lütfennnnnn yardımcı oluuunnn !!!

blue_fugi

ALLAHIM sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
693
61
123
selam arkadaşlar. yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olucam.. ilk hamileliğim ve sat a göre bebeğim 8 hafta 3 günlük ama doktorumla görüştüm 5-6 haftalık dedi. dün ilk defa ultrasonda bakdı ve keseyi görüyorum ama bebek yok dedi! ve benim o an yıkıldıgım an oldu. bu nasıl oluyor yaa :(((((((((

sat tarihim 23 aralık
30.01.2010 daki ilk kan değerim 555 çıktı
19.02.2010 daki kan değerim ise 1500 çıktı. degerler normal mi??? tarihler arası artış normal mi ????

doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi ve haftaya cuma yeniden gidicem. boş gebelikmi yani suan benım durumum arkadaşlarr..... uufff moralim çooookk bozuk... mafoldumben

canım başka bir doktora git
ve senin kandeğerin fazla yükselmemiş
tekrar kanda gebeliğe baktır derim

canım işte emin olmak için dün en son yaptırdıgımda kan değerim 1500 cıktı.. olmadı bu hafta içi özel doktoramı gitsem. uuufffffff herşey bu kadar zor olmak zorundamı :( kimi arkadaşlar beklemekten başka çaren yok diyor. belki bebek geç gelişmiştir diyorlar. ve alttan bakmadı doktor. diğer gidişimde alttan bakcakmış... bu bebeği çok istiyorum ama ben yaaaaa :(((

canım öncelikle herşeyin hayırlısı kan değerlerinden anlamam sata göre 8 haftalıksın dr göre 6 olabilir çünkü geç döllenme olabiliri bebeğin kalp atışları 7 8 haftada duyuluyo benimde ikinci gebeliğim boş gebelikti 8 haftada belli oldu ilk gebeliğimde kalp atışlarını 8 haftada duyduk bebeği de o zaman gördük alttan muayne ettiği zaman her şeyin hayırlısı stres yapma kendine işallah sağlıklı gebeliktir şayet değilse boş gebelikse eğer işallah değildir 3 ay sonrasında tekrar gebe kalmaya çalış ben korundum o yüzden 2 sene bekledik en sonunda yeni hamile kaldım her şeyin hayırlısı dualarım bebeğin ve seninle

Canım ya herşeyin hayırlısı ama değerin çok yükselmemiş iki üç hafta da geç döllenme olması normal değildir Allah gönlüne göre versin.

çookk saolun arkadaşlar ilginiz için.... YÜCE ALLAHIMA dualar ediyorum umarım hayal kırıklıgına ugramam :( ağlamak istiyorum :(

Back
X