lütfn bi fikir verin surekli mutsuz olmak istemiyorum :(

kurtce ogrenmeye calissana :) esin ve esinin ailesi de sevinir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sendeki sabra şunları okuyunca daha da bi hayran kaldım. Umarım sabrının sonu refaha kavusturur seni canım ... Bunu kalpten diledim snn için.

Bende katlyorum size şahsen ben bóyle olcanı blseydm evlenmezdm ben okadar yakn dgldm nşanlyken ailesine.

Canım benim, ne diyebilirim ki Rabbim seninde yardımcın olsun, inş.bundan snra dilediğin herşeyi gönlüne göre versin... Yaşadıkların gerçekten zor, hayal ettiğin evliliği yaşayamamak büyük hayalkırıklığı hissettirir insana tahmin edebiliyorum. Bence de önce eşin, sonra da kayınvalidenle bu konudaki sıkıntını açıkça konuşman en mantıklısı gibi geliyo bana da... Ki, bu işte sana çözüm yaratabilecek en temel kişi kesinlikle eşin. Neticede onun annesini uyarması daha da kolay olacaktır. Ya da ne bilim hani misafirleri varken tatlı dille onlardan hiç değilse sen yanlarındayken Türkçe konuşmalarını istemesi 'eşim de bilsin ne konuşulduğunu' diyerek...vs. bence işini çok daha kolaylaştıracaktır.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.ben aslında çok sabırsız biriydim aklıma birşeyi taktıysam o an yapardım hiç sabretmezdim ne gelirse başıma sabırsızlığımdan gelirdi o derece yani.Allah hepimizi zayıf olduğumuz yönlerimizle sınıyor bence.beni de sabrımla sınadı ve bana sabretmeyi öğretti.önceden olsa aldatmayı bırak en ufak bir hatasında ayrılırdım kesinlikle zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…