Lüzumsuz insanlardan bıktım!

Laedriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
184
176
18
Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim. Halamın bi manyk kızı var evlerden ırak.. Benim düğünde bunu görüp beğenmişler. Eşimin ortağına istediler bende mecbur arada kaldım aracı ol falan sen tanıyorsun dediler ben ayarlamış gibi birşey oldu yani.. Malesef. Neyse bunlar nişanlandı vs o sırada benimde karnımda doğuma yakın bebeğim öldü. Ben yavrumun acısına yanarken beni bu mikrop hanımın ablası aradı sen benim kardeşime ne diyorsun falan ben nolduğunu anlamadım tabi. Meğersem halamın kızı olacak yılan benim dediğim her lafa alınmış şaka yaptığım en ufak sözü bile kötüye çekmiş ve beni ablalarına şikayet etmiş benim acılı anımda onları üstüme salmış. Dediğim lafta evin yakın olsun canım yardımlaşırız dedim bunu şöyle anlamış ben ona evimi temizletecekmişim olaya bak :) Ne alakası var yani.. Daha bunu gibi neler neler.. En sonda dedi ki niye aracı oldun ki evlenip napıcam dedi bende dedim nişanlın başımızdan gitsin diye aracı oldum falan güldük geçtik.. Hanımefendi buna gülmemiş içinde kin olarak bırakmış babasına anlatmış Bunu da c nişanlımı eve istemiyor demiş :) tövbe tövbe.. Halamın haberi vardı ama enişteme demiyordu dün fırsatını yakaladım anlattım herşeyi enişteme adam çok şaşırdı bana hiç birşey demediler dedi bende dedim yani bunlar oldu haberin olsun.. Sonra demeyin benim için bu niye uzak duruyor diye. Bi özür bile dilemedi kız benden. Eniştem onun yerin ben özür diliyorum dedi. Yaptığı herşeyi anlattım adam bozuldu kızına o kadar laf etmeme ama umrumda değil :) içimi döktüm.. Ve artık evine barkına uğramayı geçtim haftaya düğünü var orayada gitmicem herkes ne diye girmediğimi soracak fitne çıkacak ama napıyım istenmediğim yere neden gideyim? Eşim gidecek o mecbur nişanlısı onun ortağı ama ben mecbur değilim.... Sizce bu tepkim normal mi siz olsanız napardınız ??

Son düzenleme:
Valla ben olsam enisteyle degil direk o kuzenle yuzlesirdim bu laflar ne oluyor diye.
Dugunede gitmezdim ki gitmedim gercekte de benzer kuznelerden var bende de.
Bazilarinda dedikodu fitne karakterine oturuyir her durumda bisey cikarabiliyorlar ne kadarvuzK okadar iyi

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim. Halamın bi manyk kızı var evlerden ırak.. Benim düğünde bunu görüp beğenmişler. Eşimin ortağına istediler bende mecbur arada kaldım aracı ol falan sen tanıyorsun dediler ben ayarlamış gibi birşey oldu yani.. Malesef. Neyse bunlar nişanlandı vs o sırada benimde karnımda doğuma yakın bebeğim öldü. Ben yavrumun acısına yanarken beni bu mikrop hanımın ablası aradı sen benim kardeşime ne diyorsun falan ben nolduğunu anlamadım tabi. Meğersem halamın kızı olacak yılan benim dediğim her lafa alınmış şaka yaptığım en ufak sözü bile kötüye çekmiş ve beni ablalarına şikayet etmiş benim acılı anımda onları üstüme salmış. Dediğim lafta evin yakın olsun canım yardımlaşırız dedim bunu şöyle anlamış ben ona evimi temizletecekmişim olaya bak :) Ne alakası var yani.. Daha bunu gibi neler neler.. En sonda dedi ki niye aracı oldun ki evlenip napıcam dedi bende dedim nişanlın başımızdan gitsin diye aracı oldum falan güldük geçtik.. Hanımefendi buna gülmemiş içinde kin olarak bırakmış babasına anlatmış Bunu da c nişanlımı eve istemiyor demiş :) tövbe tövbe.. Halamın haberi vardı ama enişteme demiyordu dün fırsatını yakaladım anlattım herşeyi enişteme adam çok şaşırdı bana hiç birşey demediler dedi bende dedim yani bunlar oldu haberin olsun.. Sonra demeyin benim için bu niye uzak duruyor diye. Bi özür bile dilemedi kız benden. Eniştem onun yerin ben özür diliyorum dedi. Yaptığı herşeyi anlattım adam bozuldu kızına o kadar laf etmeme ama umrumda değil :) içimi döktüm.. Ve artık evine barkına uğramayı geçtim haftaya düğünü var orayada gitmicem herkes ne diye girmediğimi soracak fitne çıkacak ama napıyım istenmediğim yere neden gideyim? Eşim gidecek o mecbur nişanlısı onun ortağı ama ben mecbur değilim.... Sizce bu tepkim normal mi siz olsanız napardınız ??

Esim gideceği icin bende giderdim bu dugune. Bu kadar fesat insanlar yoklugumu firsat bilip neler cikarir, meydan onlara kalmasin.. Giyinir suslenir ustelik erkek tarafi gibi giderim dugune.. Ilk bunu söyleyeyim.

Sonrasinda hic gorusmez, selam sabah ne varsa keserdim. Ayrica enisteme eger istemiyorsa evlenmesin, ben akrabaniz oldugum icin arada kaldım yoksa amacim size damat bulmak degildi vs derim..

Cidden çekilmeyecek bir kızmış...iyi sabretmissiniz. Hepsi kıskançlıktan bence...

Yüzleşmelisin bence bu kadar kindar bir insan dünya savaşı çıkarır evlerden ırak ! Düğüne de git erkek tarafı gibi otur sonra evine dön .. kaba olacak ama hani derler ya itin hatırı yoksa sahibinin vardır diye o yüzden git bence sonradan daha da kötü konuşup daha beter hale sokar olayları fırsat verme ama ardına da bırakma yüzleş yaptığı ayıp yanına kalmasın

Bilemiyorum ama düğüne gidin bence hem halanın kızı ve bir nevi siz aracı olmuşsunuz mecburen hem de eşinin ortağı yine yüz yüze bakacaksınız yani o yüzden gidin derim.

Evimiz yakın olsun dedin diye nasıl oraya çekti ben anlayamadım başka şeyler olmuş olabilir mi bu zamana kadar da bir sorun yokmuş yani ben olsam alır karşıma kendisiyle konuşurdum yani. Ayrıca adam eşinizin ortağı gitmemek olmaz ayrıca halanızın hatrı var bence gidin tebrik eder oturur ayrılırsınız görüşmek zorunda da değilsiniz çok takmayın.

diğer söylediklerinden bahsetmemişsin ama bence tuhaf.
evlerimiz yakın olsun yardımlaşırız cümlesini kimse evimi temizletcem diye anlamaz.
ayrıca "nişanlın başımızdan gitsin diye" cevabının da komik ve espiri olacak bi tarafı yok açıkçası.
anlattıklarınız bence eksik, sizde de kabahat var gibi ama tam yazmamışsınız.

Eşinizin ortağının düğününe gidin bence, eşiniz zor durumda kalmasın. Eşinizin ortağının düğünü gibi davranın dönün. Bence akraba da olsa hayatınızdan o insanı çıkarmak en mantıklısı. Kendisi haklıbile olsa en acılıgününüzde bir başkasını üstünüze salması affedilemez.

Evimiz yakın olsun dedin diye nasıl oraya çekti ben anlayamadım başka şeyler olmuş olabilir mi bu zamana kadar da bir sorun yokmuş yani ben olsam alır karşıma kendisiyle konuşurdum yani. Ayrıca adam eşinizin ortağı gitmemek olmaz ayrıca halanızın hatrı var bence gidin tebrik eder oturur ayrılırsınız görüşmek zorunda da değilsiniz çok takmayın.

Canım aslında kız 7 aylık doğmuş. Halam psikolojisi bozuk bunun ben çıkardığımı biliyorum doktor prematüre olduğu için böyle olduğunu söyledi dedi. Yani karşına alıp konuşacağın laftan anlayacak biri değil..

diğer söylediklerinden bahsetmemişsin ama bence tuhaf.
evlerimiz yakın olsun yardımlaşırız cümlesini kimse evimi temizletcem diye anlamaz.
ayrıca "nişanlın başımızdan gitsin diye" cevabının da komik ve espiri olacak bi tarafı yok açıkçası.
anlattıklarınız bence eksik, sizde de kabahat var gibi ama tam yazmamışsınız.

Eğer suçum olsa inan yazardım. En olmadık yerlerde en olmadık şeyler çıkarmış.. Hani birine ayar olursun canım dese canın çıksın anlarsın.. Bunun ki de o hesap. Ailesinin bana hak veriyor olması da bundan. Yani ben onun bu kadar yanlış anlamasını sağlayacak bir kötülük yapmadım.. Kendimden eminim elhamdülillah yapsam zaten bu konu beni bu kadar yıpratmaz. Benden 4 yaş büyük bide.. Ve prematüre doğduğu için biraz dengesiz biri. Ama dengesizliği hiç bana dokunmamıştı bugüne kadar.. Şakaysa olabilecek birşeydi.. Adama ben bakmıyorum tepemde de yaşamıyor ne alaka başımızdan gitmesi!? Adı üstünde şaka ya.. Dışarıdan biri dese alın ama ben senin dayının kızıyım. Bu kadar da olmaz.

Son düzenleme:
Back
X