LYS'ye hazırlanan bayanlar en zorlandığınız ders/konu?

En zorlandığınız ders hangisidir?

• Türkçe

OY: 0 0,0%
  • Edebiyat

• Matematik

OY: 11 44,0%
  • Geometri

OY: 8 32,0%
  • Tarih

OY: 2 8,0%
  • Coğrafya

OY: 3 12,0%
  • Fizik

OY: 5 20,0%
  • Kimya

OY: 2 8,0%
  • Biyoloji

OY: 3 12,0%
  • Felsefe

• Sosyoloji

• Psikoloji

• Mantık

OY: 1 4,0%
  • Diğer (belirtiniz)

• Ankete Katılan
    25
umarım canım...bi sene daha çekilmez bu çile.bide ösym nin her sene daha fazla saçmaladığını düşünürsek...

kesinlikle bende aynı fikirdeyim zaten gitgide bizim gibilerin sansı her konuda azalıyor bu ülkede en iyisi biran önce kazanıp en azından okul kaygısından kurtulmak...

ya konuyla alakası yok ama bazı arkadaslarda kapsama alanı dışında yazıyor bu ne demek???

sanırım konu sahibinin kapsama alanı dışında olduğunu gördün :10:
bende bilmiyorum ki canım ama banlanma falan değil bence bi nevi facebook dondurmak gibi bişey olsa gerek :26:

dile girmeyi düşündüm,hatta tm seçmek hataydı benim için dil seçmem gerekiodu.ama eşit ağırlık olduğum için matematik zaten zamanımı alıo girmicem bu sene o yüzden.kazandığımda tekrar girmeyi düşünüorum sadece dil sınavına bu sefer.vaktim de bol olcak çalışırım bi sene.sen sanırım ing.den gelmiştin diğer konulardan biliorum.sen girceksin heralde?

dile girmeyi düşündüm,hatta tm seçmek hataydı benim için dil seçmem gerekiodu.ama eşit ağırlık olduğum için matematik zaten zamanımı alıo girmicem bu sene o yüzden.kazandığımda tekrar girmeyi düşünüorum sadece dil sınavına bu sefer.vaktim de bol olcak çalışırım bi sene.sen sanırım ing.den gelmiştin diğer konulardan biliorum.sen girceksin heralde?

evet ingiltereden geldim de fransızcadan giricem sınava
yani zaten tercih yapmicam öylesine giricem bakalım ne yapabiliyorum, ingilizceden girmemin anlamı yok, ego tatmini için girmediğimden :1:
gecen sene girdim ingilizceden, belki ordan tercih yaparım diye. ama tm'den yaptm

Kesinlikle Geometri.
ÖSS'de geometri.
DGS'ye gireceğim inşallah.Hala geometri.Soru çözüyorum anladım diyorum bir gün yüzüne bakamsam gidiyor.:41:

Kesinlikle Geometri.
ÖSS'de geometri.
DGS'ye gireceğim inşallah.Hala geometri.Soru çözüyorum anladım diyorum bir gün yüzüne bakamsam gidiyor.:41:

geometride konuyu anlasan bile o konu üzerine yüzlerce soru çözüp her soru tipini görmezsen olmuo.işi en baştan sıkı tutmak lazım.ben lise2den beri hiç geometri çalışmadım,son seneye birikti tabi ne kadar formül ezberlesem de sorulara gelince tıkanıorum.sınavda analitik yaparsam yaparım yapamazsam hiç uğraşmıcam geometriyle:43:

geometride konuyu anlasan bile o konu üzerine yüzlerce soru çözüp her soru tipini görmezsen olmuo.işi en baştan sıkı tutmak lazım.ben lise2den beri hiç geometri çalışmadım,son seneye birikti tabi ne kadar formül ezberlesem de sorulara gelince tıkanıorum.sınavda analitik yaparsam yaparım yapamazsam hiç uğraşmıcam geometriyle:43:

Tek hatırladığım analitik zaten. :D
Analitik,açılar,üçgenin yardımcı elemanları bunlarla sınırladım kendimi.Çember filan yok.cık.

Tek hatırladığım analitik zaten. :D
Analitik,açılar,üçgenin yardımcı elemanları bunlarla sınırladım kendimi.Çember filan yok.cık.

aynen:1::1: çember ve çokgenler yok bende.zaten şu sınav bitsin bidaha ne matematik ne geometri görmek istiorum:19:

9-10 soru Geometri.
Net sayısı çok önemli.Kontenjanlar az.Okuldan gelen puan ortalama ise 80 sayısaldan 80 doğru hedeflemek durumunda öğrenci.
Yani çok önemli.

Anladım...o zaman çalıştığın konulardan soru kaçırmamaya çalış.ben de analitik için aynı şeyi planlıorum lys'de 8 soru analitikten çıkıo soru kaçırmamam lazım.bikaç tane de açı-üçgen yapsam tamamdır.

gidiyomu gitmiyomu bende cözemedim.trignometri logaritma karmaşık sayılar arasında mekik dokuyorum..:43:
bi sürü edebiyat konum var ezberlemem gereken.
napcam hiiç bilmiyorum

Edebiyat konusunda burdan yardımcı olabilirsem olurum canım.edebiyat,coğrafya konularını tamamladım,ben de matematikle ilgileniorum buara.az kaldı zaten biraz daha dayan:1:

daha yeni aldım ilk test kitabımı, fransızca.
dilde sorunum yok da test mantığına uyarlanışında pürüz çıkmaz umarım. yarın başlicam calışmaya ancak...

Back
X