Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 yıllık evliyim aynı sorun bizde de oldu. çok uğraştım çok tartıştım ama nafile. hala hesap onda. ama nereye ne kadar harcadığının hesabını yapar ay başında ne kadar elde kalıyor bilirim. ama en ufacık bir ihtiyacımda bile dil dokmek çok feci. o da neymiş bu da neymiş ne gerek var felan laflar. zamanında çok uğraştım hatta evliliğimizin ilk yıllarıydı. çok kafam bozulduğunda cüzdanından kartı alıp kırmıştım gözünün önünde ama sonrasında çok feci kavga çıkmıştı. o zaman yaşadığımız şehirde yalnızdım yeni evlenmiş ve şehre yeni taşınmıştım. gidecek yerim yoktu yani. diyeceğim o ki başında neyse sonrasında da aynı. hala bir ihtiyacım olduğunda dil dökerim. 1-2 hafta öncesinden. paranı rahat harcamak için eşinden boşan demiyorum ama iyi tart eksilerini artılarını. sadece maaş mevzusu olmasın boşanmak için.
1 yıllık evliyiz maaş kartım eşimde.ayda bir harçlık tarzı bir para geçer elime. paranın ne olduğuna dair fikrim yok. eşşek gibi çalışyorum ama resmen kendi paramın dilencisi oldum. aileme en zor anında yardım edemedim. alacağım herşeye karışır. yine aileme para konusunda yardım etmem gerekiyor ama edemiyorum. ailemin yüzüne bakamıyorum utanıyorum onlara yardım edemediğim için. ne zor şartlarda okuttular ama eşim kartımı elimden alsın diye okutmuşlar. kafayı yemek üzereyim. boşanmayı evden kaçıp gitmeyi bile düşünür oldum. eşimle konuşammıyorum çünkü laftan anlamaz.zaten çok paracı yani eli sıkı biri. fikirlerinize ihtiyacım var.....:a015:
kendisi ile konuşup kartınızı geri alın zaafınız var demekki eşinize...yada bankayı arayıp iptal ettirin yeni kartı iş yerinize göndertin eşiniz sorarsa maaşımı artık ben almak istiyorum dersiniz..laf ederse boşanın zaten evliliginiz çok da umud vaad etmiyor..
Bazen para çekmem gerekip dışarı çıkamadığım zamanlar kartı veririm eşime
Sen çek derim ama o hep makbuzlar birlikte kartı ve parayı hemen getirir
Üstelik kendi birikimini de bana verir ki sende dursun ben üstümde taşımayayım der
Benim eşim sizinkilerin aksine maddi konularda beni yetkilendirdi. Evlenirken benim hesap kitap yapmalarım sayesinde daha az zorlandık
Aslında bende bundan şikayetçiyim paylaşmayı tercih ederdim
O kazandığını bana getiriyor sen ayarla diyor
Zor bela ortak sorumluluğa ikna ettim