- 28 Mayıs 2021
- 1.548
- 617
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
manipule etmeye çalışıyor işte neden kendinizi suçluyorsunuz ki? tam olarak sebebi neydi ayrılmanızın?Sürekli ayrılma aşamasındayken sen olayları büyüttün, hiç bir şey yoktu sen büyüttün sen şunu bunu yapmadın dediği için takıyorum galiba
Burda sadece paylaşım yapıyorum niye yargılıyorsunuzPff madem ayrıldınız, bir karar verdiniz o kararınıza sahip çıkın. Ya da olaylar bu raddeye gelmeden aksiyon alacaktınız. Bi öyle bi böyle insanlardan hiç hoşlanmıyorum ya. Kimsenin de hoslanacagini düşünmem, eski eşinizin de. Bakın adamın barışma vs gibi bir çabası yokmuş zaten
Önceden paylaşmıştım sayfamda vardır. Oyun bağımlısı, öfke problemi ailesi vsmanipule etmeye çalışıyor işte neden kendinizi suçluyorsunuz ki? tam olarak sebebi neydi ayrılmanızın?
tamam neyin pişmanlığı peki? gayet makul sebepleriniz varmış. adamın manipule etmesine göz yummayın sizin bir suçunuz yok. özlenecek bir tarafı yok yani.Önceden paylaşmıştım sayfamda vardır. Oyun bağımlısı, öfke problemi ailesi vs
İnşalah baya atlatmış gibiydim ama yaşadığım yerden dolayı galiba tekrar başa sarıyorumbir süre sonra aklına gelse bile umursamayacaksın zamanla unutuluyor inan bana sızısı bile kalmıyor boşanmış biri olarak söylüyorum
Beni anladığınız için teşekkür ederim her şeyi insan düşünüyor ve takıyor malesef.Ben de boşandım canım, çok çok zor bir şey.Benim de aklıma sürekli güzel anılar geliyor çünkü biz birbirimizi çok seviyorduk.Ancak ben özgürlüğü kısıtlanmış biriydim.Zaten bir gün çok detaylıca buraya ben de eski eş ile olan hikayemi yazacağım.Belki birilerine faydam olur.
Benim resmi olarak boşanalı 1 buçuk ay oldu, babamlara geleli 6 ay.
Hala üzülüyorum zaman zaman.Ama o kadar doğru bir karar vermişim ki.O adamla asla ömür geçmez.
Aşırı geçimsiz ve kimsenin sevmediği anlaşamadığı biri
Boşandıktan sonra insanın arkasından çok şey söylerler.Bunlar canını çok acıtabilir.Duymamaya çalış.Veya dinleme kimseden.Kendin için bir karar vermişsin arkasında dur.Önüne bak.O da hayatına bir şekilde devam edecek mecburen.
İlk zamanlar insan zorlanıyor ama gerçekten hepsi geçecek merak etme.Bu süreçte biraz sabırlı olmak gerekiyor yoksa insan pişman olacağı şeyler yapabilir.
olur öle bi süre alışkanlıları değiştirmek istiyorum insan anında ama zamana zaman vermek lazım birazcıkİnşalah baya atlatmış gibiydim ama yaşadığım yerden dolayı galiba tekrar başa sarıyorum
benımde sevgılım vardı cok kısıtlayıcıydı. ayrıldık bır sene olacak kötü seyler yasanmasına rağmen bende üzülüyorum ve özlüyorum bazen.Ben de boşandım canım, çok çok zor bir şey.Benim de aklıma sürekli güzel anılar geliyor çünkü biz birbirimizi çok seviyorduk.Ancak ben özgürlüğü kısıtlanmış biriydim.Zaten bir gün çok detaylıca buraya ben de eski eş ile olan hikayemi yazacağım.Belki birilerine faydam olur.
Benim resmi olarak boşanalı 1 buçuk ay oldu, babamlara geleli 6 ay.
Hala üzülüyorum zaman zaman.Ama o kadar doğru bir karar vermişim ki.O adamla asla ömür geçmez.
Aşırı geçimsiz ve kimsenin sevmediği anlaşamadığı biri
Boşandıktan sonra insanın arkasından çok şey söylerler.Bunlar canını çok acıtabilir.Duymamaya çalış.Veya dinleme kimseden.Kendin için bir karar vermişsin arkasında dur.Önüne bak.O da hayatına bir şekilde devam edecek mecburen.
İlk zamanlar insan zorlanıyor ama gerçekten hepsi geçecek merak etme.Bu süreçte biraz sabırlı olmak gerekiyor yoksa insan pişman olacağı şeyler yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?