Maalesef unutamıyorum

benımde sevgılım vardı cok kısıtlayıcıydı. ayrıldık bır sene olacak kötü seyler yasanmasına rağmen bende üzülüyorum ve özlüyorum bazen.
Kurtuldun canım önüne bak, keşke ben de nişanlıyken ayrılsaydım.Hiç özleme boşver.Çok daha değerli beyefendi insanlar var.

Unutamadığınız belli ztn, bunu kabul etmeniz bir adım. Bu acıyı yaşayıp bitirmekten başka çareniz yok.

İnşalah baya atlatmış gibiydim ama yaşadığım yerden dolayı galiba tekrar başa sarıyorum
Ara ara başa sarmalar olur bir insanı tamamen unutamazsınız sadece eskisi kadar anlam yüklemezsiniz ve zamanla artık canınızı acıtmamaya başlar kendinize yüklenmeyin.

Devam etseydi sorunlar bitmeyecekti ki verdiğiniz karar çok zor cesaret isteyen bir karar. Madem bunu başardınız ki bosanma kararı öyle kolay kolay alınmıyor gerçekten cesaret istiyor öylese şunu aklınıza getirin devam etseydi ne değişecekti? Değişmek isteseydi iş boşanmaya gelmeden değişirdi veya su an pişman olurdu bunların hiç birisi yok. Birde şunu anlamıyorum buraya insanlar dertlerini yazıyor birileri de gelip düşmüşe bir tekme de onlar atıyor. Canı yananin daha çok canı yansın der gibi ://

Evet değişseydi ya da çabalasaydı durum buraya gelmezdi.

Çok kavga ettim mücadele ettim o benim emirlerime uyacaksın modundaydı. Değişir mi diye uğraştım terk ettim hiç uğraşmadı benim için.
Sen eksik bir şey yapmadın. Tek başına gücün yetmezdi. Senin suçun değil. Kendinle döğüşmeyi bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…