Maaş ile ilgili bir sorum var bakar misiniz

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
İs ariyorum tecrubesiz degilim sekreter isi 1000 tl maas ve yemek cumartesi yarim gun bu ucret normal mi sizce?Hemen sigorta yapilmiyor deneme sureci deniyor bir iki ay sonra sigorta devam edersen deniliyor.. İkinci gorusme olursa eger yol parasi mi istesem soylenmedi ama bir fikir verin..

ben 2009 da 450 tl ye sigortasız sekreterlik yapmıştım. yemek servis kendilerine aitti.
tabi denemeden sonra sigorta dendi 3 ay çalıştım dayanamadım çıktım.
çalışma saatleri aynıydı

Normal değil, hele sigorta durumu hiç normal değil. Girdiğin günden başlatmak zorunda sigortanı..yol parasını da söyle eğer yol da yoksa kalacak 750 olmaz bence..

Normal değil, hele sigorta durumu hiç normal değil. Girdiğin günden başlatmak zorunda sigortanı..yol parasını da söyle eğer yol da yoksa kalacak 750 olmaz bence..
Sigorta hadi iki ay beklesem ama yolda olmayinca dusundum durdum elime cok az kaliyor..Sormam gerek yol parasini tesekkur ederim

İs ariyorum tecrubesiz degilim sekreter isi 1000 tl maas ve yemek cumartesi yarim gun bu ucret normal mi sizce?Hemen sigorta yapilmiyor deneme sureci deniyor bir iki ay sonra sigorta devam edersen deniliyor.. İkinci gorusme olursa eger yol parasi mi istesem soylenmedi ama bir fikir verin..

cnm vallahi benim arkadaş 10 senedir çalışıyor asgari ücret alıyor sigorta var
bende 9 senedir çalışıyorum 1500 alıyorum artı sigorta

bu ortamda normal bence sağda solda tanıdıklar hep o civar alıyor. bir iki ay sonra sigorta yapmazlarsa çalışma ama

cnm vallahi benim arkadaş 10 senedir çalışıyor asgari ücret alıyor sigorta var
bende 9 senedir çalışıyorum 1500 alıyorum artı sigorta

bu ortamda normal bence sağda solda tanıdıklar hep o civar alıyor. bir iki ay sonra sigorta yapmazlarsa çalışma ama
Ayni yerde mi 9 senedir calisiyorsunuz?Ben ayrildigim yerde 1200 aliyordum 3 sene calistim orada ama suan bin tl uzeri olmadi

Normal değil ,işverenı sıkayet ettıgın an zararlı konuma düşser dırek.Aynı zamanda basladığınız gün ıtıbarıyle sigorta yapılmak zorundadır diğer türlü davranış yasal değildir.Maasınıza gelınce bölümünüze göre normal olabılır ,sıze yetıp yetmeyecegınede sız karar verırsınız.

Sigorta hadi iki ay beklesem ama yolda olmayinca dusundum durdum elime cok az kaliyor..Sormam gerek yol parasini tesekkur ederim
Sor kesin artık işveren değil, çalışan yapıyor pazarlığını. Öncedenmiş aman maaşı bile soramadım başladım işe filan demek. Beğendiysen sıkıştır derim korkma bişey olmaz, diyelimki almadılar kaybedeceğin birşey yok gördüğüm kadarı ile.

iş yoksa çevrenizde gayet iyi bence
şuanda taşeronlara bağlı kamuda çalışsanızda nerdeyse aynı ücret..birtek hafta sonu yok..

Sor kesin artık işveren değil, çalışan yapıyor pazarlığını. Öncedenmiş aman maaşı bile soramadım başladım işe filan demek. Beğendiysen sıkıştır derim korkma bişey olmaz, diyelimki almadılar kaybedeceğin birşey yok gördüğüm kadarı ile.

Aynen oyle sorucam yol parasi cikinca elime kalicak 750 herkez der is begenmez ama napiyim..Dikyonum duzgun aof de son sinif ama yok yok

Ayrıca hastamın bırınde şahıt olmuştum,girdiği iş yeri 1 ay deneme suresı daha sonra sigorta yapıcaz demış,daha sonra bır ayın bıtımınde kızı ısten cıkarmışlar daha sonra arastırdgında ise o bölume alınacak çalışanların hepsıne aynı seyı uygulamış, o yuzden sız sız olun bu sekılde söyleyenlerle bırlıkte çalışmayın lütfen...

Yasadigin sehirede bagki biraz heryerde yol parasini wermezler bende isten yol parasi almiyrm mesela edirnede yasiyorum ama yurume mesafesindeyim diye hic oyle bi talepte bulunmadim 1000. Tl kotu bi maas degil ama hayirlisi olsun

Bana nedense iyi bir şirket gibi gelmedi, ne demek deneme süresinden sonra sigorta yapacağız. Çok acil ihityaç yoksa daha iyi bir iş arayın derim.

Neden dayanamamıştiniz acaba?

çok stresliydi. yani o maaşa yapılacak iş değildi. sabah servise 6.50 gibi biniyordum 8 de işteyim 18 de çıkıyordum 20 de evdeyim. sofrada sızıyordum.
bir de fabrikaydı herkes patrondu maşallah. telefon çalarsa iş var yoksa iş falan yok pc de yoktu. ha akıllı telde yoktu o zaman. canım da sıkılıyordu oturmaktan. yani ben hiç yapamadım..

Bende bugub is gorusmesine gittim asgari ucret. İs yeri yurume mesafesinde. Onmuhasebe isi. Bide bastan diyolar cok fazla veremeyiz diye. Haber bekliyorum. Hic yoktan iyidir. Buyuk sehirde degilsen bence seninkide guzel. Ama yol da verseler daha iyi

deneme süresinde de sigorta yapılır.bu konuda ısrarcı olun.onu haricinde maaş fena değil.tabi düzenli ödeme yapılıyorsa..
yol parasını da sorun mutlaka..

Bende bugub is gorusmesine gittim asgari ucret. İs yeri yurume mesafesinde. Onmuhasebe isi. Bide bastan diyolar cok fazla veremeyiz diye. Haber bekliyorum. Hic yoktan iyidir. Buyuk sehirde degilsen bence seninkide guzel. Ama yol da verseler daha iyi

Malesef buyuk sehir istanbul...Kac gorusme yaptim hep ayni deneme suresi heleki bu son yer iki ay dedi ya cikartirlarsa ne olacak iki ay sonra dusunuyorum

X