• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maas kartı sorunu ve anne

M Minimini22 güzel kızım benim senden 3 yaş küçük oğlum var o nedenle hitabımı hoşgörürsün umarım.
Annen sana anne şefkati ile ve fedakarca yaklaşmıyor ne yazık ki, tam tersine bencilce bir tavır içerisinde.
Bu nedenle vicdanen rahatsız olmana gerek yok.
Sen yetişkin birisin kararlarını kendin verebileceğin gibi paranı da kendin idare edebilirsin.
Çocukluğunu, yetiştirilme tarzını bilmiyorum ama muhtemelen annen seni bastırıp sindirmiş.
Maaş için tavsiye veren çok üye olmuş benzer şeyler yazmama gerek yok özellikle kitapcıkız adlı üyenin tavsiyeleri çok yerinde.
Ben kişisel gelişimin; özellikle de özgüvenini desteklemek için çaba göstermeni tavsiye edeceğim. Bunun için yardıma ve desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum.
Sevgiyle kal...
Teşekkür ederim ablacım
Bunun özgüvenle alakası varmıdır bilemiyorum
Sonuçta annen ne derse he de modundayim
Anne sonuçta kıyılmaz diye dusunuyorum o kıyıyor malesef
Pazartesinden itibaren karar vereceğim ne yapacağıma bir çok mantıklı cevap gelmiş
Sagolsunlar

Bu yaşıma geldim. Valla böyle bişey şahit olmadım.
Kk da daha neler okuyacagiz bakalım.
Rahatsız iseniz kartı iptal ettirin.

kart yenilenmiş anne diye iptal et ona da ek kart yolla:)

Ek kart çıkart harcamasına sınır koy
Ben cahilim ayağıyla senin niyetini kötüye kullanıyor

IMG-20180831-WA0001.webp

Elbette yardım etmek çok doğru ama kart neden annenizde?siz çocuk değilsiniz ki?bu kadar canınızı sıkmak yerine kartınızın kaybolduğunu bankaya iletin yeni kart isteyin,yeni kartınızı da annenize vermeyin lütfen.

ek kart cikarttirin telefon bankaciligi kullanin memursaniz maasiniz geceden yatar sabah gidip anneniz cekmeden siz gece 12 de diger karta para aktarin

baska kart cikmiyorsa normal hesap acip oraya aktarin telefondan qr koduyla kartsiz subesizde cekersiniz bankamatikten

Back
X