- Konu Sahibi Muallimee1
Bencede vermeyin kartınızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmekten başka levellere geçsen artık? Had bildirme gibi, ağzının payını verme gibi, soğuk yapma gibi, tüm gözükaralığınla resti çekme gibi...Alacağım koltuk takımını kartıda vermeyeceğim ama bana bu şekilde yaklaşması beni gerçekten çok üzüyor.
Bence cok alcaltici bir durum.hanimin parasina muhtacim der gibiHANIMIN KARTI BENDE egosu yetmez mi:))
Offff kesin verecek
Bi de şey diyecek
Huzurum her şeyden önemli haahahajajajja
Siz daha cok üzüleceksiniz gibi düsunuyorum maalesef gidisatiniz bu yönde..herkes burda hayatindan ornekler veriyor sizde biraz cesaretli olun.ailenize o koltuk takimini alin kocaniz dir dir etmesin bosuna.adamsa evine bakacak karisinin parasini hesap etmeyecek.karisina muhtac mi kalmis.babasina araba alan meslektaslarim var kendilerine bir cöp dahi almayip.hayirlu evlat olmak herkese nasip degil..caanim kocam diyorum sizi okudukcaArkadaşlar eşim para konusunda gerçekten beni çok geriyor, üzüyor. Atandığımda ilk maaşımla beni okutan büyüten aileme koltuk takımı almak istediğimi söylediğimde de kavga etmiştik araba ev alırız niye ailene aliyorsun vs diye. Ailemin evindeki koltuklar gerçekten çok eski düşündükçe üzülüyorum. Bu konu gercekten beni cok uzuyor atandigima pisman etti beni.
para niye bir kişide duruyor onu anlamadım. o zaman bölüşün masrafları biriniz elektriği biriniz suyu ödesin. biriniz kirayı biri internet ısınma vs karşılasın. benim ailemde öyle yapıyorlar. ama benim eşim masraf takip etmede biraz beceriksiz. eşim maaşının bir kısmını bana atar. faturalar için. bir kısmını birikim yaparız yine kendi hesabında vadeli yatırıma çeviririz. gerisini de şahsi harcamalarına ayırır. hatta bana der sen para idaresinden iyi anlıyorsun diye. ama ne ben ona maaşını bana ver diye tutturdum ne de o bana para bende biriksin falan dedi. gereksiz birşey.Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi![]()
Çocuğunu 9 ay karnında taşı, saatlerce sancı çek, doğur, senelerce uykusuz kal, yeme yedir, giyme giydir, okut, iş güç sahibi yap. 1 yıllık koca için sana sırt dönsün. Sen kırık koltukta otururken, kızın 1 yıldır tanıdığı el oğluna paraları yedirsin, seni satsın.
Dünyanın adaleti işte. Gün gelir devran döner. O para göz kocanız sizin maaşınızla 3-5 kredi çeker, çocukla evden kovar, 5 parasız kaldığınız gibi senelerce ailenize vermeye kıyamadığınız paranın kat kat fazlasını borç olarak ödersiniz.
O çok kıymetli kocanız da sizin maaşınızla aldığı ev/arabada hakkınız olmasın diye anne/ babasının üstüne geçirir. Dımdızlak kalırsınız ortada.
Şaşmaz gerçekler.
Odun kopuyor odunÇekeceğim kararliyim ama çektiğim zaman bu iş boşanmaya gidecek adım kadar eminim
Yok yahu ne dayagi iki kelimeden biri bu is bosanmaya gidecek bosanmaya gidecek Ödu kopuyorÖnceki konuda yazmıştım ,konu sahibinin cevaplarına okudukça şiddet gördüğünü düşünüyorum .Bu pasiflik normal durmuyor .
Güya ortak araba alınıyor ama o arabaları kadınlar eslerinin müsade ettiği kadar görüyor zaten. Hele kadının önceden ehliyeti falan yoksa sen acemisin diye şoför koltuğuna oturamiyor bileÇocuğunu 9 ay karnında taşı, saatlerce sancı çek, doğur, senelerce uykusuz kal, yeme yedir, giyme giydir, okut, iş güç sahibi yap. 1 yıllık koca için sana sırt dönsün. Sen kırık koltukta otururken, kızın 1 yıldır tanıdığı el oğluna paraları yedirsin, seni satsın.
Dünyanın adaleti işte. Gün gelir devran döner. O para göz kocanız sizin maaşınızla 3-5 kredi çeker, çocukla evden kovar, 5 parasız kaldığınız gibi senelerce ailenize vermeye kıyamadığınız paranın kat kat fazlasını borç olarak ödersiniz.
O çok kıymetli kocanız da sizin maaşınızla aldığı ev/arabada hakkınız olmasın diye anne/ babasının üstüne geçirir. Dımdızlak kalırsınız ortada.
Şaşmaz gerçekler.
Maalesef öyle.Güya ortak araba alınıyor ama o arabaları kadınlar eserlerinin müsade ettiği kadar görüyor zaten. Hele kadının önceden ehliyeti falan yoksa sen acemisin diye şoför koltuğuna oturamiyor bile
Er kişisi arabanın asıl sahibi oluyor, kadın da arabamız var diye mutlu olup borç ödüyor güzel güzel. Çok şahit oldum buna.