Kardesim.ne yazsak olmaz yapamam imkansiz!
Bak biz önceki konunda da yazdik
Adam.ev isini size kitlemis, sozde eve bakiyormus ama ataninca hem is hem ev yuku sizde ama.karti da es denen kisi.istiyor!
Eee siz nesiniz o zaman, köle mi?
Ve üniversite okuyup atanan 33 yasinda bir kadin olarak hayati/insanlari nasil tanıyamazsiniz?
Ben de ailemde safligi gördüm bizimkiler fazla iyi niyetlidir tamam ama iki yıl uni okudum hayati tanidim, cebinde 10.lirayla harikalar yaratmayi da öğreniyor insan öğrenciyken.
Sonra o.kadar cesit.insanla muhatap oldukça iyiyi, kötüyü gözlemliyorsun illa.ki.
Sonra atandim farkli insanlar tanıdım yani insan hayatin her döneminde bir seyler öğrenmeli siz bu yasa nasil bu kadar hic bir sey bilmeden gelebildiniz?
Saglik.sorunlari demissiniz, ben insanlari gozlemlemeyi hastanede yatarken öğrendim cocuk.yastayken.
Velhasil bu kadar.kör olmayin
O.kadar da şok olmayin, zaten adamin niyeti belli biz hic tanımayan insanlar bile.iki.cumlenizle adami.analiz ettik.siz 1 senedir ayni evde nasıl farkina varamadiniz hayret!
Lütfen gözünüzü açın, düğün takilariyla.ilgili.elinizde ne kanit varsa toplayin ve bir avukata gidin lütfen
Bize anlattıklarınızı anlatin
Zaten kim davayı acarsa karsi taraf ne kadar kusurlu ispat etmek zorunda
Siz davayi açın, adamin cimriligini, altinlari bozdurup kendi hesabina attigini, maas kartinizi istediğini ve vermem dediginizde ya isten cik ya karti ver dedigini, ev islerine yardim.etmedigini, sizin maasinizla.araba almayi planladigini ve hesaptaki parayi da katacağını ama arabayi kardesinin uzerine yapacağını hepsini anlatin
Üstüne manevi tazminat bile alırsınız.
Lütfen kendinizin farkına varın
33 yasina gelmis koca kadinsiniz 20 yaşında ergen degil. Gucunuzu elinize alin.
O evden gitmez demissiniz, valizini toplayıp kapinin önüne koyup kilidi değiştirmek bu kadar mı zor?
Ya da dedigim gibi önce avukata danisin evde psikolojik siddet gördüğünüzü söyleyin o size evi terk edip.etmemeniz gerektiğini soyler çünkü evi terk eden de suclu sayılabilir.
Avukata danışın mutlaka