- 19 Mayıs 2020
- 47.393
- 212.850
- 598
- Konu Sahibi Muallimee1
Kocasına yemek hazırlıyordur.@Memuriyee ne yaptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasına yemek hazırlıyordur.@Memuriyee ne yaptın?
Hmm menüde ne var acaba fikir edinmiş oluruzKocasına yemek hazırlıyordur.
Ay sen de beni alintilayip baya döşemişsinSeni alintilayip kaldirma yuregini arkadasim yazacaktimda kaynadi sonrada ben ciktim siteden
Uyenin iki konusu var.Herkes o kadar tane tane guzel kendinde cevresinde yasadiginida beyan ederek ornek verdi ki!
Donusler yaaa yapmaz heralde,sasirdim,sok oldum,uzuldum,oturdum agliyorum ve 100 defa falan bakicam ama kesin bosanmaya gidecek,keske atanmasaysim oldu.
Surada yazilan verilen akil niye?
senin yukarda yazdiklarin gerceklesmesin diye kimse bosanda demedi buna ha normalde denir biliyosun ilk konuda herkes kart akili verdi.
33 yasindayim universiteye gec gittim saglik sorunundan diyor 3 yil gitse 25
Ailemin koltuklarinda yaylar cikmis almak istedim kocam izin vermedi
8 yil hicmi calismamis sozlesmelidemi ders vermemis? Nasil evlenmis.Sizce yazimda bir ogretmen edasi varmi? bunu diger uyelerde sordu cvp alamadilar
Hic bir oneriye akla yanasmiyor
Ben akli sira eglendigini dusunuyorum
Eksiden falan takip edip arada gelen eglenen,ergen olup sıkılıp eglenen cok burada
Yok eglenmiyorsada oturup dovune dovune aglayabiliriz.Coluk cocugu nasil duruslara emanet ediyoruz diye.Benmi egitimcilerden cok sey bekliyorum bilmiyorum ama su yapilarin kendine hayri yok bu kadar pasif yapi ne verecekki diye dusunuyorum.Hersey teorik bilgi degilki,cocuga diger cocuk vurunca akran zorbaligi yapinca sus bise deme araniz bozulmasinmi diycek mesela?Kendi sorununa bile cozum odakli degil
Ben uyeye yapma etme demeyi birakali cok oldu nasilsa nafileAy sen de beni alintilayip baya döşemişsin
Valla ben evli değilim kendi keyfimin efendisiyim aslında hic birimizin bu işten cikari yok ama bir hemcinsimizin bu kadar ezik ve kendini ifade edememesi, bizi oturdugumuz yerde bile delirtti!
Keske elimizden bir sey gelse diye uzun uzun aciklamali yaziyoruz
Ama maalesef hasta kendi iyilesmek istemiyorsa en iyi doktorlari, en etkili ilaclari versen de nafile. Kendisi hayir demeyi, sınır çizmeyi bilmedikten sonra biz anca burda kendimizi yirtariz.
Nazar değdireceksin sen deMemuriyenin herifi iyiyse benimkinin kanadı nirde?
Ay tamam yeter övmeyeceğim.Nazar değdireceksin sen de![]()
@Memuriyee eşinize bir adet Ankara barosunda çıkan şiddet kitapçığı hediye edin.Ş İ D D E T M A Ğ D U R U K A D I N V E ÇOCUKLARLA İLGİLİ POLİS EL KİTABI 6
EKONOMİK ŞİDDET: Evde ya/ya da dışarıda çalışmasına rağmen mağdurun, maaş kartını eşine / ebeveynine teslim etmek suretiyle kazancını özgürce değerlendirememesi ya/ya da yaptığı her harcamanın hesabını vermek zorunda kalması , şayet dışarıda çalışıp para kazanmıyorsa --evdeki emeği yok sayılıp-- harcamaya da hakkı olmadığı düşünülerek ihtiyaçlarının karşılanmaması , evin her türlü zorunlu giderinin (elektrik, su, telefon) şiddet uygulayan tarafından sıkı denetime tabi tutulması ve benzeri şekillerde emeğinin sömürülmesidir. İçinde bulunduğumuz sosyolojik yapı içinde günümüzde bilinen en yaygın şiddet, kadına ve/ ve ya çocuğa yönelik olarak yaşanan şiddettir. Kadınların şiddet mağduru olmalarının en önemli nedeniyse cinsiyet farklılığıdır.
TOPLUMSAL CİNSİYET ANLAYIŞI: İçinde yaşanılan toplumun sosyal yönden kadın ve erkeğe yüklediği farklı roller, sorumluluklar olarak tanımlanabilir. Dünyaya gelirken cinsiyet tercihinde bulunmak olanaklı değildir. Doğal biyolojik bir nitelik olan cinsiyet farklılığına bizlerin yüklediği yapay anlamlar yüzünden iki cins arasında adil olmayan, insanlıkla bağdaşmayan hiyerarşik bir yapı doğar. Bu yapay çerçeve iki cinsin toplumsal yaşama katılım düzeyi ve toplumsal alanda temsiliyetlerini de farklılaştırır. Örneğin kadın ev içi gibi özel alanda tutulurken, erkeğin dışarıda kamusal alanda kendini ifadesi uygun görülür. Çalışma alnından, siyasete , sivil toplum örgütlenmesinden,
ankara barosunda çıkan şiddet kitapçığında ekonomik şiddete giriyor maaş kartı
sevgiliyken bunu soran var demek.:))) benim eskiler sormadı ama iyi olduklarından değil nasılsa evlenmeyeceklerCanımı veririm maaş kartımı vermem.Ben daha atanmadan “Evlenince maaş kartını verir misin?”diye soran bir sevgilim olmuştu.Şutladım hemen.Maaş kartını verirsen ömür boyu bu adamın boyunduruğu altında yaşarsın
Olmaz mı, benim bir tanıdığım flört aşamasında soruyordu, vermeyeceğim diyenle ilişkiyi ilerletmiyordusevgiliyken bunu soran var demek.:))) benim eskiler sormadı ama iyi olduklarından değil nasılsa evlenmeyecekler
Var tabii:)Kadın atanmadan onunla evlenmeyen erkek bile var.sevgiliyken bunu soran var demek.:))) benim eskiler sormadı ama iyi olduklarından değil nasılsa evlenmeyecekler
Kadınlar da aklını başına alsın ne yapalım. Hiç mi görmüyorlar, deliriyorum burda.ec
Var tabii:)Kadın atanmadan onunla evlenmeyen erkek bile var.
Tatile mi çıktı kocasıyla diyecem ama o pintoş 3 gün tatil de ettirmez kadına para gidecek diye.@Memuriyee nerdesin allaskina?
Bazı kadınlar ezilmeyi,çile çekmeyi seviyor.Yeter ki kocası olsun,kocası varsa toplumda itibar göreceğini sanıyorKadınlar da aklını başına alsın ne yapalım. Hiç mi görmüyorlar, deliriyorum burda.
Bir Miami yapsak mı gündüz sahilde palmiyeler, geceleri gezerken de pöfür pöfür eserTatile mi çıktı kocasıyla diyecem ama o pintoş 3 gün tatil de ettirmez kadına para gidecek diye.
Bence artık böyle erkeklere kızmayalım yav.Bazı kadınlar ezilmeyi,çile çekmeyi seviyor.Yeter ki kocası olsun,kocası varsa toplumda itibar göreceğini sanıyor