Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki siz naptınız şimdi valla anlatsam roman olur daha
Görümcenizin ve eşinizin yaptığı ayıp olabilir evet ama ben sizi ve çoğu yorum yapan arkadaşı anlayamadım.
Toplum olarak madem erkek evi geçindirmek zorundadır kadın ne istiyosa almalıdır mantığındayız neden kadınlar çalışıyor ?
Maddi özgürlüğü için , kocasının avucuna bakmasın diye denilecektir hemen. Evet doğrudur ama bu demek değil ki kadın çalıştığını tek başına yiyecek adam eve bakacak.
İyi günde kötü günde diye birbirine söz vererek evlenen iki güzel insan nasıl olurda konu paraya gelince bu kadar tabiri caizse çirkinleşebilir ?
Ben çalışıyorum , paramı vermem banane banane o benim parammm tavırları çok çocukça değilmidir ?
Mantıklı ve makul olan bana göre ; Maaşlar birleştirilir gelir hesaplanır giderler düşülür kalan para ortak ! olarak bölüşülür. Kadın veya
erkek kendine düşen payı özgürce harcar.
cnm nasilsin? durumlar nasil? bi gelisme varmi?
kadinlar hangi akla hizmet kartlarini kocalarina verir anlamiyorum...
cok sacma...sanki siz paranizi karti kullanarak kendiniz cekip harcamalarinizi yapamiyormussunuz gibi
esim bana boyle bir sey teklif etse hakaret sayarim..
herkes kendi maasini ya da gelirinden sorumludur, kendisi alir...giderler beraber odenebilir ya da sadece erkek te odeyebilir ve kadin maasini biriktirebilir...
hele kocadan harclik alma olayi iyice sacma...hem calisacam hem kocadan harclik alacamyok yaa :82:
gorumcenizin lafi yenilir yutulur bir sey degil, okkali bir dayak lazim kendisine...
esinize de diyecek lafim yok, cok yanlis bir insan kendisi...surda iki cift soz yazmama bile degmez...cok ayip sizi savunmamasi ve ha bire para istemesi...
bir kere kadinin parasina bu kadar karisilmaz ne ac gozlu erkekler var yahu ben anlamiyorum...
benim esim benden habersiz ya da sormadan asla kurusuma dokunmaz, kredi kartindan kullanir borca girer yine de ben teklif edene kadar benden para istemez...
harclik olayimiz asla yoktur, param yoksa net uzerinden onun hesabindan kendi hesabima para aktaririm sonra kendi hesabimdan parayi ceker harcarim...