Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim kartlarin dokumlerini gosteriyor ama cok karisik. Bide birden fazla kart var. Uf cozemeyecekmisim gibi geliyor. Hayir matematigm de o kadar kotu degil ama...
eşiniz cömert ve merhametli,şanslısınız eşiniz iyi huylu ama sizi olumsuz yönde etkilemesi söz konusu olunca bazı şeylere de
dur demek lazım.eşinizle konuşun bu konuyu,etrafınızdakilere yardım edin ama bu sizin yaşamınızı bu denli etkilemesin
Bizde iki kişi calisiyoruz.sadece ev aldik onu oduyoruz kalan parayi bir turlu biriktiremiyorduk.bende eşime bi güzel ayar verdim .çektim krediyi araba alicaz.madem para birikmiyo o zaman nereye gittiği belli olsun dedim.simdi hem ev hem araba hem çocuğun masrafi hem geçim beş kuruş kalmiyo.burnunu borca sok çekil kenara
Esim kartlarin dokumlerini gosteriyor ama cok karisik. Bide birden fazla kart var. Uf cozemeyecekmisim gibi geliyor. Hayir matematigm de o kadar kotu degil ama...
Çözülmeyecek birşey yokki. Tutar ve nereden alindigi yazar orada. Bakın en çok harcama nereye yapıliyor , gıda , giyim vs. Ona göre azaltırsınız biraz. Nakit cekim ekstrede nakit avans olarak görünüyor ve sağlam faiz alınıyor. O varsa zaten birilerine para veriyordur eşiniz karttan çekip.