- Konu Sahibi carpeediem
-
Bayanlar hemen soruma geçiyorum. Bizim bir komşumuz var ve uzun süredir benimle yakın bir akrabasının oğlunu yakıştırıyordu ama ne çocuk ne de bn birbirimizi görmedik. Son zamanlarda o kadar çok geldi ki bi kere konuşun diye tmm dedim bnde( buarada fotolarını gördm şans vermk istedim bize:) bu gün ilk defa konuştuk telde. Herşey iyi hoş giderken maaşımı sordu bi de. Gıcık oldum yaa maddiyata düşkün biri mi diyebn ona hiç sormadan o söyledi kendininkini. Bnde dedim ki bnm için o öncelik değil evlilikte ikimizde memuruz sonçta ddm. Sizce abartıyr muym?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben maaşını sormasından çok ,ilk konuşmada evlilik olayına takıldım ,evlilikte bu önemli değil demişsiniz ya ,durun bakalım bi ,önce bi tanışın anlaşın.
Meraklı birisidir desem maaşını neden merak eder ki ?Bayanlar hemen soruma geçiyorum. Bizim bir komşumuz var ve uzun süredir benimle yakın bir akrabasının oğlunu yakıştırıyordu ama ne çocuk ne de bn birbirimizi görmedik. Son zamanlarda o kadar çok geldi ki bi kere konuşun diye tmm dedim bnde( buarada fotolarını gördm şans vermk istedim bize:) bu gün ilk defa konuştuk telde. Herşey iyi hoş giderken maaşımı sordu bi de. Gıcık oldum yaa maddiyata düşkün biri mi diyebn ona hiç sormadan o söyledi kendininkini. Bnde dedim ki bnm için o öncelik değil evlilikte ikimizde memuruz sonçta ddm. Sizce abartıyr muym?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben maaşını sormasından çok ,ilk konuşmada evlilik olayına takıldım ,evlilikte bu önemli değil demişsiniz ya ,durun bakalım bi ,önce bi tanışın anlaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?