Maaşımı sordu?

Ya iki tarafta memursa az çok bilinir sonuçta sorması garip geldi. Ya da çekindi ilerde sorun yaşanmasın diye sormuştur belkş. Hemen eleme için ısındıysa gözlem yap

Maaşın kaç ya ben de merak ettm bak şaka şaka
Bikaç davranişini daha izlenimle ona göre karar wer canim..
Benim eşimde nisanliyken eli çok açıktı ewlendik sorumluluklari artnca dikkatli yasamaya basladi smdi nisanlilikta hc para muhbbeti yapmadi die yapmick anlamina gelmiyo örnek kendi esim

Ayyyy en başından böyle bir şey sormak ne kadar ayıp.Ona neymiş ki?Arkana bile bakma o aracı kişiye de açık açık söyle bence.İlk konuşmada aldığım maaşı sordu ne kadar yakışıksız de rezil olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Illaki sorulur.Bende sorarim oyle bir durumda korkutuk asik olmak yok tanistiriliyorsun ve sorulur tabiki ama ilk bulusmada degil.Dana kesmeye ortak aramiyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha ilk tanışmada bir erkek sana maaşını soruyorsa o erkeğin karakterini tahmin etmek zor değil.. sen soğumadın mı o soruyu duyunca? ben buz gibi olurdum, bir daha da kesinlikle görüşmek istemezdim.

O kendinkini söylemiş karşılığında seninkini de sormuş - maddiyatçı mı bilemem ama meraklı bir kişiliği olduğunu düşünüyorum ve ben söyledim sen de bana söyle gibi bir emrivaki içinde. Açıkçası ben ne maaşımın sorulmasını ne de bana emrivaki yapılmasını isterdim. Tabii karar senin

Adamda eziklik psikoloji olmuş ve böyle biriyle ilişki falan yaşanmaz. Evlenince hep seni ezmeye çalışır...

Ya iki tarafta memursa az çok bilinir sonuçta sorması garip geldi. Ya da çekindi ilerde sorun yaşanmasın diye sormuştur belkş. Hemen eleme için ısındıysa gözlem yap

E yani. Çok merak ettiysen google a falan yaz yada ikinci üçüncü konuşmamızda sor demi. Kafam karşık bilmiyrm ki

Bence de ilk konusma da sormasi cok sacma olmus.. Erkek arkadasim bile bana daha sormamistir maasin ne kadar diye ayni sekilde ben de oyle yani

Arada aracı olan görücü usulü bir sey...Ne bekliyordun ki?

E yani. Çok merak ettiysen google a falan yaz yada ikinci üçüncü konuşmamızda sor demi. Kafam karşık bilmiyrm ki

ya adamı tanımıyoruz belki konu bulamayınca saçmaladı. bence bir kez daha görüşüp haline tavrına bakın derim. hemen kestirmeyin içiniz ısındıysa

daha ilk tanışmada bir erkek sana maaşını soruyorsa o erkeğin karakterini tahmin etmek zor değil.. sen soğumadın mı o soruyu duyunca? ben buz gibi olurdum, bir daha da kesinlikle görüşmek istemezdim.

Aynn öyle oldum gayet rahat konuşuyodum bi anda donuk bi hale geldim sonraki söylediği çoğu şeyi de hiç dinleyemedim. Snrada işim vardı kapattm. Mesaj atmş arkasından memnnyet içerikli yumuşadm biraz ama bilmiyrm

ya adamı tanımıyoruz belki konu bulamayınca saçmaladı. bence bir kez daha görüşüp haline tavrına bakın derim. hemen kestirmeyin içiniz ısındıysa

Tam o anda yani konuşacak birşey bulamadığmzda söyledi zaten bnde acaba diyorum belki de öyle olmştr

artik gunumuzde kiz ararken en buyuk kriter isi kadrosu maasi olmus durumda malesef
cocukta buyuk ihtimal bunujla.yola cikmis ama ilk gorusmede olan tutumu hic hos olmamis
cok merak ediyorsan araci ya sor caktirnadan ogren
ole acik acik sormak bana hos gelmedi

canım ben 4 sene çıktığım çocuğa bile maaşını soramadan ayrıldım değil ki karşındaki erkek.. çok ilginç.. yüz verme bence ayıp bişey yaptığı

Ne alakasi var. Ha arkadasin tanistirmis ha arada baskasi tamamen sans isi bunlar. Bende gorucu usulu tanistim. Gene dunyaya gelsem gene kocamla evlenirim. Ne kadar onyargilisiniz

Valla görücü usülü ve tanıstırılma tarzı evlilikler mantık evliligi oluyor, adamın da maasın ne kadar demesi cok normal bence. Sen elindekileri sereceksin adam serecek, uygun gelirse evlilik olacak. Hemen hemen tamamen cıkar ilişkisi yani :) Tanısma asaması böyle...Sonradan mecbur olldgunuz icin seviyoruz diyorsunuz sevseniz de sevmeseniz de. Karnınız tok sırtınız pek olduktan sonra sorun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…