- Konu Sahibi carpeediem
-
sen okişiye ısınmışsın gibi geldi banasen ne hissettin..anlarsın gerçi..çıksanız davranışlarından..cimrimi falan ..
Off bana da çok ayıp geldi bu soru ilk konuşmadan ya. Bn ondan mevkice üst bir konumdayım ama hç sorma ihtiyacı hissetmedim. Sanırım kendini bnden alt seviyede görüyor. Bn de cevap verdim artk o da gülerek umarım bni ezmezsin dedi kndininkini söyledi. Bnde yukarda yazdığım cevabı verdim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya iki tarafta memursa az çok bilinir sonuçta sorması garip geldi. Ya da çekindi ilerde sorun yaşanmasın diye sormuştur belkş. Hemen eleme için ısındıysa gözlem yap
Bayanlar hemen soruma geçiyorum. Bizim bir komşumuz var ve uzun süredir benimle yakın bir akrabasının oğlunu yakıştırıyordu ama ne çocuk ne de bn birbirimizi görmedik. Son zamanlarda o kadar çok geldi ki bi kere konuşun diye tmm dedim bnde( buarada fotolarını gördm şans vermk istedim bize:) bu gün ilk defa konuştuk telde. Herşey iyi hoş giderken maaşımı sordu bi de. Gıcık oldum yaa maddiyata düşkün biri mi diyebn ona hiç sormadan o söyledi kendininkini. Bnde dedim ki bnm için o öncelik değil evlilikte ikimizde memuruz sonçta ddm. Sizce abartıyr muym?
E yani. Çok merak ettiysen google a falan yaz yada ikinci üçüncü konuşmamızda sor demi. Kafam karşık bilmiyrm ki
daha ilk tanışmada bir erkek sana maaşını soruyorsa o erkeğin karakterini tahmin etmek zor değil.. sen soğumadın mı o soruyu duyunca? ben buz gibi olurdum, bir daha da kesinlikle görüşmek istemezdim.
ya adamı tanımıyoruz belki konu bulamayınca saçmaladı. bence bir kez daha görüşüp haline tavrına bakın derim. hemen kestirmeyin içiniz ısındıysa
Arada aracı olan görücü usulü bir sey...Ne bekliyordun ki?
Ne alakasi var. Ha arkadasin tanistirmis ha arada baskasi tamamen sans isi bunlar. Bende gorucu usulu tanistim. Gene dunyaya gelsem gene kocamla evlenirim. Ne kadar onyargilisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?