Mabel'in renkli evi

içim açıldı ne güzel ev maşallah güle güle oturun

Bu zamanda duzgun yerlestirilecek dublex ev bulmak zor gercekten sanirim siz bulmusunuz :)

Gule gule agiz tadiyla oturun bende cok begendim :)

çok hoş turkuaza bayılırım zaten iç açıcı huzurla oturun inşallah..

Eki Görüntüle 898035

koltuklarımı eklemeyi unutmuşum

arkadaşım evin gerçekten çok güzel Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
birşey sormak istedim benim oturma odamdaki masam orta masanla aynı gibi geldi gözüme yalnız benim masamın üzerine sıcak çay döküldü ve lekeleri ne yaptıysam çıkaramadım çok kötü görünüyor. senin böyle bir sorunun oluyor mu ?

Turkuaz cok güzel bir renk beyazla cok sadece ve hos bir atmosfer yaratmissiniz. Yalniz renkli ev diyince ben böyle rengarenk bir ev düsünmüstüm. Konu basligindan dolayi resimleri acinca önce bir sasirdim.

Maşaalah eviniz çok güzel özellikle yemek masası olan kısım süperr.Koltuklarınızı çekmeyince saha sade bişey tahmin ettim kendimce..Benim en sevdiğim renktir ev dekorasyonunda turkuaz..Asillik,huzur katar..Ama koltuklarınızı daha doğrusu o karmaşayı pek beğenmedim...:26:Objeleriniz,aksesuarlarınız da çok iyi.Evinizin diğer yerlerini de merak ettik kırmızı oturma odanız filan eminim oralarda çok hoştur..Huzurla oturun bu güzel evinizde...

eviniz çok şık ve huzur dolu iyi günlerde sağlıkla oturun :)

salon ve mutfak halılarınız markasını ve modellerini sorabilirmiyim :) memnunmusunuz ayrıca ? varsa kordirorunuzdaki halılarıda merak ettim foto please :)

merhaba oncelikle teşekkur ederım sonrasında salon halım padişah kanyon modeliymiş,mutfak halıma gelince,dilek halı nepal azor yazıyor,koridordaki halım ile mutfak halım aynı model.gri olması ve mutfakla butunluk olustursun dıye aynı renk ve modeli almıştım canım...

canım benımde orta sehpama cay dokulmedi ama sıcak kupa bardağı altlıksız koymustum orda bır sararma oldu ve cıkmadı...yanı aynı sorun bende de var,yaza dogru boya alıp kendım boyamayı dusunuyorum ancak oyle gecer herhalde,bir yol bulursan bana da haber ver:)
iyi dileklerin için teşekkur derım

Oh beeeeee içim açıldıııııı :) bu nasıl bir zevkkk bayıldım bayıldımmmmm Maşşallllaaaahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…