turkuaz her evde görmeye alışık olmadığımız bir renk..soğuk tonuyla, huzur veren, sakinleştirici bir etkiye sahiptir.. düz hatlı mobilyalar, halıdaki motif, perde,masa üzerindeki aydınlatma ve aksesuarlar ile de bir ingiliz evini çağrıştırdı bana. güzel benceBirde turkuaz rengini tamamlayan renk kırmızıdır.
mabelcim evine bayıldım thirtyfourun evinen sonra turkuaza bu kadar bayıldığıma inanamıyorum harika yalnız biraz daha detaylı çekseymişsin keşke merak ettim diğer tarafları canım aşkla otur hayırlı olsun
turkuaz detaylara bayildim gule güle kullan canım herşey çok güzel
eviniz pek şık ve sade,diğer odaları da görmek isteriz
Yemek odanız kusursuz.
sevdim hosuma gitti
eviniz harika turkuaza bayilirim zaten saglikli, huzurlu oturmayi nasip etsin Rabbim insallah
çok güzel iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah
evin gerçekten çok şık canım, turkuazın bi eve bu kadar yakıştığını ilk kez görüyorum, renk uyumu harika olmuş, merdiven korkuluğuna bayıldım ayrıca. diğer odaları da görmek isteriz
Güzel günlerde kullanın herkes gibi ben cok beğendim evinizi Rabbim huzuru eksik etmesin maşallah kocaman...
Özellikle parkeler benim dikkatimi çekti, tam düşündüğüm parke rengi, çok güzel...
öncelikle teşekkur ederim...turkuazın kırmızı ile yakıştığı konusunda kesinlikle haklısın...salonumda kırmızı ile kullanmak istemesemde oturma odamda kullanmak istedim,o da şu şekilde...Eki Görüntüle 898018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?