Mabel'in renkli evi

mabelcim evine bayıldım thirtyfourun evinen sonra turkuaza bu kadar bayıldığıma inanamıyorum harika yalnız biraz daha detaylı çekseymişsin keşke merak ettim diğer tarafları canım aşkla otur hayırlı olsun

sevdim hosuma gitti

evin gerçekten çok şık canım, turkuazın bi eve bu kadar yakıştığını ilk kez görüyorum, renk uyumu harika olmuş, merdiven korkuluğuna bayıldım ayrıca. diğer odaları da görmek isteriz

Güzel günlerde kullanın herkes gibi ben cok beğendim evinizi Rabbim huzuru eksik etmesin maşallah kocaman...

Özellikle parkeler benim dikkatimi çekti, tam düşündüğüm parke rengi, çok güzel...

tadı damağımda kaldı,baska fotoooooooooooooooooooo ısteriiizz

turkuaz her evde görmeye alışık olmadığımız bir renk..soğuk tonuyla, huzur veren, sakinleştirici bir etkiye sahiptir.. düz hatlı mobilyalar, halıdaki motif, perde,masa üzerindeki aydınlatma ve aksesuarlar ile de bir ingiliz evini çağrıştırdı bana. güzel bence Birde turkuaz rengini tamamlayan renk kırmızıdır.

eee nerde gerisi ,valla bir heves bakıyordum yarım kaldı ,devamını isteriz

öncelikle teşekkur ederim...turkuazın kırmızı ile yakıştığı konusunda kesinlikle haklısın...salonumda kırmızı ile kullanmak istemesemde oturma odamda kullanmak istedim,o da şu şekilde...

turkuaz detaylara bayildim gule güle kullan canım herşey çok güzel

eviniz pek şık ve sade,diğer odaları da görmek isteriz

Yemek odanız kusursuz.

sevdim hosuma gitti

eviniz harika turkuaza bayilirim zaten saglikli, huzurlu oturmayi nasip etsin Rabbim insallah

çok güzel iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah

evin gerçekten çok şık canım, turkuazın bi eve bu kadar yakıştığını ilk kez görüyorum, renk uyumu harika olmuş, merdiven korkuluğuna bayıldım ayrıca. diğer odaları da görmek isteriz

Güzel günlerde kullanın herkes gibi ben cok beğendim evinizi Rabbim huzuru eksik etmesin maşallah kocaman...

Özellikle parkeler benim dikkatimi çekti, tam düşündüğüm parke rengi, çok güzel...

hepinize ço teşekkürler iyi dilekleriniz için,daha iyileri size nasip olsun,diğer odaları da uygun zamanda paylaşacağım muhakkak

güle güle oturun evinizde
çok şık sade ve asil bir tarzda döşenmiş...

çok begendim güzel her sey renk harika olmuş klasiğin dışına cıkmaz güzel oluyor her yerde krem kahve koltuk görmekten bıktım..

hımm tam tahmin ettiğim kırmızı tonu. halı ile beraberde güzel kombinasyon oluşturmuş. perfect :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…