• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mabel'in renkli evi

Koltuklarının ve laminantların rengine bayıldımmmmmm

arkadaşım evin gerçekten çok güzel Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin:nazar:
birşey sormak istedim benim oturma odamdaki masam orta masanla aynı gibi geldi gözüme yalnız benim masamın üzerine sıcak çay döküldü ve lekeleri ne yaptıysam çıkaramadım :( çok kötü görünüyor. senin böyle bir sorunun oluyor mu ? :31:

Lekeli yerin üzerine kolonya döküp kolonyayı yakın, yavaş yavaş sönecek ve lekede kaybolacak. yalnız bunu koyu renk mobilyalarda denemiştik beyaz üzerinde de işe yarar diye düşünüyorum :)

Çok güzel.. Aksesuarlarınıza bayıldım güle güle oturun :)

Renkli, temiz, keyifli bir ev. Maşallah. Saglikla, huzurla oturun ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba mabel,
bir yorum da ben yapayım dedim; salonundaki aksesuarların ve mobilyaların çok şık. ancak ben bir iki renk daha eklemesin diye düşündüm.
eline ve zevkine sağlık, Allah iyi günlerde, tatlı tatlı oturmayı nasip etsin.
selamlar

merhaba mabel,
bir yorum da ben yapayım dedim; salonundaki aksesuarların ve mobilyaların çok şık. ancak ben bir iki renk daha eklemesin diye düşündüm.
eline ve zevkine sağlık, Allah iyi günlerde, tatlı tatlı oturmayı nasip etsin.
selamlar
merhaba
yorumun ıcın tesekkur ederım aslında renk eklemek aklımdan geçmiyor degil ...küf sarısı guzel olabılır dıye dusunuyorum aslında şöyle sarılı grili bir tablo bulabilsem harika olur!

Güle güle oturun. Çok güzel ve huzur dolu bir eviniz var..

Back
X