Maç izlemek suç mu ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Biliyorum şimdi size de garip gelecek ama ben futbola ilgi duyan bir insanım.
Tuttuğum takımın(ların) yada diğer takımların maçlarını elimde oldukça izlerim.
Sürekli takip halindeyimdir. Hatta erkek olsaydım kesin futbolcu olurdum.
Hobi işte.

Ama sorun şu ki çevrem beni deli ediyor.

Neymiş kız futbol izler miymiş, sadece izlermişim bi şey anlamazmışım, sözde izliyormuşum, daha ben taç atışının ne olduğunu bilmezmişim.
Ne zıtlıktır ki babam futbolu sevmez. Artık bana da nerden bulaştıysa

Malum sezon açıldı. Şampiyonlar Liginin elemeleri de var.
Özellikle de Süper Toto Süper Ligi ve La Liga'yı takip eden bir insanım.
Ne zaman maç açsam başlıyorlar söylenmeye.
"Açtı yine, kız da mı futbol izler ? , bıktık artık.. vs."

Sınıfta falan da erkekler kıskandığından mıdır nedir futbol hakkında bir yorum yapsam yada onlardan daha fazla şey bilsem "O kız, ne anlar" diyorlar.. Ama maçı kaçırdıklarında sonuç sormayı biliyorlarrr.

Kızlar futboldan anlamaz diye bir kural var da benim mi haberim yok bayanlar ? Suç mu yani ?

Son düzenleme:
niye suç olsun,bende severim futbolu :) erkekler oturup Adını Feriha Koydumu pardon Emirin Yolunu izliyorken kızların da maç izlemesi çok doğal :)

Son düzenleme:
Futbol tutkudur,kimene
Bende sıkı taraftarımdır
Sadece kendi takımımı değil ligdeki her maçı izlerim
Gecelere kadar futbol yorumları izlemek gibisi var mı
Ben şanslıyım oturur bi güzel babamla maç izleriz,değerlendiririz,yeri gelir yorumculara söveriz
Barcelona izlememek ayıp olur zaten
Sende internetten izleyiver evdeyken

Son düzenleme:
ben de maç izlemeyi severim, futbol da severim ama daha çok voleybol ve basketbol maçlarını. hatta bebekten önce kombinemiz vardı, eşimle iki haftada bir basketbol maçına giderdik.
ve hatta ayıptır söylemesi ben barcelona-real madrid maçına gitmiş insanım

Son düzenleme:
Futbol tutkudur,kimene
Bende sıkı taraftarımdır
Sadece kendi takımımı değil ligdeki her maçı izlerim
Barcelona izlememek ayıp olur zaten
Sende internetten izleyiver evdeyken

Ben fazlasıyla koyu bir Barcelona'lıyım. Gel gelelim bu sefer de bizim lig bitti İspanya mı kaldı diyolar.
Anlamıyorum ki.

Ben onların Ferihasını, Sultanını ne bileyim Hayat devam ediyorunu her hafta izliyorum. Onlar internetten izlesin bi hafta da.

Son düzenleme:
futboldan anlayan bır bayan olmayı cok ısterdım ama ben sadece hınd fılmlerınden anlıyorum oysa keske bende futbol gıbı bır hobım olsa ne guzel olurdu

Ayy aynı senin gibiyim bende. Ama ben biraz fazla fanatiğim. Mesela ben çArşılıyım, sevgilim de galatasaraylıydı. Baktı ki ben psikopatım her maç kavga ediyoruz dayanamadı. bana olan sevgisi ağır bastı o da Beşiktaşlı oldu.

hahahah cok tatlısın yaaa

Bende çok severim izlemeyi bütün ligleri izliyorum süper lig,ingiltere,amatör aklına hangisi gelirse kardeşimle beraber izleriz

Bir hafta sen bir hafta onlar tv'den izlesin o zaman

Ben de 10 yaşındayken Amcamın arabasının arka koltuğuna saklanıp GS-FB derbisine gitmiştim. Adam napsın, kaçak yollardan sokmuştu beni içeri. Küçüklükten psikopatım.

Ben de 10 yaşındayken Amcamın arabasının arka koltuğuna saklanıp GS-FB derbisine gitmiştim. Adam napsın, kaçak yollardan sokmuştu beni içeri. Küçüklükten psikopatım.

ben futbol maçına gitmedim pek. işte hayatımda 2 kere gittim. ilkini söyledim, ikinci de türkiye-ispanya milli maçıydı

tatlım futbolu sevmen hiç garip gelmedi açıkçası... çünkü ben tam bir fanatiğim hatta bazen holigan ankarada yaşyorum ve fenerbahçeliyim... üniversite yıllarımdan beri kaç kere istanbula maça gitmişimdir...hem de finali asma pahasına... öğrenciyken okulda toplanıp izlerdik maçları, bildiğin tribün ortamı, tezahuratlar meşaleler ben eşimle bile okulda maç izlerken tanıştım hala da en büyük tutkumuzdur futbol, saatlerce maç yorumları izleriz. derbi günlerinde evin atmosferi değişiyor direk... benim ailemde de spor özellikle futbol çok sevilirdi. annem de bayılır mesela... ama zevk meselesi bu. sen kimseyi kafana takma, hiç bir söylenene de kulak asma... bu aralar reklamlarda çıkıyor ya, aşk bazıları için 6 harflidir diye, bizler için öyle işte. kimseye oturup ilgimizi anlatmamız ya da gerçekten düşkün olduğumuzu ispat etmemiz gerekmiyor. zamanla anlıyorlar zaten...

hem artık eskisi gibi değil, kadınların ilgisi her geçen gün artıyor, futbol başta olma üzere spor dalları ciddi birer endüstri oluyor ve daha çok kişinin ilgisini çekiyor. toplum da artık taraftar arasında kadın-erkek ayrımı yapmayı bırakıp sadece "taraftar" olarak tanımlayacaktır herkesi...

sen keyfine bak tatlım

Üniversitede arkadaşlarla maça giderdik.
Futbolu severim de anlarımda.
Bekarken babamla, şimdi eşimle tribün ortamı yaratııyoruz evde.
Hele kalabalık olduk mu değmeyin keyfimize...

Ben de öyle özellikle El Clasico oldu mu gözlerim aa böyle izlerim.
Babamsa tam tersi, maç sonuclarına bile bakmaz. Her yönden babama çekmişim bu konuda kime çektim meçhul :26:

.

Son düzenleme:

Aynen öyle.. 6 harfli..
Belki ben de hayatımın aşkıyla maçta falan tanışırım belli mi olur

Üniversitede arkadaşlarla maça giderdik.
Futbolu severim de anlarımda.
Bekarken babamla, şimdi eşimle tribün ortamı yaratııyoruz evde.
Hele kalabalık olduk mu değmeyin keyfimize...

Ben de dayımlarla ve amcamlarla..
Bir tek onlar anlıyor zaten beni.

Ben de öyle özellikle El Clasico oldu mu gözlerim aa böyle izlerim.
Babamsa tam tersi, maç sonuclarına bile bakmaz. Her yönden babama çekmişim bu konuda kime çektim meçhul :26:

.

Adam değil maç sonucu, ana haberden sonraki spor haberlerine bile bakmaz.
Annem çok sever de babam garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…