Futbol tutkudur,kimene
Bende sıkı taraftarımdır
Sadece kendi takımımı değil ligdeki her maçı izlerim
Barcelona izlememek ayıp olur zaten
Sende internetten izleyiver evdeyken
Ben fazlasıyla koyu bir Barcelona'lıyım. Gel gelelim bu sefer de bizim lig bitti İspanya mı kaldı diyolar.
Anlamıyorum ki.
Ben onların Ferihasını, Sultanını ne bileyim Hayat devam ediyorunu her hafta izliyorum. Onlar internetten izlesin bi hafta da.
Ben fazlasıyla koyu bir Barcelona'lıyım. Gel gelelim bu sefer de bizim lig bitti İspanya mı kaldı diyolar.
Anlamıyorum ki.
Ben onların Ferihasını, Sultanını ne bileyim Hayat devam ediyorunu her hafta izliyorum. Onlar internetten izlesin bi hafta da.
ben de maç izlemeyi severim, futbol da severim ama daha çok voleybol ve basketbol maçlarını. hatta bebekten önce kombinemiz vardı, eşimle iki haftada bir basketbol maçına giderdik.
ve hatta ayıptır söylemesi ben barcelona-real madrid maçına gitmiş insanım
Bir hafta sen bir hafta onlar tv'den izlesin o zaman
Olmaz
Annemin dizileri, babamın filmleri..
Ben de 10 yaşındayken Amcamın arabasının arka koltuğuna saklanıp GS-FB derbisine gitmiştim. Adam napsın, kaçak yollardan sokmuştu beni içeri.Küçüklükten psikopatım.
Çözüm bulamadık gitti şu duruma
tatlım futbolu sevmen hiç garip gelmedi açıkçası... çünkü ben tam bir fanatiğim hatta bazen holiganankarada yaşyorum ve fenerbahçeliyim... üniversite yıllarımdan beri kaç kere istanbula maça gitmişimdir...hem de finali asma pahasına... öğrenciyken okulda toplanıp izlerdik maçları, bildiğin tribün ortamı, tezahuratlar meşaleler ben eşimle bile okulda maç izlerken tanıştım hala da en büyük tutkumuzdur futbol, saatlerce maç yorumları izleriz. derbi günlerinde evin atmosferi değişiyor direk... benim ailemde de spor özellikle futbol çok sevilirdi. annem de bayılır mesela... ama zevk meselesi bu. sen kimseyi kafana takma, hiç bir söylenene de kulak asma... bu aralar reklamlarda çıkıyor ya, aşk bazıları için 6 harflidir diye, bizler için öyle işte. kimseye oturup ilgimizi anlatmamız ya da gerçekten düşkün olduğumuzu ispat etmemiz gerekmiyor. zamanla anlıyorlar zaten...
hem artık eskisi gibi değil, kadınların ilgisi her geçen gün artıyor, futbol başta olma üzere spor dalları ciddi birer endüstri oluyor ve daha çok kişinin ilgisini çekiyor. toplum da artık taraftar arasında kadın-erkek ayrımı yapmayı bırakıp sadece "taraftar" olarak tanımlayacaktır herkesi...
sen keyfine bak tatlım
Üniversitede arkadaşlarla maça giderdik.
Futbolu severim de anlarımda.
Bekarken babamla, şimdi eşimle tribün ortamı yaratııyoruz evde.
Hele kalabalık olduk mu değmeyin keyfimize...
Ben de öyle özellikle El Clasico oldu mu gözlerim aa böyleizlerim.
Babamsa tam tersi, maç sonuclarına bile bakmaz. Her yönden babama çekmişim bu konuda kime çektim meçhul :26:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?