Maç izlemek suç mu ?

:) konuyu görünce kendimi gördüm sende ama benim ki biraz farklı tabi. bende fanatik derecede Fenerbahçeliyimdir. fenerbahçenin sadece futbol değil iki sene öncesine kadar baskeboluda takip ederdim diğer braşlarıda. hatta oturur formula 1 bile izlerdim babamda fanatik derecede Fenerbahçelidir. eve gelir direk şu maç kaç kaç oldu falan diye bana sorar. okulda zaten çok erkekli bi bölümde okuyorum benim ne derece Fenerbahçeli olduğumu bilirler. sınıfın çoğu benden farklı takım tutar sürekli dalga falan geçerler ama onlarla maç yorumlarım falan seviyorum o hallerimi. ama bi tanesi var sınıfta az kız olduğumuz için mesela 5 kız olsak o hemen derki aa sınıfta 4 kız varmış seni kızdan saymıyorum falan diye dalga geçer amaa takmıyorum tabiki deee sakaryada okuyorum istanbulda yaşıyorum. sırf maçlara gidebilmek için evime haftada bir gelirdim nerdeysee ama ben mesela sadece böyle karşılıklı olursak maç muhabbeti yaparım. twitterda görüyorum bazılarını böyle atıp tutuyolar hiç sevmem öyle ya

neden garipsiyolar sanki ne var bunda:)tuttuğum takımın maçlarını izliyorum ben de herzaman izlemesemde sonucu mutlaka merak ederim

Benim maçla ilgim yoktur ama bu genellemeleri hiç sevmem.
Hep erkek maç izler diye bi kural mı var ?
O bi ilgidir yani kızda erkekte izleyebilir millet yorum yapmayı çok seviyor :)

ay bide şey var fark ettiniz mi bilmem ama. şimdi sadece kadınlara ve çocuklara olan maçta değilde diğer karışık maçlarda kameralar hemen kız bulup kızları çekiyolar. ne var yani stada gidip izleyemez miyiz. ona çok sinir oluyorum ben.

Ve ben bi takımı tutup da diğer takımı yerden yere vuranları da anlamıyorum. Onlar taraftar değil ki ! Elbet rekabet olacak ama spor centilmenliğine sığmıyor.

Son düzenleme:
belki gerçekten öyledir?

"ben futbol hastasıyım" diyen kadınların yaptığı futbol muhabbeti, ben futbolla ilgilenmem diyen erkeklerinkinden bile sığ oluyor nedense

henüz istisnasına rastlamadım ama belli olmaz tabi

eskıden trt 3 te su balesını ızlerdım cok severdım

bende bende kucuklugumde uyuyamadgimda trt3u acardim su balesi buzpateni yada jimlastik filan yayinlarlar diye, takim oyunlarina fanathkce heyecanlanan insanlari hic anlamam ama bir kizin futboldan anliyor olmasi itici degil iyi bir meziyet bence

Ben de bayılırım maçları takip etmeye.
Normalde Galatasaraylıyım fakat diğer takımlarım ve liglerin de maçlarını takip ederim.
Babam da tam tersi hiç ilgili yoktur.
Biz kardeşimle izleriz, yorumlarız
kime çektik bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…