maç sevdası

sunglases

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
140
0
46
Aksaray
arkadaşlar okuyunca yorum yazın lütfen
ben gibi kaç kişi var çok merak ediyorum

sevgili sevgilim milli maçı görünce beni resmen unuttu:sinifsinif:
sessizliğe gömülmeden önce önemli birşey diyeceğim diye sms attım
bekle bekle bekle.. tık yok çaldırıyorum karşılık yok..
kız kardeşine sms attım abin nerde diye..yanımda maç izliyo dedi akannehir
bu yüzden ona çok kötü şeyler söyledim zahmet edip sms atınca..

bu erkeklerin hepsi mi böyle
futbol onlar için herşeyden çok mu değerli :mymeka:
onlar maç izlerken sus pus mu olmalıyız :uhm:

ben kendimde çok maç izlerim takımımın maçlarını kaçırmamaya çalışırım ama maç izlerken dünyam durmazz yanii programımı maçlara göre yapmam..bahsettiğiniz erkek tipinden de hiç haz almam açıkcasıı evde var çünkü babam saolsun o duyguları yaşatıo bizeekaydirigubbakcemile3...şansıma nişanlım öle fanatik biri değildirr kendi takımının maçlarını da çok nadir izlerrr milli takım maçını hiç izliorum dediğini duymadımm..benimki izlemekten çok kendi oynamasını sevioo beni de o deli edioo..vallaa futbol tutkusu bambaşka bişeyy vazgeçirmek çok zorrr allah kolaylık versin canım sana:hulya:

canım senin yerinde olsam hiç kafamı takmazdım erkekler böyle mutlaka istisnalarda vardır.
ama geneli böyle ben maç varsa bırakıyordum hiç bir şey yapmıyorun maç bitince konuşuyorduk biliyorum ki vazgeçmicek maç sevdasından o yüzden böyle kabul et sevdiğini..

Bi milli macsa iyi, bende sevgiliyken nisanliyken aramazdim mac sirasinda, nadirdir.Devre arasi konusurduk. :)
Simdi evlendim, mac sirasinda heleki yeniliyorlarsa, yada kotu oynuyorlarsa, yada kritik durumsa konusmayiz.

erkeklerin hepsi öyle değil

herkesin kendine ait bir zaman dilimi olmalı. o maç izler, siz arkadaşlarınızla muhabbet edersiniz,gezersiniz

büyütülecek olaylar değil bunlarbuyrunnnnnnnnn

Aman takılma bu kadar
Bırak izlesin , erkekler böyle , birşey yaparken , dünyadan tüm bağlantılarını kopartıyorlar
Akılları tek birşeye çalışıyor işte..

benim babamda maç tutkunu..o hisi biliyorum ama annem bişi dediğinde yüzüne bakmadan da olsa cvp verir.
sevgilim bana dedi ki haa sen vardın demi dedi :bbo: tamamen aklından çıkmışım öyle dedieyvahedigeldismile kızmamada gerek yokmuş normalmiş bu:çok üzgünüm:

Aman takılma bu kadar
Bırak izlesin , erkekler böyle , birşey yaparken , dünyadan tüm bağlantılarını kopartıyorlar
Akılları tek birşeye çalışıyor işte..

off off durdum durdum ömrümün aşkı dediğim kişiyle karşılaştım aramıza maç girdi akannehir
ona inat futbolcu olcam çıkcam tv ye beni izlesin lülülülülülü

erkeklerin hepsi öyle değil

herkesin kendine ait bir zaman dilimi olmalı. o maç izler, siz arkadaşlarınızla muhabbet edersiniz,gezersiniz

büyütülecek olaylar değil bunlarbuyrunnnnnnnnn

yok abla sıkboğaz etmiyorum.
arkadaşlrıyla buluşur o sık boğaz etmem..
ailelerinde çay sohbetleri vardır sessiz sakin beklerim..
amaaaaaaa
maçı görünce resmen unuttu..zaten kardeşi maç izliyo dedikten sonra birşey yazmadım:1closedeyes:

Bi milli macsa iyi, bende sevgiliyken nisanliyken aramazdim mac sirasinda, nadirdir.Devre arasi konusurduk. :)
Simdi evlendim, mac sirasinda heleki yeniliyorlarsa, yada kotu oynuyorlarsa, yada kritik durumsa konusmayiz.

devre arasıda babasıyla maç kritiği yapmışlar..
yani o arada da aksiyon olmadı sempatiksalakcinni

:))) öküzcükler.

Canım büyük ihtimal basketbol çeyrek final maçını izliyordur.
Ama her erkek öyle değildir.
Benim sevgilim de gs maçlarında takımı yeniliyorsa çok sinirli olur ve az mesaj atar.(ben onu biraz gıcık ediyorum çünkü dalga geçerek)
Çok önemli ve heyecanlı bir maçtı ama basketbol maçlarında çok sık mola verilir.
Bi şekilde atabilirdi o molalarda mesaj, ben öyle düşünüyorum.

maç esnasında kendilerini unutanlar var etrafındakileri unutmaları normal opuyorumnanaktan

hic kafana takma dicem ..
cünkü ben kendimde öyleyim :1ninca:
valla ne yalan söyleyim kendi takim maclarimda , milli takimin maclarinda
etrafimdan hic haberim olmaz öyle bi dalip gidiyorumki hihoyyyt
hatta gecen mac izlerken telefon geldi , en sinir oldugum seydir
actim neyse konusuyorum ama hic dinlemiyorum hala mactayim
birden gol oldu nasil firladigimi hatirlamiyorum , tabi 5 dk sonra telefon bi kösede caliyodu sempatiksalakcinni

Ne şom ağızlıymışım yaa sempatiksalakcinni Sakin ol canım kendini soğutmaya çalıştığı felan yoktur. Benimkide dışarda pek mesaj atmayı sevmez. Arkadaşlarıylamı beraber?

çok normal bir durum..onca erkeğin içinde büyümüş birisi olarak..heleki milli takım maçıı ben bile kimseye bakmam..bayanlar anlasın artık hayatta herkesin kendine has bir yaşamı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…