arkadaşlar okuyunca yorum yazın lütfen
ben gibi kaç kişi var çok merak ediyorum
sevgili sevgilim milli maçı görünce beni resmen unuttu:sinifsinif:
sessizliğe gömülmeden önce önemli birşey diyeceğim diye sms attım
bekle bekle bekle.. tık yok çaldırıyorum karşılık yok..
kız kardeşine sms attım abin nerde diye..yanımda maç izliyo dedi akannehir
bu yüzden ona çok kötü şeyler söyledim zahmet edip sms atınca..
bu erkeklerin hepsi mi böyle
futbol onlar için herşeyden çok mu değerli :mymeka:
onlar maç izlerken sus pus mu olmalıyız :uhm:
ben kendimde çok maç izlerim takımımın maçlarını kaçırmamaya çalışırım ama maç izlerken dünyam durmazz yanii programımı maçlara göre yapmam..bahsettiğiniz erkek tipinden de hiç haz almam açıkcasıı evde var çünkü babam saolsun o duyguları yaşatıo bizeekaydirigubbakcemile3...şansıma nişanlım öle fanatik biri değildirr kendi takımının maçlarını da çok nadir izlerrr milli takım maçını hiç izliorum dediğini duymadımm..benimki izlemekten çok kendi oynamasını sevioo beni de o deli edioo..vallaa futbol tutkusu bambaşka bişeyy vazgeçirmek çok zorrr allah kolaylık versin canım sana:hulya:
Aman takılma bu kadar
Bırak izlesin , erkekler böyle , birşey yaparken , dünyadan tüm bağlantılarını kopartıyorlar
Akılları tek birşeye çalışıyor işte..
erkeklerin hepsi öyle değil
herkesin kendine ait bir zaman dilimi olmalı. o maç izler, siz arkadaşlarınızla muhabbet edersiniz,gezersiniz
büyütülecek olaylar değil bunlarbuyrunnnnnnnnn
Bi milli macsa iyi, bende sevgiliyken nisanliyken aramazdim mac sirasinda, nadirdir.Devre arasi konusurduk. :)
Simdi evlendim, mac sirasinda heleki yeniliyorlarsa, yada kotu oynuyorlarsa, yada kritik durumsa konusmayiz.
benim babamda maç tutkunu..o hisi biliyorum ama annem bişi dediğinde yüzüne bakmadan da olsa cvp verir.
sevgilim bana dedi ki haa sen vardın demi dedi :bbo: tamamen aklından çıkmışım öyle dedieyvahedigeldismile kızmamada gerek yokmuş normalmiş bu:çok üzgünüm:
:))) öküzcükler.
yok abla sıkboğaz etmiyorum.
arkadaşlrıyla buluşur o sık boğaz etmem..
ailelerinde çay sohbetleri vardır sessiz sakin beklerim..
amaaaaaaa
maçı görünce resmen unuttu..zaten kardeşi maç izliyo dedikten sonra birşey yazmadım:1closedeyes:
::):):) Aman canım boşver evinde oturup maçını izliyomuş. Dışarıda olmasından daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?