Maç varmış gelemezmiş.

Bence cocuk.direkt arkadas modunda hatta sizi oldukca yakim gormus siz gidin sinemaya ben fikrimi.degistirdim.mac izleyecgm demis bence gayet samimi.bir sekilde tabi arkadasinizla kuzen olmasininda etkisi var bu rahatlikta. Ayyy ne guzel sinir bozulmalaridir bunlar univ yillarim geldi aklima ne guzel tadini cikarin hayal kirikliklarinizin bile.

Sadece bugünü değerlendirip kestirip atma derim.. bundan sonraki planlara dahil olacak mi ona dikkat et.. maç bazı erkekler için önemli bir mevzuuuu sonuçta.

Maç varsa randevu ertelenebilir gibi sanki eğer oda senden hoşlandıysa bi şekilde sana ulaşacaktır

Benim de tutkun oldugum seyler var kafayi taktigim seyler de var ama bu derece "dunyayi durdurun" moduna girmedim hicbisey icin.
Ben girmiyorum diye girilmez mi? Girilir.
Ama nefret ederim biseye asiri takıklıktan
Lakin daha dun 1 bugun 2 sizin icin macini kacirmak istememesini normal gorebiliriz bence ama sevgili, evli olup ayni sekilde devam etme ihtimali varsa ben onu oracikta birakir kacarim arkadas.

Öncelikle flört türü bişey olmadığı için gelmemesi normal çünkü bugün derbi vardı.Flört olsanız belki gelirdi.Karşı taraftan emin olmadan azcık ilgiyle bu kadar yükselme bence.Adam şimdi maçı bitirmiş özetlerini izliyordur.Aklına bile gelmiyordur yani.Sen de boşver.

Dur modunu yukselteyim: belki de sizie tanışınca o da çok heyecanlanmistir ve derbinin olduğu bile aklından uçup gitmiştir.
Amaaaaaa bugün sakin kafayla düşününce derbiyi hatilamis, azıcık yontulmamis biri olduğundan 'amaaan maçı izleyeyim' demiştir.
Eğer bu doğru bir önermeyse tekrar,bir sekilde karşınıza cikar

Bu akşam ben bile derbi için arkadaşlarımi ektim. Bence normal
Yılda iki kere sonuçta

Tamam da çocuk size belki kibarlığından öyle davrandı siz yanlış anladınız.O an derbi aklında olmayabilir sonradan aklına gelmiştir hemen bununla bir yargıya varmayın.Maaleseef erkekler için bu tür şeyler önemli babası gelse tanımıyor çoğu( mesela benim kardeşim) o yüzden gelmemesi normal bence.

Maçseverse düğün tarihini bile erteler valla
Erkek arkadaşım normalde ben birşey anlatırken gözümün içine bakar ama tvde maç/maç özeti/spor haberleri/maç yorumları ve türevleri olduğunda ekrana kilitlenir bende anlattığım konuyu bırakıp yemek tarifi veririm o da arada he hı der ben bön bön bakarım sesim çıkmayınca kanalı değiştirir bende asıl konuyu anlatmaya devam ederim demem o ki maç diyince erkeklerin beyni al bi yere koy çay içsin dinlensin

Tüm türkiye BJK-GS (1-0) maçına odaklandı. Akşam kaç tane haber kanalı gördüysem hep maçtan bahsediyordu. Aranızda zaten bi ilişki yok. Macı seçmesi gayet normal :)

Bir furbolcu ile evliyim.
Sevgiliykende nişanlıykende evliykende maçlar yüzünden ekildiğim çok oldu.
Fulbol hastası ise gayet normal.
Bana aşık adam ,maç deyince beni bile görmüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…