Maç varmış gelemezmiş.

BJK-GS derbisi vardı bu akşam, erkekler için zamanın durduğu anlar :) Biraz talihsiz bir güne denk gelmiş sizin sinema işi...

Fenerbahçe’nin ister hazırlık maçı olsun ister derbi maçı hayatta beni kimse dışarı çıkaramaz hatta ünide Ankara’dan İstanbul’a stada giderdim direkt. Taraftar olmak nedir bilmiyorsunuz bu yüzden size abartı gelebilir ama bana göre de siz abartıyorsunuz.

Benım kocam da maç oldugu zamanlar düşüp kalp krizi geçirsem farketmez canım sen daha dün tanıstıgın adamdan ne bekliyorsun :)

Bizim evde maç muhabbeti yok, fanatiklik filan da acayip yabancı kavramlar bize ama ona rağmen normal buldum çocuğun yaptığını. Daha dün tanışmışsınız, çocuğun hayatı, kendi planları, önem verdiği şeyler var. İnsanların hemen ilk günden sizi ilk sıraya oturtup, kendi hayatlarını ikinci plana atmalarını beklemek saçma değil mi? Bu muhabbetinizden hoşlanmadı demek de değil ki. Bugün olmazsa, yarın buluşulur, sinema olmaz, bir kahve olur. Bazı şeyleri oluruna bırakmak, fazla beklentiye girmemek daha sağlıklı.

Üst katta nişan törenimiz devam ederken misafirlere "Biz bir beş dakika müsadenizi isteyelim. Telefonlar geliyor tebrik için halledip gelelim" diyerek alt kata inip derbinin bir kısmını izleyen adam eşim olur fikir sahibi de ben

Benim eşim de dün akşam evde misafirleri bırakıp ki kendi misafirleri nirmalde asla yapmaz maç izlemeye gitti. Valla şimdiden alış ve maç mı ben mi? gibi seçim yoluna girme. Kesinlikle kaybedersin:)

sonuçta adam heyecanla ben de geleyim demiş izlediği filme

sonra da arkadaşları maçı hatırlatınca o daha ağır basmış

zaten filmi izlemiş eee kuzen de var ekstra bir atraksiyon da olmaz ben maçı izleyeyim demiş

Herkesin aksine ben normal bulamadım maalesef. Sözleşmişsiniz, iyiden iyiye kararlaştırmışsınız sinema planını. Kısacası verilmiş bir söz var.

Fanatiklik vs benim için geçerli bir sebep değil. Ancak başına bir kaza, beklenmedik bir hal, hastalık vs gelirse kabul edebilirim verilen bir sözün tutulmamasını.

Ama ortada herhangi bir flört durumu da olmadığından, kafayı takacak ya da trip atacak birşey yok.

Bir daha sizinle görüşmeye çalışırsa, böyle bir adam olduğunu düşünür ve görüşmek isteyip istemeyeceğinizi değerlendirirsiniz.

bende hep merak etmisimdir fanatik erkekler nasi oluyor diye.mesela esim takim tutmaz bi kere bile mac izledigini gormedim

insanların tanıştığı insanlara potansiyrl gözüyle bakmasını anlamıyorum gerçekten. belki sıcakkanlı hoşsohbet bi insan . ama hepsi bu kadar. nasıl bunun üzerinde bu kadar duruluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…