Macunu mübarak deneyen buraya...

evrim82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
601
7
66
Ankara
Kızlar bugün aktardan macunu mübarek aldım, deneyip olumlu sonuç alan var mı? Benim eşimde infertilite var ama ben de kullanacağım. Macun için hem kadına hem erkeğe çok faydalı diyorlar,sizce?????????????

ben yeni duydum bunu.kadına ne gibi faydaları oluyormuş yazabilirmisin.

ben yeni duydum bunu.kadına ne gibi faydaları oluyormuş yazabilirmisin.

mcan82, net şuna (yumurtlamaya, sperm sayısı artmasına vs gibi) buna iyi gelir diye ibare yok ama ilk ergenliğe girdiği hale döner diyor kadın ve erkek için. Yani bu da doğurganlık ilk ve en iyi haline dönüyor demek sanırım. Zaten içerisindeki malzemeleri (çörek otu, bal, kereviz tohumu...vs) tek tek araştırınca da çok faydalı. Ben de aktardan aldım, eşim düzenli yiyor, infertilite onda çünkü, ben de arada atışıtırıyorum, bakalım...

merhaba kizlar,
ben gecen ay aldim kullandim adet olunca ara verdim. bu ay ovulasyondan sonra devam edicem.
su anda bir degisiklik yok yani :14:

bu uğurda o kadar çok şey kullanıyoruz ki,artık neyi alıp neyi kullanacağımı şaşırdım.ev ot çöp macunlarla doldu.arkadaşlarrım bebeklerini büyütürken ben kürler macunlar haplarla uğraşıyorum.Rabbim sesimizi duysun inşallah ve bize hayırı evlatlar versin.eğer kısmetimizde yoksada anne olmak ,sabır versin bizelere.aminnn.:5::5:

merhaba kizlar,
ben gecen ay aldim kullandim adet olunca ara verdim. bu ay ovulasyondan sonra devam edicem.
su anda bir degisiklik yok yani :14:

İnşallah şifa bulursun canım!!

bu uğurda o kadar çok şey kullanıyoruz ki,artık neyi alıp neyi kullanacağımı şaşırdım.ev ot çöp macunlarla doldu.arkadaşlarrım bebeklerini büyütürken ben kürler macunlar haplarla uğraşıyorum.Rabbim sesimizi duysun inşallah ve bize hayırı evlatlar versin.eğer kısmetimizde yoksada anne olmak ,sabır versin bizelere.aminnn.:5::5:

Sahracım ne kadar haklısın ama elbet bunda da bir hayır vardır diyelim...

ılk defa duydum ben bunu ?
ınsallah faydası olur canımmmmmmmmmmm

Ben de aktardan duydum ve aldım. Eşim bir hafta yedi, sonra bırakttı. Biraz acı, eşimin de damak tadı pek hassastır, devam etmedi. Ben de sorun yok diye ben de yemedim, zaten gastiritim var azdırır falan diye. Ama kullananlar varmış baya

Ben de aktardan duydum ve aldım. Eşim bir hafta yedi, sonra bırakttı. Biraz acı, eşimin de damak tadı pek hassastır, devam etmedi. Ben de sorun yok diye ben de yemedim, zaten gastiritim var azdırır falan diye. Ama kullananlar varmış baya

benm esımde aktar o yuzden ılk defa duydum :)

cnm ıcındekı btkılerı tabıkı bılıorum
ama ısım olarak bu macunun adını ılk defa duydum
MACUNU MUBAREK DIYE duymamıstım ılk
belkı esım bılıordur ama ben ılk defa senden duydum
sıfa olur ınsallah

Back
X