'' MadaGaskar Makara topiği ''

üşütsen ona da etki ederdi canım yine de kalın giyin
bi de şerbet daha kötü yapmasın annene bi sor bence herşeyin iyisini anneler bilir

Annem evde yok kii..
Babam da yok.
Hastanede dedeme refakatçi kalıyor onlar, şimdi ararsam paniklerler.:///
Geçen midem ağrıdığında gözümü hstanede açmıştım.
Kardeşime söyleyeyim de bari yoklasın arada beni..
Sıcak su içeyim bari ben.

Geçmiş olsun tatlım, şifa olur inşAllah, dikkat et.. ); Sıcak su torbasını oturduğun yerde de koyabilirsin, biraz yumuşatır hiç olmazsa.. );

eheheh kesinlikle :) en azından bikini giydiğimde göze batan bi şey olmasın :)) ama özel dersler de çok pahalı ya :/

geçmiş olsun dedenin neyi var?
şerbet yap tatlım sen kardeşine de söyle kontrol etsin seni dediğin gibi. torbayı da yap koy üstüne. hastanelik olma şimdi iyileş bi an önce

eheheh kesinlikle :) en azından bikini giydiğimde göze batan bi şey olmasın :)) ama özel dersler de çok pahalı ya :/

kimbilir yüzme hocan yakışıklı çıkar belki demi özel ders alma canım büyükler için seanslar oluyo öyle birşey bulabilirsin.

Sağol canım, Dedem felç geçirdi canım, kalp krizi falan bir sürü bişey..
Aile de bölündü iyice kim nerde belli değil.
Gülüyorum ağlanacak halime. :)))
Kalkacağım şimdi yapmak için.

Sağol canım, Dedem felç geçirdi canım, kalp krizi falan bir sürü bişey..
Aile de bölündü iyice kim nerde belli değil.
Gülüyorum ağlanacak halime. :)))
Kalkacağım şimdi yapmak için.

çoook geçmiş olsun tatlım,
anlıyorum durumunuzu benim de dedeler neneler hep hasta ama hayatta hepsi neyseki.
umarım iyileşir bi an evvel kalkar ayağa.
hadi sen yap da yat biraz.

çoook geçmiş olsun tatlım,
anlıyorum durumunuzu benim de dedeler neneler hep hasta ama hayatta hepsi neyseki.
umarım iyileşir bi an evvel kalkar ayağa.
hadi sen yap da yat biraz.

İnşallah canım inşallah..
Diğer dedemi felçten sonra kaybettim, ne yalan söyleyeyim bunda da hep umutsuzdum bu da mı acaba diye.
Allah ömrünü bitirmemiş demekki.. Çektirmesin diye dua ediyoruz artık..

Evet ben çıkayım.
Hepinizden Allah razı olsun.
Sıcak su da, şerbet de hepsi aklımda.
Çok öpüyorum sizi, sağolun yeniden çok çok.

Çok geçmiş olsun canım dedene de.. Allah rahatlık versin, güzelce dinleniver.. (;

öyle şeyler düşünme tatlım
Allah sıralı versin, kimseye çektirmesin inş.
sana da çok geçmiş iyi bak kendine.
yarın görüşürüz

Ben de kaçayım hanımlar, Allah rahatlık versin hepimize.. (;

ben de çıkayım kızlar saati iki etmişiz
iyi uykular tatlı rüyalar hepinize

Günaydın herkese.. İyi pazarlar..

Dün sevdiceğimle piknik yaptık dolu yağdı Ama yine de güzel geçti Beraberliğimiz boyunca 2. defa piknik yapmış oldukk

waaooww adına çok sevindim canım bende jillian michaels 30 day yapıyorum o bitsin seninkine başlıycam. Bu arada sende çatlak problemi varmı ?

evet tatlım belimde göüğsümde yok sadece bacak içimde ince ince var birde kalçamın yanında onlarda kısa ve dar

benim yoktu çatlağım allah kahretsin ki 2 sene önce 10 kılo aldım 42 den 52-53 kilo oldum ondan oldu çatlaklar

Ya ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum kızlar.. Ben erkekte uzun saçı sevmiyorm yani ciddi manada sevmiyorum.

Sevdicekle 4 yıldır beraberiz 3 yıl boyuna saç uzatmak istedi kavga gürültü izin vermedim hep berbere gönderdim

Ama en sonunda izin vermek zorunda kaldım şimdi 1 yıldır saç uzatıyor ama ben hiç sevmiyorum

Buluşmak bile istemiyorum o saçı görmemek için ya ben o denli sevmiyorum uzun saçlı erkeği

Şimdi napacağım bilmiyorum her gördüğümde eleştiriyorum saçın çok kötü duruyor diye

Cidden hiç sevmiyorum ya napacağım bilmiyorum

Kış ayında bere taktırıyordum sırf görmemek için saçlarını

Ama o da uzun saçla baş edemiyor geçen koca bir YAZ MEVSİMİ boyunca bere taktı

Saçları önüne geliyor gıcık oluyor

Madem gıcık oluyorsun git saçlarını 3 numaraya vurdur be adam

Yaz boyunca bere takacak yine deliriyorum resmen deliriyorum

canım çok güldüm ya
benim sevgilimde uzun saçlı ben seviyorum kıvır kıvır. :))
madem kendi de rahatsız oluyo neden kestirmiyo yani 3 numara olmak zorunda da değil ikna edebilirsin bence orta bi uzunluk bulabilirsiniz ikinizide mutlu edecek :13:

:-
hahaha bizimkinide saçları ense de , bizimki de kıvırcı bayılıyor saçlarını sevmeme hatta ensesini sevip pisi pisi yapıyorum kedi bibi mırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…