- Konu Sahibi YorgunPenguen
-
canım benim çok sağol cevabın için tamam o zaman ordan başlıyorum çankayayı da geziyorumpazarlıktan da hiç anlamayız ama işallah gönlüme göre bi gelinlik bulurum. Madam burcunun son zamanlarda kalitesi düştü kumaşları iyi değil filan diye yorumlar okudum o yüzden tereddütte kalmıştım.
çankaya mimar kemalettinde ayşe acar moda var ben oraya diktiriyorum temmuzda elimde olcak. tavsiye ederim. çok memnun kaldım.
cevabın için çok sağol canım. Ben de öle 3 modelle sınırlı kalmak istememki yaa aklımda hiç model yok sadece dantelli küpürlü bişeyler istiyorum o kadarı belli yani. Keşke diğer yerin adını da hatırlayabilseydin. SEnin aldığın yere de gidebilirim işallah. Orada fiyatlar nasıl peki ?
cnm bende bayabi gezdim bende eylülde evlenicem nasipse.ilk başta mimar kemaleetin madam burcu gezdim tozdum denedim.sonra prenses gelinlik istediğimde karar kıldım çünkü diğer modellere bakmıydum bile.bugün tekrar madamburcuya gittim.evet çok güzel ilgilendiler 3 model denedim ve bitanesi mankenin üzerinde durduğundan çok daha hoşuma gitti.yrnda annemler falan beraber gidicez kesin karar vericem.artık daha fazla gezmek istemiyorum bu model içime sindi inş gönlüme görede olur.
bende manisalıyım.gelinliğimi izmirde sevinç modaevinde diktiridm.mimar kemalettinin paralelinde bir cadde daha var adını hatırlayamadım orda.sevinç hanım çok ilgilendi benimle.memnun kaldım.ondan önce bi çok yere girdim ama 3tane deneyebilirsiniz diyolar bazıları dokunmama bile müsade etmedi uzaktan bakın diolar.denemeden çıktığım (kızıp) çok yer oldu.dolaşın bi çok yer var içinize sinen olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?