Bak canım benim ben bir çok madde bağımlısı gördüm, sokaklardan nicelerini topladım bir sürü hikayeye tanık oldum mecburen, işim gereği. Bir kısmı bizzat kullananlardı bir kısımı ise madur olan eşler ve çocuklardı. Ben 8aylık uyuşturucu almış bebek gördüm biliyor musun? Emeklerken babasının uyuşturucusunu ağzına götüren, yoksunluk kriziyle eşini defalarca bıçaklayan adamlar gördüm, gidicek yeri olmadığı için kocası tarafından satılan kadınlar gördüm. Yani gördümde gördüm, senin aldığın sertifika benim tecrübelerimin yanında koca bir hiç kalır.
Beyin kimyası değişecek, bu iyiye gitmeyecek her zaman ilerleyecek artacak bir gün insan gibi bile davranmayacak. Kendisi 10 yaşından beri bağımlıyken değil sen bi oda dolusu doktor gerek kurtarılması için, seneler gerek bir ömür gerek.
Sen istersen onunla birlikte debelen dur, bir tanecik ömrünü düzelmeyecek bi adam için harca, yaşıtların mutlu mesut gezerken çocuklarını büyütürken arkalarından izle, şimdi böyle diyosun ama 30larında vah giden zamanıma diyeceksin.