Madde bağımlılığı mücadele

Siz eşten önce annesiniz. Sorumluluğunuzda olan 3 çocuk var. Bir an önce madde kullanan şahıstan o çocukları uzak tutun. Kurtulma bırakma yolunu daha sonra düşünün. Önceliğiniz bence şu aşamada çocuklarınız

Yok benim için yazıldı orayı terkedin diye de kendim cesaret edip buradan çıkamam diye yazdım. Hayir burada bulunduğu sürece bırakmak imkansız çünkü kolay ulaşıyor maddeye. İçtiği zaman bana düşman oluyor bildiğiniz ne dersem kabul etmeyip düşman gibi konuşuyor. Sabahlara kadar onu dinliyorum odadan çıkamıyorum.
Bir gün sizi öldürebilir farkında mısınız bunun?
Bu çok ciddi bir konu.
Ailem esnaf buralardan gidemem gibi bir şey söz konusu değil.
Güvenli bir yere bir şekilde sizin ve çocuklarınızın yerleştirilmesi gerekiyor.
Destek alın polise gidin yardım talep edin bir şeyler yapın..
Düzelmez şu durumda mümkün değil.
Eşinizde tedavi olsa da yine aynı yere dönerse küçük yerde yine bulacak maddeyi ve bırakması mümkün değil bırakmamış zaten..
Siz ve çocuklar uzaklaşın maalesef olması gereken bu.
Küçük yerde olduğunuz için de boşansanızda size rahat vermez.

Valla cok düşündüm bunuda yapamadım
İyi de onu yapamadım bunu yapamadım..
Çocuklarıma kıyamıyorum ama kıyıyorsun madde bağımlısı bir adam yüzünden kıyıyorsun işte..
Başınıza ne geleceği belli olmayan bir adamla birliktesin kusura bakma çocuklarının babası diyemiyorum baba olsa çocuklarını düşünür onlar için iradeli olur bırakır ya da azıcık vicdanlı olur sizi gönderir evden..
Gerçekten yazık çok yazık çocuklar için içim parçalandı..
Azıcık cesaretli olun ya..Çocuklarınız için gidin..

öncelikle çocuklara çok üzüldüm.
başka bir çareniz yok mu kadın sığınma evi vs.
yada polis gözetiminde olsanız bir süre
git gide içinden çıkılmaz bir hal alacak çünkü
Allah yardımcınız olsun ama lütfen bir çıkış yolu bulun.

Kendisi çok istiyor aslında. Ama bulunduğumuz yer kucuk bi yer ve hep arkadaşları içiyor. Hastaneden yatti 3 buçuk ay geçmişti. Yine içti. Kac defa dedim burdan gidelim bir yıl filan gelmeyelim diye. Olmadı işte
Aslında yazdıklarınızı okusanız çözüm ortada.TAŞINMAK.
Arkadaşlarına ayak uyduruyorsa başka şehire gidin.Çocuklar için bunu yapın barii.

Bi an cocugun sandim.. mecbur
Mucadele et diyecektim ama yeterince sabretmissin.. bence bosan…cekilmez boyle..

İstiyor gibi hissediyorum bende ağlıyor yardım edin bırakmak istiyorum diye. Ama çaresiz kaldik artik yıldım diyor madde bulmaktan o yoksunluktaki sıkıntılar. Ama artık kullanincada rahatlamiyor . Beynimde sürekli sesler var diyor .uykusuzluktan olmayan şeyler görüyor. Bıraktığı şu 3 aylık süreçte o kadar iyiydiki. Artık bende dayanamıyorum isyan ediyorum
Ahhh kardeşim derin bir ah çekiyorum. Çünkü yaşayan bilir aynısını kardeşin yapıyor senelerdir anamı babamı aglatti bir çocuğu da var ama yapamıyor bırakamıyor dediğiniz gibi sürekli kafasında sesler varmış gece halisunasyon görüyor öyle bir bataklık ki yaşayan bilir. Birkere bulaşmışlar çıkmalari zor o bataklıktan ama kurtulan arkadas sayısi da az değil. Mücadele etmeleri gerekiyor sizinki iç dört sene sanirim bizimki 8 sene oldu. Öyle kolay olmuş ki o maddeye ulaşmak iste o yüzden bırakamıyorlar. Başımızdakiler el etmiyor eğer buna fırsat vermeseler böyle kardeşlerimiz kocalarimiz öyle elini kolunu sallaya sallaya bulamazdi. Zor bir imtihan her iki taraf içinde. Hem kullanıcı hemde yakınları için. Çözüm ne diyorsaniz senelerdir bizde işin içinden çıkamadık Allah kurtarsın kardeşim 😭 inşallah biran önce bu dertten kurtulursun

Met kullanıyorsa direkt kaçın o evden .
Çünkü uzun süreli kullanımda beyin tamamen işlevini yitiriyor ve ne yaptıklarını bilmiyorlar . Bir süre sonra sizi düşman görüp kendisine zarar vereceğinizi düşünüp kötü şeyler yapabilir .
Bağcılar olayında ki adam da met bağımlısıydı sanırım .

Ahhh kardeşim derin bir ah çekiyorum. Çünkü yaşayan bilir aynısını kardeşin yapıyor senelerdir anamı babamı aglatti bir çocuğu da var ama yapamıyor bırakamıyor dediğiniz gibi sürekli kafasında sesler varmış gece halisunasyon görüyor öyle bir bataklık ki yaşayan bilir. Birkere bulaşmışlar çıkmalari zor o bataklıktan ama kurtulan arkadas sayısi da az değil. Mücadele etmeleri gerekiyor sizinki iç dört sene sanirim bizimki 8 sene oldu. Öyle kolay olmuş ki o maddeye ulaşmak iste o yüzden bırakamıyorlar. Başımızdakiler el etmiyor eğer buna fırsat vermeseler böyle kardeşlerimiz kocalarimiz öyle elini kolunu sallaya sallaya bulamazdi. Zor bir imtihan her iki taraf içinde. Hem kullanıcı hemde yakınları için. Çözüm ne diyorsaniz senelerdir bizde işin içinden çıkamadık Allah kurtarsın kardeşim 😭 inşallah biran önce bu dertten kurtulursun
Hangi maddeyi içiyor ? Asit, taş, esrar ? Kokain filan saymıyorum onlara gücü yetmez zaten. Ona göre ben size bir yol söyleyeceğim

Arkadaşlar iyi akşamlar Evliyim 3 çocuğum var. Eşim madde bagimlisi. 4yildir cok stresli hayatımız geçti. Nihayetinde gecen yıl öğrendik bağımlı olduğunu. Bir yıl içinde de iki defa hastanede yatti ara ara kendiside bırakmaya çalıştı ama hep yeniden başladı. En son 3 buçuk aydir içmiyordu. Ve yine başlamış. Cok üzüldüm aslında kendiside bırakmak istiyor ama olmuyor cok çaresiz kaldik. Kullanınca hep beni kötülüyor sabahlara kadar uyumuyor uyutmuyor sürekli konuşuyor çalışamıyor. Kac defa gittim boşanmak için. Ama içip içip kapıya dayanıyor tehdit ediyor adeta gözü dönüyor ne yaptığını bilmiyor. Cok çaresizim ne yapabilirim
Uzaklastirma cikarip bosanmak .Acimasiz gelebilir ama 3 cocugunuzu korumak zorundasiniz.Demek ki birakamayacak.Ya cocuklara o kafayla zarar verse Allah korusun😑

Hangi maddeyi içiyor ? Asit, taş, esrar ? Kokain filan saymıyorum onlara gücü yetmez zaten. Ona göre ben size bir yol söyleyeceğim
Nasıl yani gücü yetmez derken anlamadim. Aklınıza ne geliyorsa kullanıyor eroin esrar özellikle onları kullanıyor alüminyum folyaya beyaz bişeyler koyup sigara gibi sarıp kullanıyor

Nasıl yani gücü yetmez derken anlamadim. Aklınıza ne geliyorsa kullanıyor eroin esrar özellikle onları kullanıyor alüminyum folyaya beyaz bişeyler koyup sigara gibi sarıp kullanıyor
Kokain çok pahalı o anlamda gücü yetmez. Evde mi içiyor arkadaşlarıyla toplandıkları depo gibi bir yer mi var yoksa

Back
X