• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madde bağımlılığı mücadele

Ablalari annesi ailesi hep arkasında ama tedavi ile de olmuyor . Hastaneler özel cok iyi hastaneydi ama bırakmadı hatta ilaçlarını bile düzenli kullanmasına rağmen
Cikmalisiniz ordan. Kadın sığınmaya gidin en olmadı. Aileniz arkanızda mi bilmiyorum ama sizin ve çocukların güvenliği için gidin. Şakası olmuyor bu lanetin. Son haberler çok korkunçtu.

Bırakıyorlar ama her hafta gidip kan/idrar falan veriyorlar belirli bir süre, icemiyor en azından,içerse de zorunlu hastane tedavisi falan veriliyor,öyle başıboş git bı daha iç diye bırakılmıyor yani.
6 hafta oda memur felan olursa. Ondan sonra yine devam . İçinde olunca insan öğreniyor herseyi

Ailem.arkamda ama. Tehdit edince korkup ben geri dönüyorum. Benim yüzünden birine bisey yaparsa naparim ben

Ablacım senin yüzünden çocuklarına birşey olursa naparsın sen asıl? Aynı evde gördükleri şeyler normal mi? Yarın onlarında yapacağı şey bu 🤦🏼 Adamın ne yapacağı belli bile değil onlara. Yani çocuklarınıda feda ediyorsun kendine gel.

Ailemle aynı yerdeyiz. Met maalesef bazen gözü dönüyor sonrada hatırlamıyor bile
En tehlikeli maddeyi kullaniyor.Gözü dönen adami ne çocuklariniza ne kendinize yaklastirmayin lütfen.Allah korusun herseyi yapabilir.Taciz ,tecavüz, dayak, işkence.Bombayla yaşıyorsunuz.Cesaretli olmak zorundasiniz çocuklarınız için

Okuldan gelince cocuklar babam iyi mi diye sorarlar kapıdan girmeden. Hic kiyamiyorum cocuklarima
Ne kadar acı çocuklar oyun düşünmeli, annem ne yemek yaptı diye düşünmeli, arkadaş düşünmeli ama bunu düşünmemeli. Bir de okula giderken size birşey yapar diye de korkuyorlardır. Çocuklarınızı düşünün önce lütfen

Istanbulda balıklı rum hastanesinde bağımlılık tedavisinin başarılı sonuç verdiğini duymuştum. Hastane adından da belli özel hastane. Ama bence buna değer.

Aksi durumda evde pimi çekilmiş bombanin üstünde oturuyorsunuz. Bi anına bakar orda hepinizi kesip biçmesi.

Beraberce şehir değiştirseniz iyi olurdu, hem kardeşlerinizden falan hem de o kötü çevresinden uzaklaşır. Orada düzen kurunca boşanmanız da daha kolay olur belki veya orada tedavi olması…

Arkadaşlar iyi akşamlar Evliyim 3 çocuğum var. Eşim madde bagimlisi. 4yildir cok stresli hayatımız geçti. Nihayetinde gecen yıl öğrendik bağımlı olduğunu. Bir yıl içinde de iki defa hastanede yatti ara ara kendiside bırakmaya çalıştı ama hep yeniden başladı. En son 3 buçuk aydir içmiyordu. Ve yine başlamış. Cok üzüldüm aslında kendiside bırakmak istiyor ama olmuyor cok çaresiz kaldik. Kullanınca hep beni kötülüyor sabahlara kadar uyumuyor uyutmuyor sürekli konuşuyor çalışamıyor. Kac defa gittim boşanmak için. Ama içip içip kapıya dayanıyor tehdit ediyor adeta gözü dönüyor ne yaptığını bilmiyor. Cok çaresizim ne yapabilirim
Katarsis'i izleyin YouTube den . Orda madde bağımlılığından kurtulduğunu anlatan biri var izlesin eşinizde belki bi umut olur

Elinizden gelen herseyi yaptıktan sonra da bosayin ,zorbalık yaparsa polise şikayet edin uzaklaştırma alin . Siz ve çocuklar için büyük bu tehlike . Madde bağımlılığı sigara alkol gibi değil. İnsan bambaşka biri oluyor daha geçtiğimiz ay istanbul da annesinin kafasını kesip balkondan atan adamın videosunu gördük ,bunu çocuklarınıza kendinize yapmayın

Arkadaşlar iyi akşamlar Evliyim 3 çocuğum var. Eşim madde bagimlisi. 4yildir cok stresli hayatımız geçti. Nihayetinde gecen yıl öğrendik bağımlı olduğunu. Bir yıl içinde de iki defa hastanede yatti ara ara kendiside bırakmaya çalıştı ama hep yeniden başladı. En son 3 buçuk aydir içmiyordu. Ve yine başlamış. Cok üzüldüm aslında kendiside bırakmak istiyor ama olmuyor cok çaresiz kaldik. Kullanınca hep beni kötülüyor sabahlara kadar uyumuyor uyutmuyor sürekli konuşuyor çalışamıyor. Kac defa gittim boşanmak için. Ama içip içip kapıya dayanıyor tehdit ediyor adeta gözü dönüyor ne yaptığını bilmiyor. Cok çaresizim ne yapabilirim
Boşanın ve polise sığının sizi başka bir şehire gönderip adresinizi vermesin kimseye

O da ne hali varsa görsün ailesi ilgilensin madde bagımlısı insan çok tehlikeli aynı evde üç çocukla ben yaşamazdım

Size ailesine zarar vermiceginin en ufak garantisi yok

Annesinin başını kesip sokaga atan o kişide madde bagımlısıydı hastanede kendine gelince ilk işi annem nerde beni merak etmiştir demiş düşünün kendinde bile değil ne yaptığını bile bilmiyor çok tehlikeli

Insallah bu evden kurtuluruz en yakın zamanda
Bu işler inşallahla maşallahla çözülmüyor yalnız. Onu yapamam bunu yapamam gidemem gelemem cesaret edemem kardeşlerime bir şey yapar, kapıya dayanır... Polis karakol savcı mahkeme var, hiç duydunuz mu? İfadesi alınıp salınıyor olması da bahaneniz. Yani adam dokunulmaz olmuş kimse bir şey yapamıyor. Aile ve sosyal hizmetler bakanlığının her ilde var hizmet merkezleri. Gidin çocuklarımın ve benim can güvenliğimiz yok, eşim kafasında sesler duymaya başladı deyin.

Siz hala anne baba çocuklar sağlıklı bir ev ortamı kafasında mısınız? Kendi canınızın kıymeti olmayabilir ama çocuklara yazık. Maddenin dozu artık yetmemeye başlamış adam sesler duyuyor kafasında. Yakındır çoluk çocuğa girişmesi.

Ağlaması zırlaması sizi etkilemesin acımayın. İki defa denemişsiniz yine kullanmaya başlamış. Bakın cezai ehliyeti yok şiddet gösterse öldürse ceza bile almaz. Kafada ses duyanlar genelde en yakınındakini kesiyor öldürüyor. Çocuk veya yetişkin farketmiyor. Okul çağında küçücük çocuklar eve gelince babam iyi mi diye soruyor, sizce bir çocuk için sağlıklı mı böyle ortamda büyümek? Kusura bakmayın ama kocanızdan vazgeçemiyorsunuz, yazık o çocuklara.

Back
X