• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi bunalim

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi aksamlar
Herkesde ki gibi pandemi maddi bunalim bir kargasa icindeyiz
Gelen odemeler derken bir cok kisi bunalimda
Bende onlardan biriyim
2. El kiyafet icin uygulamalar geldi aklima kullanmadigimiz kiyafetleri satmak icin denediniz mi daha once gozlemleriniz nelerdir

Iyi aksamlar
Bende onlardan biriyim
2. El kiyafet icin uygulamalar geldi aklima kullanmadigimiz kiyafetleri satmak icin denediniz mi daha once gozlemleriniz nelerdir

Ben ev esyası satiyorum
Hem ev bosaldi hemde kaynak olusturdu
Bence cok mantikli

Ben satıyorum ancak çok sıkıntılı.Bir kıyafet koyuyorsun 40 liraya yüz tane soru soruyorlar.Yok ölçüsü ne ? Yok kumaşı ne ? Ölçüp gönderir misiniz falan derken ben 200 tl den aşağı ürün satmamaya karar verdim. 30 liraya koyduğum tshirt 15 lira olmaz mı diyen var.Bedavaya verecek halimiz yok.Bu sebeple ben vazgeçtim.Bağışlıyorum ilgili kurumlara.
Hem koyduğunuz anda hemen satılan var aylarca satılmayan var.

Ben satıyorum ancak çok sıkıntılı.Bir kıyafet koyuyorsun 40 liraya yüz tane soru soruyorlar.Yok ölçüsü ne ? Yok kumaşı ne ? Ölçüp gönderir misiniz falan derken ben 200 tl den aşağı ürün satmamaya karar verdim. 30 liraya koyduğum tshirt 15 lira olmaz mı diyen var.Bedavaya verecek halimiz yok.Bu sebeple ben vazgeçtim.Bağışlıyorum ilgili kurumlara.
Hangi uygulama acaba en iyisi hangisidir

Benimde aklima geldi bu. Çocukların iyi durumda ki kuculenlerini satsam diye. Ama biz nasil zordaysak başka insanlarda zorda kaliyolar. Kanguru satmaya calisiyorum ilgilenen bile az. Belki evden bir esya olsa daha kolay satilir ama bilemiyorumki ne satilir

Valla ben gelinlik abiye elbise herşeyi koydum bir yıldır soran olmadı sapikalrfan baska

Ben yeni evliyim cok esya sevmem
Ama hediye gelen, kullanmadigim, kullanimini sevmedigim herseyi yukledim
Incecik bir kizartma tencerem vardi kizartma yapmam 2kere kullandim
Koydugum gun 2 saatte gitti.
Carsaf vardi 10 dkda satildi
Kullanilan urunlerden fazla maddi cikar beklemeyin. Ben beklemiyorum acikcasi
Artik tekstil urunleri cok ucuzladigi icin kimse 2. El giymiyor. Ya hmye veriyorum ya satista bekliyor. Yada cöp.
Ev esyalarini da cok uyguna koyuyorum birsuru nihale var sos kepcesi var hepsini yukledim hemen sorular basladi bir kac gune satilir.
Bir ayda 7. Satisimi yapmisim

Cocuk kiyafetleri ayri. Cocuk kiyafetleri alinirda satilirda. Duzgun fotograflama duzgun fiyatlandirma ile bence satilir

Ben bu 2. El uygulamalarda güzel markalar dışımda satılan pek görmedim, pahalı markaların 2.eli hemen satılıyor onun dışında denildiği gibi tekstil zaten ucuza da bulunabilen ulaşılabilen durumda olduğundan kimse uğraşmıyor.

Ben ev eşyasi sattım aynı gün gitti hatta apartmana gelip aldılar uyguna koyuyoruz çünkü. Kıyafet hiç satmadım ama uyguna koyarsaniz belki gider insanlar uçuk fiyatlar yazıyor. Ilgincler. Yazlık bot istiyordum mesela hani şu dantel olanlardan ama kalın dantel. Bir tane buldum upuzun o da beğenmedim. Ben orta boy istiyodum. Öyle nete yazınca bir de ikinci el çıktı yazmış 50 lira üstüne kargo bana ait. Sonra şans eseri buldum t...da aldım 80kusure kargo da ücretsiz. Niye gidip sıfırı varken 65e o ayakkabıyı alayım aradaki fark çok az. Yani demem o ki uygun yazın.

Iyi aksamlar
Bende onlardan biriyim
Ben kullandım.Yeğenimin küçülmüş kıyafetlerini kendi eski motorsiklet ekipmanlarımı yük etmek istemediğim tavlasından kutu oyunlarına biblolara kadar bir sürü şey sattım.Ama bir şikayet sitesinde okuduklarımdan sonra daha cesaret edemedim.Ama düzgün alıcılara denk gelirseniz çok güzel çok faydalı.

Ben yeni evliyim cok esya sevmem
Ama hediye gelen, kullanmadigim, kullanimini sevmedigim herseyi yukledim
Incecik bir kizartma tencerem vardi kizartma yapmam 2kere kullandim
Koydugum gun 2 saatte gitti.
Carsaf vardi 10 dkda satildi
Kullanilan urunlerden fazla maddi cikar beklemeyin. Ben beklemiyorum acikcasi
Artik tekstil urunleri cok ucuzladigi icin kimse 2. El giymiyor. Ya hmye veriyorum ya satista bekliyor. Yada cöp.
Ev esyalarini da cok uyguna koyuyorum birsuru nihale var sos kepcesi var hepsini yukledim hemen sorular basladi bir kac gune satilir.
Bir ayda 7. Satisimi yapmisim

hangi site

Hangi uygulamayi kullandiniz
Ben kullandım.Yeğenimin küçülmüş kıyafetlerini kendi eski motorsiklet ekipmanlarımı yük etmek istemediğim tavlasından kutu oyunlarına biblolara kadar bir sürü şey sattım.Ama bir şikayet sitesinde okuduklarımdan sonra daha cesaret edemedim.Ama düzgün alıcılara denk gelirseniz çok güzel çok faydalı.

Valla ben gelinlik abiye elbise herşeyi koydum bir yıldır soran olmadı sapikalrfan baska
bende bir kez lazer aletimi koymustum
erkekler ariyodu hep ben genital bolgeme kullanacagimda siz kullandiniz mi acaba diye
luzumsuz dangalaklar.

Bana 2.700 TL’lik otomatik ana kucağına 750 tl teklif veren oldu 🤣🤣🤣 bir de benden sırf evden gitsin kalabalık olmasın diye 10 tl ye sattığım 12 tl lik sıradan züccaciye biblolarını alıp kendi sayfasında tanesini 25 tl’den hepsini 130 tl’den hiçbir şekilde ait olmadığı z...a home diye markadan satışa koyan biri oldu 🤣

50 liraya aldığınız ve giydiginiz tisortu 30 liraya koyarsaniz satilmaz tabi..Onun ederi zaten 15 dir..Genelde ev esyalari cok cabuk satiliyor.Tencere, yemek takimi vs.

Back
X