• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi bunalim

Bana 2.700 TL’lik otomatik ana kucağına 750 tl teklif veren oldu 🤣🤣🤣 bir de benden sırf evden gitsin kalabalık olmasın diye 10 tl ye sattığım 12 tl lik sıradan züccaciye biblolarını alıp kendi sayfasında tanesini 25 tl’den hepsini 130 tl’den hiçbir şekilde ait olmadığı z...a home diye markadan satışa koyan biri oldu 🤣
😂😅ay adamda ki ticari beyne bak hayatta beceremezdim sanirim

😂😅ay adamda ki ticari beyne bak hayatta beceremezdim sanirim
Dolabı hep marka ürünlerle dolu bir hanımdı 😂 bu düpedüz kul hakkı ya..3-5 kuruş fazla alıcam diye milleti dolandırmak resmen..iyi bir platform yinede tavsiye ederim..uygun fiyata koyarsanız anında satılıyor..

Bebek eşyaları çok alıcı buluyor böyle sitelerde. Oto koltuğu, park yatak, bebek arabası vs..

Ben satıyorum ancak çok sıkıntılı.Bir kıyafet koyuyorsun 40 liraya yüz tane soru soruyorlar.Yok ölçüsü ne ? Yok kumaşı ne ? Ölçüp gönderir misiniz falan derken ben 200 tl den aşağı ürün satmamaya karar verdim. 30 liraya koyduğum tshirt 15 lira olmaz mı diyen var.Bedavaya verecek halimiz yok.Bu sebeple ben vazgeçtim.Bağışlıyorum ilgili kurumlara.
Hem koyduğunuz anda hemen satılan var aylarca satılmayan var.

Bunu yazmaya geldim yazılmış zaten. İki parfüm koydum orijinal ve sıfır, elli tane soru soruldu, takas yapmadığım halde takas teklif edilsi vs. ürünleri kaldırdım uygulamaları da sildim.

Iyi aksamlar
Herkesde ki gibi pandemi maddi bunalim bir kargasa icindeyiz
Gelen odemeler derken bir cok kisi bunalimda
Bende onlardan biriyim
2. El kiyafet icin uygulamalar geldi aklima kullanmadigimiz kiyafetleri satmak icin denediniz mi daha once gozlemleriniz nelerdir
Allah yardımcınız olsun. Ben ikinci el satış yapıyorum uygulamalardan. Çok büyük gelirler olmuyor yani bende öyle en azından. idare edecek kadar olsa yeter derseniz deneyin derim

Ben satıyorum. Düzgüm, ütülü, lekesiz, az yıpranmış şeyler sattığım için genelde memnun kalıyorlar.
Çok Fahiş fiyata satanlardan da değilim.
Kazıkçısı çok. 100 liraya alıp 100 liraya satmaya kalkıyorlar.

Kardesim yegenime otomatik ana kucagi almisti
Bebek hic yatmamisti tam yari fiyatina aldi tertemizdi
Kullanim kg yuksek ve cocuk koltugu oluyordu
10 ay oldu tepe tepe kullandi daha da kullanir

Back
X