- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.766
- 248
hayat herkese aynı şansı tanımıyor burcubahar :)
mesela ben 21 yaşında üniversite mezunu kamuda öğretmendim
çünkü düzenli bir hayatım vardı annem babam başımda, eğitimime destek veriyorlardı
ben de o sorumlulukları üstüme aldım üstüme düşeni yaptım çalıştım çabaladım
ama mesela eşimin ailesi yoktu,parası yoktu, kalacak bi yeri , bir yol göstereni bile yoktu.
bu sorunların içinde sıkıntılar yaşadı tabi
insanların 22-23 yaşlarında geldiği noktaya o 35 yaşında ancak varabilecek
eğer ki konu sahibinin sevgilisi de tembellikten sorumsuzluktan bi dikiş tutturamadıysa haklısın bu şekilde düşünmekte
ama belki de ailevi ya da başka problemleri olmuştur
Canim ask karin doyursaydi,ask evliligi yapana herkes mutlu olurdu:)evlilik icin Yasin henuz cok kucuk.aranizdaki yas far ki bayagi var.ileri yasta problem olur.anneniz istemiyorsa dogrudur.annenizi dinleyin derim.ben dinleme dim ailemi sonum husran olduMerhaba ablalarım,Arkadaşlarım..
21 yasında genç bir kızım. 1 buçuk senelık bir ilişkim var. Erkek arkadasım 30 yasında. Unıversıte mezunu lakın is bulamıyor. Oda bu zamana kadar satış danışmanlığı vs yapmış. Son bı kaç aydır benım ısrarlarımla guvenlık gorevlısı meslegıyle uğraşıyordu lakin şuan işsiz. O benı çok sevıyor bundan emınım. Benım için çok fedakarlık yaptı. Bende onu sevıyorum Fazlasıyla. Bende olmaz o verır. Onda olmaz ben verırım cebımden. Lakın annem çok baskı yapıyor. Isı yok yası gecmıs dıye. Mılletın sevgılılerı öyle zengın, böyle durumu iyi. Senin bulduguna bak vsçok üzülüyorum. Erkek arkadaşımda çok üzgün . Biz hiç evlenemezmiyiz hiçbir zaman biseyler düzelmez mi... Beklerım onu yeter ki kavusabilelim .. Akıl Verín neler yapabiliriz hayatımızı yoluna koymak için??
marketlere gırsın maasları ıyi hem duzenlı bır ısı olur hemde yukselme sansı olur .bır suru market ıscı arıyor benım bır tanıdıgım 2yıldır calısıyor .Sen de calıs aynı sekılde ayıp degıl .Bende çok hatalar yaptım. Lise son Sınıfta Okulu bıraktımşimdi açıktan bitirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?