Maddi durum ve sevgi,aşk...

Konu sahibinin erkek arkadaşı çoktan üniversiteyi bitirmiş ama düzgün bir işe girememiş.
Bugün işletme mezunlarının düzgün kurumlarda bulabileceği binlerce iş var.
Ama bunlar için de zorlu sınavlara girmek gerekiyor, ben sorumsuzluğun bu noktada olduğunu düşünüyorum.
Canım dediğim gibi eğer mesela sen maddiyata çok önem veren birisi olsaydın eşinle evlenmezdin.
Herkesin hayatta öncelikleri var, eğer benim için maddi durum sorun olmaz diyorsa evlensin bence de.

Anneniz hakli..
Yas 30
İs yok guc yok
Guvenlik isine bile sizin israrinizla girmis
Cabasiz mi,azimsiz mi anlamadim ben.

Ben şanssızlıkların insan yaşamında önemli etkisi olduğuna inanırım.
Sadece yaşına bakarak ooohooo geç kalmış çabasız mı ne diye düşünemem.

Elbette annenin endişelerini anlıyorum.
Herkes evladı için en iyisini ister.

Ama bazen hayır görünenden şer çıkar, şer görünenden hayır çıkar bunu kimse bilemez.

Tembel bir adam olsa satış danışmanlığı, garsonluk gibi işlerde çalışmazdı.
Rahatına düşkün insanların yapacağı işler değil bunlar.

Ama bir gerçek var ki bugünü kurtarmak adına çalışmış, geleceği düşünmemiş.
Bu da iyi bir şey değil elbette. Başvuru şartlarındaki yaş sınırına varmış neredeyse.

Bu ciddi bir ihmal. Öyle ya da böyle 4 yıla tamamlamış üniversite eğitimini.
Bir polis olayım ya da infaz koruma memurluğu peşinde koşayım diye çırpınabilirdi.

Bilmiyorum hala şansı var mı ama senin yaşın küçük.
Evlilik için acele etme ama sevdiğin adama destek ol, yönlendir.
İyi biri diyorsun çünkü.

İyi bir iş için 1 yıl gibi süre tanı mesela.

Baktın ki hala çabalamıyor, günü kurtarma peşinde.
Anneni o zaman dinle derim.

Annen haklı ya, bu yaşa kadar bir işte tutunup iyi yere gelmiş olması gerekirdi. İşletme de şansı olmayan bi bölüm değil hani. Bu yaştan sonra neyi başarabilir bilmiyorum, alakasız işler yapıp alanından da iyice kopmuş. Satış danışmanlığında da tutunabilseydi mağaza müdürü olmak vardı şimdi, ilerde bölge müdürü olabilirdi ama bi işte dikiş tutturamamış. Baksana sen daha kaç yaşındasın 30 yaşındaki adama yol yordam göstermeye çalışıyorsun. Birde bu yaşta neden evlenmeyi düşünüyorsun okulun, evlenmekten başka hayalin falan yok mu senin? Ha yok benim tek idealim evlenip ev hanımı olmak diyorsan işi gücü olan birini bul yoksa hep sıkıntı çekersin.

Canim ask karin doyursaydi,ask evliligi yapana herkes mutlu olurdu:)evlilik icin Yasin henuz cok kucuk.aranizdaki yas far ki bayagi var.ileri yasta problem olur.anneniz istemiyorsa dogrudur.annenizi dinleyin derim.ben dinleme dim ailemi sonum husran oldu( iki erkek yiyenim var cok efendiler ve iyi cocuklar .fakat issizler.hic mucadele etmediler is sahibi olmak icin.sevgililerine cok iyi davraniyorlar ama ben onlarin gercek yuzunu biliyorum. Evlenirlerse vah kizlarin haline.hicbirsey disardan goruldugu gibi degildir.ama yinede sen bilirsin,senin hayatin,senin kararin.

Ailesi buna hiç yol yordam göstermemiş. Babası çekmiş yurt dışına gitmiş. Babasını pek tanımaz bile. Ah ah...

Bende çok hatalar yaptım. Lise son Sınıfta Okulu bıraktım şimdi açıktan bitirmeye çalışıyorum.

Kardeş para kazanılır erkek adam hamallık da yapar senceiyi durust sana değer veren birimi bu önemli muhasebe alanında kendini gelistirsin

Marketlere gırsın maasları ıyı sen d
Bende çok hatalar yaptım. Lise son Sınıfta Okulu bıraktım şimdi açıktan bitirmeye çalışıyorum.
marketlere gırsın maasları ıyi hem duzenlı bır ısı olur hemde yukselme sansı olur .bır suru market ıscı arıyor benım bır tanıdıgım 2yıldır calısıyor .Sen de calıs aynı sekılde ayıp degıl .

Anneniz endişelenmekte haklı, konunuzu okurken aklıma kuzenim geldi. Onunda eşiyle 8-9 yaş fark var arasında çok severek evlendiler kuzenim kız ortaokul mezunu kucuk yaştan beri magazalarda çalışıyordu eşi de guvenlık gorevlisi. iki koldan çalışarak bir şekilde döndürüyorlardı kendilerini fakat kuzenim hem mağaza yorucu iş hem ev hayatı dayanamadı işten ayrıldı, şimdi bir güvenlik görevlisi maaşıyla kira mı versinler geçinsinler mi? 3 yıl doldu kuzenim çocuk doğurmaya cesaret edemiyor annesinin ve kaynanasına eline bakıyor yardım etsinler diye, kuafore zor gidiyor kendine birşey alamıyor para gitmesin diye evde otururken kilo aldı, yani sizin de sonuç bu şekilde olabilir.
Ama sevgiliniz azimliyle bir dala tutunabilir 2 yılda kendini kanıtlayabilir bir yerde iyi konuma da gelebilir böyle severken bi anda ayrıl kurtul demek elbette ki kolay değil acil çözüm geliştirmelisiniz yaş da geçiyor

Mesele işsiz olması değil
Gocunmadan her işi yapıp
Adam gibi evine ekmeğini getirebilecek mi ?
Bu önemli
Para değil adamlık önemli...

Valla annen bir yerde haklı. Kendimden örnek vereyim. Benim babam zamanında annemi isteyince anneannem "kızım sen bilirsin ama bu çocuğun iş durumu parlak değil. Ben evlendiğinizde maddi sıkıntı çekeceğini düşünüyorum" demiş. Annem ve babam 15 yıl evli kaldılar ve evliliklerinde maddi anlamda hiç gün yüzü göremediler. Yaşıtları ev bark sahibi oldu bizimkiler borç harç. Hep maddi sıkıntılar yüzünden tartışırlardı. Zor yani bilmiyorum. Karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…