2 yıl örgün 2 yıl Açıköğretim. Ama inanın tembellik değil. Garsonluk, satış danışmanlığı vs herşeyi denedi artik sonu olan bir iş istiyorum . Yükselebileceğim bir yer diyor
eşim 30 yaşındaMerhaba ablalarım,Arkadaşlarım..
21 yasında genç bir kızım. 1 buçuk senelık bir ilişkim var. Erkek arkadasım 30 yasında. Unıversıte mezunu lakın is bulamıyor. Oda bu zamana kadar satış danışmanlığı vs yapmış. Son bı kaç aydır benım ısrarlarımla guvenlık gorevlısı meslegıyle uğraşıyordu lakin şuan işsiz. O benı çok sevıyor bundan emınım. Benım için çok fedakarlık yaptı. Bende onu sevıyorum Fazlasıyla. Bende olmaz o verır. Onda olmaz ben verırım cebımden. Lakın annem çok baskı yapıyor. Isı yok yası gecmıs dıye. Mılletın sevgılılerı öyle zengın, böyle durumu iyi. Senin bulduguna bak vsçok üzülüyorum. Erkek arkadaşımda çok üzgün . Biz hiç evlenemezmiyiz hiçbir zaman biseyler düzelmez mi... Beklerım onu yeter ki kavusabilelim .. Akıl Verín neler yapabiliriz hayatımızı yoluna koymak için??
Kızlar şu saatten sonra hiçbirşey olmaz mı
Mesleği ve yüreği iyi insanlar da var emin olun.Çünkü gerçekten çok iyi,Güvenilir ve fedakar biri. Arkamı dönebiliyorum ona rahatça. Içimde Kuşku kalmadan. Merhametli, saygılı. Insan bu Özellikleri de göz ardı edemez ki. Yarın öbürgün karşıma başkası çıksa işi mesleği çok iyi olsa ama ya Yüreği ?...
Çünkü gerçekten çok iyi,Güvenilir ve fedakar biri. Arkamı dönebiliyorum ona rahatça. Içimde Kuşku kalmadan. Merhametli, saygılı. Insan bu Özellikleri de göz ardı edemez ki. Yarın öbürgün karşıma başkası çıksa işi mesleği çok iyi olsa ama ya Yüreği ?...
Mesleği ve yüreği iyi insanlar da var emin olun.
Şimdiki aklım olsa ailemin onaylamadığı evliliğimi asla yapmazdım.
İnsan gün geliyor ve ailem haklıymış diyor emin olun.
O kişi anneniz, sizin neden kötülüğünüzü istesin?
Evlilik hiiiç kolay bişey değil.
İşin içine geçim derdi girince,evin faturaları ödenmeyince ne aşk ne saygı kalıyor.
Aslında bunları anlamak için yaşınız küçük,evlilik gayet zor bi iş.
Siz ayın sonunu nası getireceğinizi düşünürken arkadaşlarınız instagramdan tatil fotoları atıyo olacak.
Para her şey demek değil evet ama çok şey demek.
Ayrıca da bir insanın 30 yaşına kadar doğru dürüst bir işe girememesi açıkça sorumsuzluktur.
Sorumsuz bir insandan da ne koca olur ne baba..
Bence siz çok aşıksınız ve gerçekleri gözünüz görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?