• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maddi durumu çok kötü olanlar hiçmi anne baba olamıycak

• Konu Sahibi Konu Sahibi bebegimgelartık
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bebegimgelartık

Ziyaretçi
Slm Arkadaşlar.forumlara Bakiyorumda Hepimizin Derdi Ayni.anne Baba Olmak.ne Kadar çok Istiyoruz.elimizdeki Bütün Imkanlari Kullaniyoruz.yoktan Var Ediyoruz.kimimizin Maddi Durumu Iyi.kimimizin Sağlik Güvencesi Falan Var Yani Bi şekilde Imkan Bulabiliriz.gerçi Sağlik Güvencesi Olanlarada Devletin Katkisi Sadece 1250 Ytl.çok Komik Bi Rakam Ve Sözde Tüp Bebek Devlet Tarafindan Karşilaniyo.düşünüyorumda Maddi Durumu Kötü Olan Devlet Güvencesi Olmayan Arkadaşlarimiz Napicak.hiçmi Anne Baba Olamiycaklar.çevremde öle Insanlar Görüyorumki Imkanim Yokki Bişiler Yapip Gerisini Allaha Birakayim Diyorlar.bazi Tüp Bebek Forumlarina Baktim.orada Bazi çekilişler Yapiliyo.ve ücretsiz Tüp Bebek Imkani Veriliyo.gerçi Maddi Imkani Olmayanlar Bu Yazdiklarimi Göremezler Bile Belkide Evlerinde Kullandiklari Bilgisayarlari Bile Yoktur.bence Onlarada Ulaşilmali.buda Bizim Bi Görevimiz.keşke Daha Fazlasini Yapabilsem.şuan Elimden Gelen Onlarin Bu Durumunu Dile Getirmek Ve Sizle Paylaşmak.allah Hepimize Derman Aratmadan Evlat Sahibi Olmayai Nasip Etsin.sevgiler...

doğru bir konuya değinmişsin canım.allah herkesin yardımcısı olsun.küçük rakamlar değil gerçekten herkesin karşılayabileceği...

Çok haklısın burada bir çoğumuzun tek istediği sağlıklı bir bebeğimizin olması...Herkesin ortak sorunu bu...Tedavisiz çok mu zor artık bu işler, nasıl annelerimiz sorunsuz doğurmuşlar hayret ediyorum...

bencede dogru bır konu elımzde imkan varken bıle goze batıyuo ya olmayanlar ne yapcak dusunun kadın hamıle dr 1 kere bıle gıtmemıs cunku muayeneye verecek para yok artı saglık guvencesı yok

Zaten devlet yardımı da 3 ten 2 ye düşürülmüş.

3 çocuk yapın ama nasıl ?

2 Tüp bebek hakkıyla 3 bebek :(

çok doğru söylüyorsunuz...biz borç harç sadece bir kez aşılama yapabildik bu ay,eğer tutmazsa devlet ilaçları karşılamıyor bi daha zaten..yani bu tutmazsa ben annelik hayallerimi unutmak zorundayım....devlet nerelere nerelere para harcıyorken ülkenin geleceği olan çocuklara,onların sayısının artmasına yardımı yok...ülkemi seviyorum ama sahip çıkılmaması bazen damarıma dokunuyor,devlet hazinesini hortumlayan hortumlayana.....kusura bakmayın kızlar ya,çok takıldığım bi konu bu,o yüzden böyle şeyler yazdım....Allah yardımcımız olsun....

amin duaların icin canım benim öyle bir tanıdığım var esim köyünde yokluk para yok doktora ğidecek zaman yok hayvancılıkla ugrasıyorlar kadın bir tane doğurdu 10 yıl sonra oda anne karnında fazla kalmıs bebek kakasını yemis doktorların ihmali bebeğin midesi yıkansa bir sey olmayacak bir değisiklik ğörürseniz ğelin demisler ne yazıkki bebek öldü ve hala kadının cocuğu yok nerdeyse 16 yıllık evliler allah böylelerine yardım etsin biz bir sey yapamıyoruz cünki

gercekten cok guzel bir konu. tesekkurler actiginiz icin. Maddi durum yoksa gercekten cok zor cunku elini attigin hersey cok pahali hele bide ilacti asilamaydi testlerdi derken dunyanin parasi tutuyor. ya kizlar sanki doktorlarda biraz para pesinde gibi bu konuda. hepsi demiyorum genellemiyorum ama bazilari bence oyle. kolay para pesindeler.

gercekten cok guzel bir konu. tesekkurler actiginiz icin. Maddi durum yoksa gercekten cok zor cunku elini attigin hersey cok pahali hele bide ilacti asilamaydi testlerdi derken dunyanin parasi tutuyor. ya kizlar sanki doktorlarda biraz para pesinde gibi bu konuda. hepsi demiyorum genellemiyorum ama bazilari bence oyle. kolay para pesindeler.

haklsın canım ama kendini sınırlama genellemede yap çünkü dün okuduğum bi eleştiri yazısında tüp bebeğin normalde toplam fiyatı 400 450 euro muş.artık bazı insanların bu çaresiziliği ticarete dökülmüş.bizim gibilerin zaafları kullanılıyor.ne kadar talep okadar fazla maddi külfet.napalım bizimde kaderimiz bu.bütün dualarım sizinle sevgiler

canım güzel bir konuya değinmişin teşekkürler.. gerçekten maddi imkanı olmayanlar senelerce bir umut normal olmasını bekliyor. evet bazı hastane ve doktorlar hastayı düşünmeden şunu al bun al diyebiliyor.. benim gittiğim üniv. hastanesinde maddi durumu olmayanlara ilacı artanların ilaçları veriliyor.. hatta bende bir arkadaşa vermiştim çok artmıştı... birde kullanılan ilaçlar arsında da fiyat farkı oluyor hemşireler maddi gücü sınırlı olanlara hesaplı olan ilacı yazdırıyorlar.. hesaplı ama etkili bir ilaç bende önce gonal-f gibi pahalı ilacı kullandım sonra yeterli olmayınca hesaplı olan menagonu yazdılar ve menagon gonal-f e göre daha etkili yumişlerim daha çabuk büyümüştü.. yani bazı doktorlar sırrf pahallı iyidir diye gonal-f yazıyor ama menagon gibi daha etkili daha hesaplı ilaçlarda var yumurta geliştirmede..

evet kızlar gerçekten çok zor bu işler
allaha şükür ki bizim sağlık güvencemiz var ama böyleyken bile tek maaşla belimizi büküyor doğrusu
birde hiç sağlık güvencesi ve maddi imkanı olmadığı için tedavi olamayanlar var
allahım onları bekletmeden versin bebişleri

ve tabii birde en az 3 çocuk yapın konusu var ki ben bu konnuda hiç yorum yapmayayım en iyisi
başına gelmeyen bilemez tok açın halinden anlamaz başka da bir şey demiyorum

herkes eve arabaya yatırım yaparken bizde evlatlarımıza yapıoyoruz olsun o kadar

Back
X