Maddi durumumu nasıl toparlarım

Araba al tabi ki ama biraz durumları bı gör aylik ne kadar atabileceksin kenara
Aslında doğuda puanı yüksek küçük bir yere tercih etsen hem masrafın da çok olmaz üç sene sonra da rastgele değil de istediğin yere gidersin

Evet masrafı sahiden çok
ben de lüks bir araç yok uzun yol kullanmam iş hayatım da yok ama ayda 600 tl masrafım var.uzak mesafelere eşimin aracıyla gittiğimiz halde.her gün kullanırsanız kat kat artar yakıt ve bakım masrafı

Malesef evlendikten sonra aldığımız bir araba var ama onun paylaşımı nasıl olacak mahkeme ne zaman biter belli değil.. her şey güzel olur diye düşünmüyorum da nasıl ifade edilir artık arabam olması gerektiğini düşünüyorum

Arabamız var. Pandemi olduğu halde ,sosyal hayatımız olmadığı halde aylık 250 civari benzin( eşim ise gidip geliyor)
Yılda 1800e yakın mtv
Kasko+ sigorta yıllık 2bin civarı.
Sıfır ve yüksek model araçlara güç yetmiyor. Biraz yaşlı bir araba alsanız ayda 40 tane sorun çıkarır illallah ettirir,sanayiden gelmez araba.

bir kadının bir köşesinde en az 50 bini olmalı hiç harcamadığı.dünyanın binbir türlü hali var kıtı kıtına yaşanmaz. o para dışında araba alabiliyorsanız alın tabi ki

Doğu tercih etmek mantıklı ama artık doğuya gitmek isteyeceğimi sanmıyorum..
İnşallaj aylık masrafım çok olmaz param bereketli olur

bir kadının bir köşesinde en az 50 bini olmalı hiç harcamadığı.dünyanın binbir türlü hali var kıtı kıtına yaşanmaz. o para dışında araba alabiliyorsanız alın tabi ki
O kadar haklısınız ki.. ben bırakın 50bini aylık bir çeyrek yapıp atmadım kenara araba ev sahibi olalım diyerek

O kadar haklısınız ki.. ben bırakın 50bini aylık bir çeyrek yapıp atmadım kenara araba ev sahibi olalım diyerek
o zaman olmaz bekleyin 1 sene.ince hesapla evdeki hesap çarşıyı tutmaz boş yere bunalıma girersiniz.araba kadına güvenlik ve rahatlık sağlıyor bunda haklısınız.

Çekişmeli dava sürerken araba almak mantıklı mı sizce? Niye adamı malına ortak edeceksin?

Boşanmayı planlarken masraf kalemlerinizi sıralayın ve araç en sonlarda çıkacaktır. Araç sadece konfor yönünden iyidir onun dışında size sağladığı konfor aslında çok yüksek maliyetlidir... Hiç kullanmasanız bakımı sigortası vergisi var. Büyükşehir de yaşayacaksanız araç olmadan çok da güzel idare edebilirsiniz.

Paranız yoksa biz nasıl bir fikir verebiliriz ki size araba almanız icin?

Çok basit
zamana bırakacaksınız

Soruya soruyla cevap vermek gibi olacak : Araba alsanız bile henüz bosanmamis olduğunuz eşinizin o arabadan pay alma hakkı olur mu acaba ?

Çekişmeli dava sürerken araba almak mantıklı mı sizce? Niye adamı malına ortak edeceksin?
Yani haklısınız bunu düşünmemiştim ama bunun çözümü basit annemin üzerine alabilirim gibi
Evet düşününce her şey çok fazla maddi olanak gerektiriyor
Paranız yoksa biz nasıl bir fikir verebiliriz ki size araba almanız icin?

Çok basit
zamana bırakacaksınız

Soruya soruyla cevap vermek gibi olacak : Araba alsanız bile henüz bosanmamis olduğunuz eşinizin o arabadan pay alma hakkı olur mu acaba ?
Evet olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…