• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi olarak çok zor durumdayız

Sizde yorumlayamadim bir şeyler var ama bilemiyorum.

Ya psikolojik rahatsizliginiz var ya da buraya yazma amacınız başka.

Ogretmensiniz çalışıyorsanız eve iki maaş giriyor. Yok calismiyorsaniz sadece özel ders vererek bile haftayı kurtarırsınız.

Klima için bile bir kaç konu açınca rahatsız oldum. Tamam insan Ister ama bunun için bunalıma girmez.

Evde sadece domates yumurta var diye ağlayan kişiye ve hatta ölümü düşünen kişiye sadece kızarım ben..

Ayıptır yahu. Eve 7500 giriyor , tatile gidiyorsunuz dönüşte evde olan domates yumurtayı beğenmeyip ölmek istiyorsunuz

Tedaviye ihtiyacınız var. Yavrunuza yazık , bu ruh haliyle buyutemezsiniz.

Ogretmensiniz çalışıyorsanız eve iki maaş giriyor. Yok calismiyorsaniz sadece özel ders vererek bile haftayı kurtarırsınız.

Klima için bile bir kaç konu açınca rahatsız oldum. Tamam insan Ister ama bunun için bunalıma girmez.

Evde sadece domates yumurta var diye ağlayan kişiye ve hatta ölümü düşünen kişiye sadece kızarım ben..

Ayıptır yahu. Eve 7500 giriyor , tatile gidiyorsunuz dönüşte evde olan domates yumurtayı beğenmeyip ölmek istiyorsunuz

Ben dahil birçok arkadaş çok güzel telkinlerde bulunup destek oldu ve konu sahibi hiçbirine dönüş yapmadı.

Artık gerçekten insanlar "acaba" demeye başladı. Kimsenin kötü niyetli yazdığını düşünmüyorum.

Bazı insanlar , özellikle kadınlar evde sadece un varsa bile, biraz su ve yağla neler neler yapıyor yine de yok demiyor.
Bazı kadınlarda yumurta ve domatesle yapacak bir şey bulamıyor. Nimetten saymıyor.
Günü kurtarır yumurta ve domates.
Evi kurcalasaniz, ek olarak mutlaka bir şeyler daha çıkar.

Ne bileyim ya , katı olmak istemiyorum ama yok yok diyen insanlara tahammülüm kalmadı artık.
Var ama yok olduğu o kadar belli oluyor ki sizlanan insanların.
Çünkü gerçekten ama gerçekten yoksa biraz mahcubiyeti oluyor insanın yok derken bile.

Hamileyim canım şunu istedi ama yok deseniz bir nevi anlarım ama evde şu şu var sadece deyince hiç hoş gelmiyor kulağa.

Daha önceki konulardan da az çok anlaşılıyor ruh haliniz.

Yazılacak her şey yazılmış bu iletide.
Paranız yoksa bayramda evde otursaydınız, komşunun verdiği kurbanlığı yer mutlu olurdunuz.

Ben dahil birçok arkadaş çok güzel telkinlerde bulunup destek oldu ve konu sahibi hiçbirine dönüş yapmadı.

Artık gerçekten insanlar "acaba" demeye başladı. Kimsenin kötü niyetli yazdığını düşünmüyorum.

Konu sahibi eğer fake değilse başka bir iş var bunda.

Ya ruhsal sorunları var ya da amacı başka.

Ben diğer konularında eşinin işyerinde klimalı ortamda bulunmasını bile dert ettiğinden psikolojik sorunları olabileceği yönünde cevap hakkımı kullanıyorum ;)

Bu kadar borç ne borcu, arkadaşlar da yazmış gerçi evinize giren para iyiymiş. Kumar falansa bilemem onu ama bence burada kendinizi acındırıp vicdanlı birkaç insandan 3-5 birşeyler koparma derdindesiniz ("Yardımcı olacak birileri var mı" diye sorduğunuza göre derdiniz maddi yardım) ya lüks harcamalarınız çok fazla ya da ağır depresyondasınız sağlıklı muhakeme yapamıyorsunuz. Yoksa eski konularınızı da dikkate alırsam konu nereden tutsam elimde kalıyor.

Bazı insanlar , özellikle kadınlar evde sadece un varsa bile, biraz su ve yağla neler neler yapıyor yine de yok demiyor.
Bazı kadınlarda yumurta ve domatesle yapacak bir şey bulamıyor. Nimetten saymıyor.
Günü kurtarır yumurta ve domates.
Evi kurcalasaniz, ek olarak mutlaka bir şeyler daha çıkar.

Ne bileyim ya , katı olmak istemiyorum ama yok yok diyen insanlara tahammülüm kalmadı artık.
Var ama yok olduğu o kadar belli oluyor ki sizlanan insanların.
Çünkü gerçekten ama gerçekten yoksa biraz mahcubiyeti oluyor insanın yok derken bile.

Hamileyim canım şunu istedi ama yok deseniz bir nevi anlarım ama evde şu şu var sadece deyince hiç hoş gelmiyor kulağa.

Daha önceki konulardan da az çok anlaşılıyor ruh haliniz.
Kadın var,arpa unundan aş yapar,kadın var,buğday unundan keş yapar derdi babaannem:)))

Beklentileri bir garip.Geçenlerde eşinden yakınan bir üyenin konusuna yaptığı yorumda,"eş böyle mi olur,mesela gebeliğimizin son haftalarında tamamen eşimize bağımlı olacağız,o bizi oturtup kaldıracak,tuvalete götürüp çamaşırımızı çıkaracak,elimizi tutup bekleyecek"vs demişti:))
Bende yazmıştım ki,çoğul ya da riskli gebelikse bilemem ama,insan son haftalar değil günlerde bile o duruma gelmiyor.Sen eşini beklersen, bir tarafında günlerce yatarsın da,eşin gelip seni öte yanına çevirmez:))

Ayağını yorganına göre uzat diye ne güzel demiş atalarımız..evlenirken sanki geri ödenmeyecekmiş gibi yapılan borçlar işini bilmeyenleri avuçluyor işte böyle..anasının evinde çekyatta uyuyanlar evlenince kuştüyü yatak isterler..param yok diye ağlaşanlar çocuk yaparlar..kazayla olmasaydı dikkat etseydiniz..aile hekimlerinde doğum kontrolu bedava ama yok "herkeslerden neyim eksik, onun oldu benimde olsun" aşık atması..size zerre üzülmedim baştan düşünseydiniz,borca girmeseydiniz..tek üzüldüğüm masum bebek..umarım yetersiz beslenmeden gelişim geriliği yaşamaz...memlekettekilere hava atmaktan geri kalsaydınız dolabınız dolu olurdu..

Hani kleptomanlarin durumlari cok iyi bile olsa calma hastaligi var ya. Acaba konu sahibinin de isteme hastaligi gibi birseyi mi var acaba. Yani psikolojide bir adi var mi bilemedim.

Aklima gelen tek sey burdan belki 3_5 iyi insan cikar onlarda bi seyler gonderir mantigi ..

Zaten açık açık söylemiş yardımcı olacak birileri var mı diye. Utanmıyorlar da şurada insanların vicdanını sömürmeye. Kibledim ben.

Back
X