- 16 Haziran 2023
- 23
- 5
- 1
- Konu Sahibi Kirikkale71
Madi ozlugum olmadığı için bosanamiyorum daha nişanlı yken bile hakaret asalagama başladı şiddet hem fiziksel hem ruhsal şiddet var daha nişanlı yken nişanı atmaya çok çabaladım ailem izin vermedi derken düğün oldu çocuklar oldu bosanamiyorum madi ozlugum olmadığı için eşim hiç bir şekilde sahip çıkmıyor ailesine karşı beni savunmuyor Bi
bayram olur Bi kalabalık olur sürekli ailesi ile beraber sürekli dışlıyor çocuklarım çok küçük bosansam bile madi gücüm olmadığı için mahkeme bana verir mi acaba çocukları 10yildir göz yasimla büyütüm çocuklarımı eşim ve ailesini tanıdım taniyali hiç yüzüm gülmedi... Ailemin yanında çocuklarla beraber kalamam yaşama sevincim sadece çocuklarım...
bayram olur Bi kalabalık olur sürekli ailesi ile beraber sürekli dışlıyor çocuklarım çok küçük bosansam bile madi gücüm olmadığı için mahkeme bana verir mi acaba çocukları 10yildir göz yasimla büyütüm çocuklarımı eşim ve ailesini tanıdım taniyali hiç yüzüm gülmedi... Ailemin yanında çocuklarla beraber kalamam yaşama sevincim sadece çocuklarım...