Maddi sıkıntı ve evde para kazanma

Teşekkür ederim Allah razı olsun.seker hamurlu kurabiye yapıyorum ama pastayla ilgili videolar izledim bazı tarifleri de yaptım ama kimse tam tarifi vermiyor illa ki biseyler eksik oluyor.seker hamuru değilde pasta kısmı sır gibi sanki onda zorlanıyorum.
pasta yapmayı öğrenmek ciddi bir kurs eğitimi istiyor benim bildiğim. kaldı ki ben olsam bu işi iyi yapan, ben de tüm püf noktalarını çıkıp internette kolay kolay anlatmam. bu tip kurslarda maddiyat istediğinden bence daha yapabildiğiniz ve kendinize kesinlikle güvendiğiniz yemeklere odaklanın.

Teşekkür ederim Allah razı olsun.seker hamurlu kurabiye yapıyorum ama pastayla ilgili videolar izledim bazı tarifleri de yaptım ama kimse tam tarifi vermiyor illa ki biseyler eksik oluyor.seker hamuru değilde pasta kısmı sır gibi sanki onda zorlanıyorum.
Pasta yapmak sermaye ve ince iş gerektiren bir uğraş. Malzemesi de ucuz değil. Bir arkadaşım hobi olarak yapıyor arada sipariş de alıyor. Mesela geçenlerde biri sipariş vermiş ardından vazgeçmiş. Böyle şeyler çok oluyor instagram satışlarında malzeme de elinizde kalır, kıyafet el işi de değil ki bekletip başkasına satasınız. Allah yardımcınız olsun inşallah feraha çıkarsınız. Kaygılanmanıza ve çabanıza saygı duyuyorum elbette ama biraz stratejik ilerlemeniz ve ataletten kurtulmanız gerek. Biraz bahane üretmeye meyillisiniz. Sizin şu anda yapacağınız iş sermayesi ve riski az bir iş olmalı, mesela paradan malzemeden çok el emeğinizi koymalısınız ki işler umduğunuz gibi gitmezse elinizde malzemeler kalmasın. El işi ürünler veya sigara sarma işini tavsiye eden arkadaşlar çok güzel yapmışlar bence, özellikle sigara sarımını deneyebilirsiniz sıfır sermayeli ek iş, en kötü hoşunuza gitmez bir daha yapmazsınız. Hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da şudur ki ama şöyle ama böyle demeden niyeti alıp sebat edince er ya da geç iyi kapılar açılıyor.

Kredi faizleri de düştü şu aralar, anlıyorum kısa sürede bitirmek istemenizi ben de öyle yapardım muhtemelen ama sizin taksitleriniz çok yüksek, yeniden yapılandırma şartlarına bir baksanız aslında. Allahım yardımcınız olsun kazancınızı bereketli kılsın inşallah.

Bebekle evde el emeği satış çok çok zor olur. Hele kokulutaş falan çok yoran, evi çok pisleten, ve çok ucuza giden bir ürün. Bebek taçı-tokası falan yapabilirsiniz ama onlarda da para kazanmaya başlamak uzun sürüyor. Atölyelerle görüşün derim. Kuzenim iç çamaşırı ipleri temizleme, kontrol etme ve paketleme işi alıyordu. Evde olan biri için güzel gelir sağladığını söylemişti.

Makrome ve amigurumiyi araştırıyorum siz söylediğinizden beri.çok severim böyle işlerle ugrasmayi.bakalim inşallah yapabilirim.

İp satan yerlere bırakmayı teklif edebilirsin. Gördüm çünkü. Birisi örüp ya satıyor dükkana ya da bırakıyor satılınca parasını alıyor. Acemi olduğum halde benim bile hiç güzel değil dediğim bebekler 80-100 lira civarı dükkanlarda.

Pasta işi yapan bir arkadaşım var, okuluna gidip öğrendi, emek, zaman ve sermaye gerektiriyor. Bizim şirkette çalışırken hafta sonu kurslara gitti, eli alışana kadar evden küçük siparişler yaptı sonunda işi bırakıp kendisine küçük bir pasta atölyesi yaptı. Bu işi internetten öğrenebileceğinizi sanmıyorum, insanlar ekmek parası kazandıkları bir şeyi öylesine nete koymazlar. İlaveten bu iş sermayede gerektiriyor, malzemesi çok şeker hamuru ile bitmiyor yani

Örgü yapamaman önemli degil. Benim tanidigim baslayanlarda bilmiyordu ve eline hic örgü almamislardi. Youtube den nasil örüldügüne bakarak deneyerek ögrendiler. Tavsiye ederim sizede. Cok masrafa girmeden yapabilirsiniz. Sermaye icin biraz para biriktirdiginizde hazir esyalarda alip satmaya baslayabilirsiniz.

pasta yapmayı öğrenmek ciddi bir kurs eğitimi istiyor benim bildiğim. kaldı ki ben olsam bu işi iyi yapan, ben de tüm püf noktalarını çıkıp internette kolay kolay anlatmam. bu tip kurslarda maddiyat istediğinden bence daha yapabildiğiniz ve kendinize kesinlikle güvendiğiniz yemeklere odaklanın.
Ismeklerde ucretsiz pasta yapimi, ascilik v.s.kurslari var.

Pasta işi yapan bir arkadaşım var, okuluna gidip öğrendi, emek, zaman ve sermaye gerektiriyor. Bizim şirkette çalışırken hafta sonu kurslara gitti, eli alışana kadar evden küçük siparişler yaptı sonunda işi bırakıp kendisine küçük bir pasta atölyesi yaptı. Bu işi internetten öğrenebileceğinizi sanmıyorum, insanlar ekmek parası kazandıkları bir şeyi öylesine nete koymazlar. İlaveten bu iş sermayede gerektiriyor, malzemesi çok şeker hamuru ile bitmiyor yani
Katılıyorum size.ucretsiz kurs yasadigim yerde vardı günlük 5 saat.bebegimi birakamadigimdan dolayı gidemedim.seneye gitmeyi düşünüyorum inşallah.

Arkadaşlar bilgi vereyim dedim.
bizim burada halk eğitim merkezinin kursları var.amigurumi kursu da vardı gidecektim ama kayıtlar dolmuş.sonra dedim evde öğreneyim videolar izledim gittim ip tığ vs aldım anladım nasıl yapacağımı ama çok beceriksizim beceremiyorum bir türlü.gunduz bebeğim yaptırmıyor gece onlar yatınca yapmaya çalıştım biraz ama olmuyor.zaman isteyen birşey.seneye kesin gidecegim ama kursuna.
ama benim acil paraya ihtiyacım var.farm.... ye üye oldum.şu makyaj cilt bakimi temizlik malzemelerini katalog üzerinden satan firma.cok çevrem yok satacak ama başladım biyerden.oradan kazandigimla da yine malzemeler alıp kokulu sabun kokulu taş yapmak istiyorum.hadi hayırlısı inşallah .

Eşim 2 tane araba aldı kiraya vermek için.ordan aldigi parayla ödüyordu krediyi.ama dolandırıldi.kendi üstüne almamış arabaları bizim çok bilmiş akıllı.
Diyecek söz yok göre göre girmişşiniz işe geçmiş olsun bundan sonraki zamanlarda kolay yoldan para kazanılmayacağını öğrenmiş oldunuz inşallah güzel dersler çıkarmışsınızdır. Farmasi yada diğer katalog ürünleri içinde çevre gerekiyor iş kur un kursları var onlara bakın artık çocuğa da biri bakacak cevrenizde. Beş bin tl çok iyi para bu ülke koşullarında ama işte az ile yetinmeyi bilmiyor insanımız hep daha fazlası olsun derken içeri geçiyor hesap

Diyecek söz yok göre göre girmişşiniz işe geçmiş olsun bundan sonraki zamanlarda kolay yoldan para kazanılmayacağını öğrenmiş oldunuz inşallah güzel dersler çıkarmışsınızdır. Farmasi yada diğer katalog ürünleri içinde çevre gerekiyor iş kur un kursları var onlara bakın artık çocuğa da biri bakacak cevrenizde. Beş bin tl çok iyi para bu ülke koşullarında ama işte az ile yetinmeyi bilmiyor insanımız hep daha fazlası olsun derken içeri geçiyor hesap
Güzel akil vermişsiniz sağolun da,bilmediğiniz şeyler var.benim bu işlerden herşey olup bittikten sonra haberim oldu.kolay yoldan para kazanmak mi bu? Birinin parasını alıp onunla kazanç sağlamaya uğraşmadık yani.kendi paramızla yaptık ne yaptıysak.kolay para kazanmak için baştan hiç para vermemek lazım.önce onu bir öğrenin.

Back
X