Maddi sıkıntı ve evde para kazanma

Bence ınstagram sayfasını yemek satisi için kullanin.
Kargolanabilinen şeyler yapin , çevreye de yayın hic utanmayın. Böyle şeyler aktif bir kişilik istiyor .
Sarma , manti , turşu, reçel aklıma gelenler bunlar .

Öncelikle geçmiş olsun. Yakın zamanda düzlüğe çıkmanız dileğiyle🙏🏻

Punch diye bir şey buldum ben onu bir araştırın isterseniz. Güzel, tatlı ve kolay bir şeye benziyor. Kapı süsleri, örtü, şal filan yapabilirsiniz. İnstagramdan filan bir bakın aklınıza yatar belki.

Öncelikle geçmiş olsun. Yakın zamanda düzlüğe çıkmanız dileğiyle🙏🏻

Punch diye bir şey buldum ben onu bir araştırın isterseniz. Güzel, tatlı ve kolay bir şeye benziyor. Kapı süsleri, örtü, şal filan yapabilirsiniz. İnstagramdan filan bir bakın aklınıza yatar belki.
Teşekkür ederim bakacağım

Bence ınstagram sayfasını yemek satisi için kullanin.
Kargolanabilinen şeyler yapin , çevreye de yayın hic utanmayın. Böyle şeyler aktif bir kişilik istiyor .
Sarma , manti , turşu, reçel aklıma gelenler bunlar .
Takipçi yapmak mesele işte yaa.inşallah yapicam biseyler teşekkür ederim.

Youtube kanalı açıp vlog çekebilirsiniz valla deli izleniyor hele çocuk da varsa çok rağbet görüyor. Ama parayı bulması 1seneyi bulabilir. Valla bazen ben bile düşünmüyor değilim. Ama kendimi geri çekiyorum hep kendimce yanlış olduğunu düşünüyorum

Allah yardımcınız olsun.ben de bir fikir vermek istedim.tam gün bir okulda öğretmenim arada evden getiriyoruz yemeğimizi arada sipariş veriyoruz derken bir girişimci kadının saat 12-13:30 arası işlerine teslim 3-4 çeşit yemekten oluşan bir menü çıkardığını duyduk diğer okulda yiyorlarmış çok da beğenmişler.Geçen hafta biz de denedik çorba,çerkez mantısı, ıslak kek vardı menüde. 2.menü ise isteyene lahana sarmasıydı mantı yerine. Soslar küçük plastik sosluklarda, yoğurt, ve yemek de iki katlı termos kaplarla geldi. Hanımın eşi bıraktı paraları verdik gitti 2 saat sonra boşları aldı gitti. İnstagramda sayfaları da var haftalık menüler yayınlanıyor günlük 2 seçenek 15 TL bir menü. Yiyenler doydu, lezzetliydi. Çok mantıklı. Kabaca hesap ettik biz okulda o gün 10 kişi yedik aylık 9 bin civarı brüt kazançları var.

Sipariş üzerine evden kefir ve kombucha mantarı satsan. Millet sağlıklı şeylere ilgi duyuyor.

Youtube kanalı açıp vlog çekebilirsiniz valla deli izleniyor hele çocuk da varsa çok rağbet görüyor. Ama parayı bulması 1seneyi bulabilir. Valla bazen ben bile düşünmüyor değilim. Ama kendimi geri çekiyorum hep kendimce yanlış olduğunu düşünüyorum
Onu bile düşündüm valla ama ne kendimi ne de çocuğumu cümle aleme gösteremem diye vazgeçtim.

Allah yardımcınız olsun.ben de bir fikir vermek istedim.tam gün bir okulda öğretmenim arada evden getiriyoruz yemeğimizi arada sipariş veriyoruz derken bir girişimci kadının saat 12-13:30 arası işlerine teslim 3-4 çeşit yemekten oluşan bir menü çıkardığını duyduk diğer okulda yiyorlarmış çok da beğenmişler.Geçen hafta biz de denedik çorba,çerkez mantısı, ıslak kek vardı menüde. 2.menü ise isteyene lahana sarmasıydı mantı yerine. Soslar küçük plastik sosluklarda, yoğurt, ve yemek de iki katlı termos kaplarla geldi. Hanımın eşi bıraktı paraları verdik gitti 2 saat sonra boşları aldı gitti. İnstagramda sayfaları da var haftalık menüler yayınlanıyor günlük 2 seçenek 15 TL bir menü. Yiyenler doydu, lezzetliydi. Çok mantıklı. Kabaca hesap ettik biz okulda o gün 10 kişi yedik aylık 9 bin civarı brüt kazançları var.
Çok güzelmiş valla ya.hani ilk adım önemlidir ya o ilk adımı bir türlü atamıyorum.nasil başlanır nasıl yapılır kimlere satılır.Rabbim inşallah bana da bi kapı açar

Aa buarada kendi evinizde çocuk bakabilirsiniz buraya ilan verin hangi ildeyseniz. Çocuk dadı bölümüne. Belki işe yarar. Bunu da düşündüm ben ama küçük bi ildeyim.

Güzel akil vermişsiniz sağolun da,bilmediğiniz şeyler var.benim bu işlerden herşey olup bittikten sonra haberim oldu.kolay yoldan para kazanmak mi bu? Birinin parasını alıp onunla kazanç sağlamaya uğraşmadık yani.kendi paramızla yaptık ne yaptıysak.kolay para kazanmak için baştan hiç para vermemek lazım.önce onu bir öğrenin.
Para ile ilgili galiba en son sizden akıl alacağım hanım abla. Benim cevrem de araba alıp satma işinden bunu ikinci üçüncü iş olarak yapanlarım evine haciz geldi tek iş yapın onuda adam akıllı yapın ama yok

Para ile ilgili galiba en son sizden akıl alacağım hanım abla. Benim cevrem de araba alıp satma işinden bunu ikinci üçüncü iş olarak yapanlarım evine haciz geldi tek iş yapın onuda adam akıllı yapın ama yok
Sizi engelliyorum konuma yazmayın.yazdiklariniza cevap vermeye de tenezzül etmiyorum.

Aa buarada kendi evinizde çocuk bakabilirsiniz buraya ilan verin hangi ildeyseniz. Çocuk dadı bölümüne. Belki işe yarar. Bunu da düşündüm ben ama küçük bi ildeyim.
2 çocuğum var biri 15 aylık o yüzden mümkün değil maalesef

Bana
Ben instagramda satış yapıyorum. Ama benom yaptığım iş zor ve el becerisi isteyen bir iş. Zahmetli ve yorucu.

Ama birçok siparişim var sirada. Insanlardan talep var yani.

Ha büyük paralar kazanmıyorum. Ama kazancım benim çok işime yarıyor .

Burdan da beni takip edip sipariş veren arkadaşlar var.
Ki sipariş vermesele bile destek olmaları güzel.

El beceriniz varsa siz de değerlendirin derim ben.
Bana da özelden Instagram adresinizi verirseniz takip etmek isterim

Çok güzelmiş valla ya.hani ilk adım önemlidir ya o ilk adımı bir türlü atamıyorum.nasil başlanır nasıl yapılır kimlere satılır.Rabbim inşallah bana da bi kapı açar

Yemek konusunda ilk adım için yardımcı olmak isterim.Bulunduğunuz ildeki hastanede bir tanıdığınız varsa(doktor,hemşire,sağlık memuru,sekreter,tıp fakültesi öğrencisi...) onlara asistanların bitirme yemekleri,staj sonu kutlamaları,sunum vb. etkinlikler için ev yemekleri yaptığınızı söyleyin.Bir fiyat listesi çıkarın 20 kişilik sarma xx tl gibi.Bu fiyat listesini tanıdığınız kişiye atın.Telefonunda dursun.Bir etkinlik olacağı zaman etkinlik sahibine sizi önermesini söyleyin.Çünkü etkinlik sahipleri baya arıyorlar bulamıyorlar yemek yapacak kişileri.Daha önce de söylenmiş biraz numune götürün sarma börek gibi.Eğer beğenilirse ayda en az 5-6 kez geniş çaplı yemek siparişi alırsınız.Eğer tanıdık yoksa instagram sayfası açın ve yaptığınız yemekleri koyun.Fiyatlar için DM den iletişime geçmelerini ya da whatsaaptan fiyat listesi gönderebileceğinizi yazın.Hastanedeki çalışanlara takip isteği gönderin bu sayede sizden haberleri olur.Genelde hastaneyi etiketliyorlar oradan bulabilirsiniz.

En çok tercih edilen yemekler yaprak ve lahana sarması,kuru biber dolması,küçük poğaça çeşitleri,makarna salatası,profiterol,kek,ıslak kek,börek çeşitleri,kısır,kurabiyeler.

Bir kez adınız hastanede duyulursa sürekli sizden sipariş verirler.Bu işten ciddi anlamda para kazanabilirsiniz.Hastanelerde bu tarz yemekli etkinlikler çok popüler.Özellikle asistanlık bitirme yemeği bir gelenek haline gelmiş durumda.

Back
X