Maddi sıkıntılardan bıktım artik

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
Memuru sözde arkadaş ama maalesef geçin mi yor ruzzzzz ev kirası 750 tl 600 tl eşimin araba kredisi 120 tl ufak bi kredi faturalar aldigimiz eşyaların taksitleri ikiz Bebeklerim de var tabii zavallı anneme bizimle yaşıyor onun maaşı da pazara gidiyor eşim serbest meslek işi çıkarsa gidiyor adam Velhasıl geçim derdi yeminle bu hayat çekilmiyor Allah çaresiz dert vermesine :( bide ben isteyen adam çocuklara bakıyor hayat kimine kavun yedirin kimine kelek be kardeşim asgari ücretle yaşayanlar ne yapıyor acaba.Biz sadece bu ay eksi bakiyesi 1500 tl yedik eşimin işleri bozuk olunca öf sabır versin hepimize rabbim

valla asgari ücretlilere allah yardım etsin ne yapıyolar ben de bilmiyorum.

benim kira - krediler- faturalar -pazar derken maaşımdan eksiye düşüyorum sürekli :KK43: şu an -1900 tl deyim :KK70:
Al bendende o kadar

Benim de ikiz bebeklerim var. Her masraf iki kat oluyor haliyle..

Allah maddi manevi bol kazanç, helal kazanç, bereket versin size inşallah .
Üzülürüm ben böyle şeylere:110:
Aa canım benim aminn cumletten

Benim de ikiz bebeklerim var. Her masraf iki kat oluyor haliyle..

Allah maddi manevi bol kazanç, helal kazanç, bereket versin size inşallah .
Üzülürüm ben böyle şeylere:110:
Allah bagislasin ikizlerini cnm

Eşiniz maaşlı bir işe giremez mi ? Arabayı satarsanız zarar edersiniz ama durduğu yerde de masraf. Allah yardımcınız olsun Türkiye' de yaşamak zor.

Eşiniz maaşlı bir işe giremez mi ? Arabayı satarsanız zarar edersiniz ama durduğu yerde de masraf. Allah yardımcınız olsun Türkiye' de yaşamak zor.
Zor ki hem ne zor açlık sınırında taşıyor çok insan

Allah yardımcısı olsun herkesin
Hayat geçim sıkıntısı hepimizin derdi

Bugün bi kağıt toplayici karı koca gördüm içim parçalandı kadına :KK43:kocaman tekerlekli arabayı çekiyor eşi de kağıt topluyordu
Halime sukrettim onları görünce
Tabiki bizde sukrediyoruz ama yerimizdede sayiyoruz

Back
X