Yurtdisinda yaşadım, farklı ülkelerde farklı zamanlarda maalesef pandemi nedeniyle ülkeye dönmek zorunda kaldık
Hiçbir zaman gidiş sebebim para olmadı, turkiyede gayet iyi kazaniyordum , elimde olsa imkanım olsa yine giderim ve asla dönmem
Ben insanların birbirine saygili olduğu, medeni , temiz, demokratik bir ülkede yaşamayı seviyorum
Mesela sabah evden çıktığımda gunaydin diyen insanlar görmek günümü güzelleştiriyor, markete girdiğimde sakince sırasını bekleyen insanlarla olmak benim için büyük rahatlık çünkü Türkiye de sürekli tetikte yaşıyorsun önüne biri mi geçecek, siradayken çarpıp elindekileri mi düşürecek vs vs
İş hayatında somurulmememk , hakkımın verilmesi , insanca calisma saatleri , personeline saygı duyan yöneticiler vs vs
Gece özgürce sokaklarda dolaşmak, kimsenin tacizine uğramamak, kimsenin kıyafetine laf etmemesi vs vs
Yani bu hayattan beklentiyle ilgili bence , benim istediğim hayat böyle bir hayat ve bunu da avrupada buldum , sizin hayattan beklentiniz ne ? En önemlisi bunun cevabı
Bir de ben hiç yabancılık çekmedim, yaşadığım ülkelerde benim yabancı olduğumu anlamazdım bile insanlar , adaptasyon sorunum hiç olmadı
Ama benim öyle aile , akraba, komşu vs düşkünlüğüm de yoktur o yüzden kendimi hiç yanliz hissetmedim , zaten kolay çevre yapan bir insanim , herhangi bir ülkeye gidiyim üçüncü gün bir ton arkadaş edinmiş olurum o yüzden sordugunuz sorunun cevabı herkesin karakteri ve beklentisiyle ilgilidir , siz nasıl bir insansınız, beklentileriniz nedir , bunların cevabına göre kendinize bir yol cizin