Maddi sorunlar

demet23734

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
10
-1
1
39
eşimle 3 yıldır evliyiz evlendiğimiz günden beri maddi sorunlarımız var sürekli kavga ediyoruz sürekli işle alakalı sorunlarım oluyo işten ayrılmak zorunda kaldım ben işte. çıkınca hayatımız kabusa dönüyo onu yapamayız para yok bunu yapamayız para yok diyip duruyo. ailesine de ben anlatma dedikce isten cıktıgımı söylüyo sebebi de neymis onu alsanıza bunu yapsanıza dediklerinde cevap bulamyınca oda işten cıktı anca geciniyoruz diyomus mecbur kalıyomus. simdide binbir emekle aldıgımız arabayı satıp yarısına motor aldı neymis araba bana kalsın diyemis ama simdide araba almıyo ben işe girince alıcakmıs ve kendine kask falan alıyo yani para harcıyo ama ben 1 yıldır evdeyim sıkıldjm tatile gidelim diyince kıyamet koparıyo ailem derki hani paran yoktu tatile gidiyosunuz dermiş gercekten artık cpk bunaldım onu cezalandjrmak istiyorum hep kendi bildiigni okuyo hicbi istegim olmuyo

Evlenirken durumu nasıldı
bu şekilde calısıyordu ama bende sonra ise girdm iyi para kazandım saglık sorunum oldu ayrıldım tekrar girdm simdi yine cıktım mecburiyetten(şirket kücülmeye gitti) is bulamıyorum bulsam herseyi kendim yapıcam. cok daraldım ben ne zaman calısmasam hayatımız berbat oluyo

bu şekilde calısıyordu ama bende sonra ise girdm iyi para kazandım saglık sorunum oldu ayrıldım tekrar girdm simdi yine cıktım mecburiyetten(şirket kücülmeye gitti) is bulamıyorum bulsam herseyi kendim yapıcam. cok daraldım ben ne zaman calısmasam hayatımız berbat oluyo
Geliri ne kadar kira vs derdi var mı

Back
X