valla kuzu ne yazıbilir bilemedim sana.. 2 cocuk biri daha dogmamış. nerde nasıl calışıcan. iş kurma bir kere onu diyim.Uzun bir zamandan sonra aradigimiz bütcemize uygun bir ev bulduk. Dün bankada randevumuz vardi. Ev almak öyle zorlasmis ki, bize kredi vermediler.
O kadar cok moralim bozuldu ki. Esim kadrolu bir firmada calisiyor ve ek is daha yapiyor, haftanin 7 günü calisiyor.
Evleneli 5 yil oldu bir balayinda tatile gittik (onuda babam aldi) birde 2 yil önce gitmistik.
Hayat o kadar pahali ki, ne istedigimi alabiliyorum ne de istedigim yere gidip gezebiliyorum
Suan hamileyim ve kücük bir kizim var bakmam gereken. Bir is kurup calissam mi yada evde yapabilecegim bir is varmi bana önerebileceginiz?
Halime bin sükür ama bu maddi zorluklar beni artik cok yipratti cok üzülüyorum
valla kuzu ne yazıbilir bilemedim sana.. 2 cocuk biri daha dogmamış. nerde nasıl calışıcan. iş kurma bir kere onu diyim.
iş bulursan da nasıl olacak nasıl calışıdan.anca eve iş veren yerleri bulabilrsin etrafında var mı öyle yer ? git görüş.
hangi şehirdesin ?
cocuk parası almıyor musunuz ?Ben almanyada yasiyorum. Kizima hamile kalmadan önce isten ciktim. Keske cikmasaydim simdi annelik parasi alirdim
cocuk parası almıyor musunuz ?
e tamam bende siz yiyin demedin zaten de en azından cocugun bir miktar harcamalarında rahatsınız.Aliyoruz ama adi üstünde cocuk parasi ve oldugu gibi kizima gidiyor. Hatta üstüne biz veriyoruz.
valla kuzu ne yazıbilir bilemedim sana.. 2 cocuk biri daha dogmamış. nerde nasıl calışıcan. iş kurma bir kere onu diyim.
iş bulursan da nasıl olacak nasıl calışıdan.anca eve iş veren yerleri bulabilrsin etrafında var mı öyle yer ? git görüş.
hangi şehirdesin ?
Bütçenize uygunsa elde nakitiniz var demektir.
Ne kadardı geri kalan da vermedi ki banka,çok ilginç.
Peynir ekmek gibi kredi dağıtırken millet.
İş kurmanı tavsiye etmiyorum piyasa berbat ötesi,8 aydır evdeyim,iş yok.
Evde yapılabilecek iş bulsam ben de yapıcam,öyle bir şey de bulamadım
Allah yardımcımız olsun.
kusura bakmayın ama tek maaş ile geçinmeye çalışıyorsunuz para yetmiyor ki eşiniz her gün çalışıyor ( öncelikle bravo adam gibi adammış ki gık demiyor evine ekmek getirebilmek için tüm vaktini çalışmaya harcıyor ama onada yazık insan bu nereye kadar çalış çalış..) siz neden bir iş bulup bugüne kadar çalışmadınız??? neden ikinci bir bebek doğurma kararı aldınız? neden bu kadar parasızlıkta birde ev almaya kalkıyorsunuz?Uzun bir zamandan sonra aradigimiz bütcemize uygun bir ev bulduk. Dün bankada randevumuz vardi. Ev almak öyle zorlasmis ki, bize kredi vermediler.
O kadar cok moralim bozuldu ki. Esim kadrolu bir firmada calisiyor ve ek is daha yapiyor, haftanin 7 günü calisiyor.
Evleneli 5 yil oldu bir balayinda tatile gittik (onuda babam aldi) birde 2 yil önce gitmistik.
Hayat o kadar pahali ki, ne istedigimi alabiliyorum ne de istedigim yere gidip gezebiliyorum
Suan hamileyim ve kücük bir kizim var bakmam gereken. Bir is kurup calissam mi yada evde yapabilecegim bir is varmi bana önerebileceginiz?
Sen en azından tatile gitmişsin şükret ben hiç gitmedim ben napayım , senelerdir didiniyorum çalışıyorum hep bi ev alamadık , oturduğum yerden dahi çıkamadım nefret ediyorum evimden artık haline şükretUzun bir zamandan sonra aradigimiz bütcemize uygun bir ev bulduk. Dün bankada randevumuz vardi. Ev almak öyle zorlasmis ki, bize kredi vermediler.
herkes ev sahibi olmak ev almak zorunda değil. geçinebiliyosanız bu şekilde siz işe girene kadar idare edin. sonra kredyi tekrar deneyin.
adama da yazık haftanın 7 günü iki işte çalışıyor.
böyle hayat olmaz ki.
Sen en azından tatile gitmişsin şükret ben hiç gitmedim ben napayım , senelerdir didiniyorum çalışıyorum hep bi ev alamadık , oturduğum yerden dahi çıkamadım nefret ediyorum evimden artık haline şükret
elinizde çok güzel mesleğiniz var.Doğum yaptıktan sonra işinize geri dönün derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?