maddiyat ah maddiyat

Tefeci olayında kendimi sucluyorum vicdanen rahatsizim ben esimden çok bişi istemedim maddi anlamda sadece duzgun sigortali bir iş sonuçta kira derdi de yoktu köşeye para koy dediğimde paragoz derdi

Kendini soclama adam rahat Adam tefeci hayrina veriyor para yi sanki calismak isteyen gece gündüz demeden calisir ben su kadin halimle yanimda insan calistiriyorum insan calistirmak kadar zor bisey yok bak canim senin esin nasilsa bunlar calisir hande rahat ederim dikkatli ol yilarin busa geçmesin

Maddiyat; karnımızı doyuralım, başımızı sokacak bi evimiz olsun yeter ayarında önemli benim için. Milyarların içinde mutsuz yaşlanmaktansa sevdiğim adamın gözlerinde asla kolay bulunamayacak bi mutlulukla yaşlanmayı tercih ederim. Maddiyata o kadar önem veren hatun milleti çalışıp kendi parasını kazansın.

Türkan cim Teşekkürler ben eşimi çok sevdim fakat bu maddiyat konularinda beni zorlamasi gücüm e gitti aileminde çünkü babam çok güzel ev verdi eşinde çalışsın yuvasina baksin dedi fakat eşim boşa çalıştı pazarcilik yaptı fakat birikim yapmadı benim babamda eski Pazarcı ama adam hep çalıştı eşim arıyor hep beni suçluyor sen bana karilik yapmadın diye paragoz diye diyorimki eşime bütün kadınlar boyle

Altin,gumus,pirlanta,zumrut,sedef,yakutla kim mutlu olmus dunyada... Birtek icten gülüş, bir tatli soz, bir opus sevdali birtek bakiş yeter bana :-):-):-):-)

Ahh ahhh bizde öyle dedik karşındaki adam fedakâr caliskansa canım kurban

yani tabikide oyle hicbisey tektarafli degildir.Seviyorsan zaten fedakarsindir :-) yani sevdigim kisi benimle olsun arabam yokmus evim yokmus hic onemli degil beraber calisir doyururuz karnimizi a

maddiyat benim içinde önemli ANCAK içi boş bir beyin ve sapık bi ruhla sırf maddiyat için de birlikte olmam olamam. Hayırlısı be gülüm :1:

Sadece zeka,aşk,sevgi,saygı,ahlak olsun en önemlisi zeki akıllı çalışkan olsun o bize yeter :)​

Evleneceğiniz erkekte demek istediniz heralde?

Ben, beni herşeyden önde tutup tutmadığına, beni hayatının neresine koyduğuna önem verdim.

Kendinden bile önde tuttuğunu, hayatının merkezine koyduğunu görüncede evlendim. Ama eğer haylazın teki olsa, iş güç nedir bilmezse de olsa birde beni aç bırakmayacak işi çalışma azmi olsun yeter dedim.

Maddi sıkıntı çekmiyormuyuz, çekiyoruz bu sebeple tartışmıyomuyuz tartışıyoruz ama beni hayata bağlayan en büyük etken onun sevgisi.

pek çok şey önemli ama maddiyat son sırada.çalışıp çabalamayı sevmesi daha önemli benim için.aynı düşüncelere sahip olmak duygu birliği sağlamak daha ön sırada.

Erkeğin gücü parasıyla belli olur bu zamana kadar kadınlar hep paralı adamları tercih ettiyse var demek ki bir şey medyada bile görüyoruz zengin erkeklerle evlenen kızları.. kalbinin güzelliği ilgisi aşkı filan önemli ama para yoksa bütün bunlar uçup gidiyor.. evliliklerde huzur kalmıyor para yoksa..

Karakterine bakarım. Hayatindaki kadını koruyup kollayabilecek mi diye düşünürüm. Parasına değil ama mesleğine ve caliskanligina bakarım. Daha doğrusu baktım, aşık oldum, evlendim :) şimdi Allah a şükür çok mutluyum.

İlk önce karakter sonra size tavırları ve uyuşup uyuşmadığınız...En son maddiyat bence sorumluluk sahibi olsun da para kazanılır.

adam işsiz değilse sıkıntı yok ama işsiz güçsüz biriyle sırf seviyorum iyi insan diye evlenmezdim iki çıplak bi hamama yakışır demişler parayla saadet olmaz belki ama parasız da olmaz, her ay hesap kitap yapmaktan kafayı yiyosanız bi sinemaya gidemiyosanız hadi bugün dışarda yiyelim diyemiyosanız (ille lüks restoranlarda değil tabiki dışarda köfte ekmek bile olur amaç sosyalleşmek) çocuğunuza ikinci çift çorabı alamıyosanız sevgi öyle bi hızla biter ki şaşakalırsınız

Maddiyat olmazsa olmaz.
Bir erkek çok zengin olmasada düzgün ve sabit bir geliri olacak:ssz:
Malesef iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor.:ssz:

Back
X