- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi pembesaray
-
ne yüzsüz kadınKızlar merhaba, 6 yıldır evliyim. Eşimin ailesinin maddi durumu çok iyi değil. Benim ailemin de orta halli. Eşimin ailesi kirada oturuyorlardı ev sahibi evi satıcam çıkın deyince zor durumda kalmasınlar diye evi eşim ve ben aldık oturmaya devam ediyorlar. Ev benim üzerime kira falan vermiyorlar tabii. Bu arada bizim de kendi evimiz yok kiradayız farklı bir şehirde. Neyse bi kaç borç çıktı yine durumları yok diye biz odedk. Yaklaşık 30 bin. ben 2 hafta önce taşınırken annem ve kv yardıma geldi. Kardeşim unv başka şehirde okuyor ben ailemin yanında okumuştum. Kv anneme haksızlık olmuyor mu ona çok para harcıyorsunuz falan demiş. O çocukları arasında ayrım yapmamışmış. Kv ye karşı nötrdum şimdi her hareketi batıyor. Kendisi bize bişey vermediği gibi benim ilerdeki mirasım üzerine muhabbet çeviriyor. Onlar da farklı şehirdeler. Bayram dolayısıyla gidicez mecburen. Ne yapsam nasıl davrsnsam. Onun üzerine vazife olmadığını bildirmem lazım bana yardım edin.
Hem karnım doysun hem pastam dursun.Hırsımı almam lazım ama problemi yaratan da ben olmamalıyım. Hem laf yerini bulmalı hem de ben suçlu olmamalıyız
Bana bu durumu anlatan annem. Ben bugün yeni öğrendim. Konuşma sırasında orda olsaydım cevabı verirdim zaten. Ayrıca kimseyi ezmeye çalışmadım. Yaptığımız yardımlar için ağzımı bile açmadım karşılığını beklemeden. Her şeye rağmen kv min annemlere akıl vermesini hazmedemedimHem karnım doysun hem pastam dursun.
Yerinde ve zamanında cevap veremeyen insanlar bence sonradan agzını acmamalılar. Ya o anda cevap verecektiniz ya da aldığınız ev ettiğiniz yardım üzerinden insanları ezmeye calısmayacaktınız.
kizina ev al demedigi kalmis bu hakki nereden buluyor biliyor musunuz cunku evi ona oglu aldi ona destek oglu cikiyor siz kendinizden kisip vermiyorsunuz koc gibi oglu yapiyor herseyi sana da anan sahip ciksinHırsımı almam lazım ama problemi yaratan da ben olmamalıyım. Hem laf yerini bulmalı hem de ben suçlu olmamalıyız
aynen kvnizin koc gibi oglu iyi kazaniyor dedim icimdenCidden çok merak ettim aylık geliriniz 20 bin falan mı? Nasıl yetisiyorsunuz bu kadar
Kime karşı koruyor ki beni.Kötü niyetle söylememiştir. Seni koruyor, önemsiyor olduğunu göstermek istemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?