maddiyatınıza göre cocuk yapın

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Aslında bu konuyu acmayacaktım,ama cok görmeye başladım ki dunyanın neresinde olursak olalım aynıymış bunu ögrendim.
COCUKLARINIZI CALIŞTIRMAYINIZ.....

maddi durumunuz mu yok? banane cocuk yapmayın yaaaa.
calışın didinin belli bir miktarınız olduktan sonra yapın..
o cocukları calıstırmayı utanmıyormusunuz?

cicek satıyorlar,mendil,ayran, ayakkabı boyuyorlar o cocuklar bu dunyaya calışmak icin gelmemişler bence bana göre yani onlar daha cocuk sonucta..

Gercekten her gördügümde aglıyorum..
siddetle duyuruyorum luffen calıstırmayınız cocuklarınızı...

Cocuklarini calistiranda
onlari paralariyla oyalanlarda
bugunun cocuklarini yarinin cocuklugunu yasamayamamis buyukleri olmasi icin yetistiriyorlar.
biz cocukken annem bize bezden bebek dikerdi karton bebeklerim butun servetimdi.
e tabiki çocuğumun pahali oyuncaklarida var daha dun kolilerden tren yaptik scooter a bagladik ama anneler artik ya yoksul ya da cok yogun

Aynen... sokaktaki dilenci çocukları görünce içim sızlıyor. Öyle insanların çocuğu oluyorda,biz tirmaliyoruz olmuyor. Hayat çok acımasız

Hicbir bahane 7 yasındaki bir cocugun cicek satması demek degildir yani..

Kuzum iyide cocugunu o sekilde sokaga mendil satan annenin burda ne isi var Alllah askina... duyarli olman cok guzel keske herkes senin gbi olsa bnde uzuluyorum cok yazik onlarin kaderi bu olmamali ama oyle bi anne bu sitede hic sanmiyorum
Dertimi belirtim varsada okusun görsün yani..

bunun maddiyatla ne alakası var
aklı başında olan insanlar zaten çocuklarını çalıştırmaz
fakirim ama gururluyum misali

Iyi, guzel, dert edip yaziyorsunuz da, niye bizlere hitap eden bir baslik ve konusma tarzi seciyorsunuz onu anlamiyorum. Bunun aynisi gecen gun "evli erkeklerle birlikte olmayin" gibi bir basliktaydi. Ayip artik yani.

Aramizda cocugunu calistiran varsa calistirmaz bu konudan sonra, merak etmeyin.

Hayır maddiyatla alakalı bence cocugunu buyutmesi bakımından en ıyı sekılde tabi..
peki maddiyatı iyi olmayan aileiler iyi çocuk yetiştiremiyor mu?
çocuk yetiştirmek parayla değil bence verilen terbiye ile gider
her çocuk okuyacak illa fakülte kapısı görecek değil
çocuk önce terbiye ve ahlak sahibi olacak

Nie üzerinize alındınız hanımefendi allah allah burası dert köşesi istedigim gibi belirtirim.
Derdimi belirttim herkes görsün die

Aynen haklısınız ama hangi cocuk arkadasları gibi olmak istemez arkadasının giydigini giymesini gityigi yerlere gitmeyi en iyi sekilde buyumeyi yani sizde haklısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…