- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Oyle deme cnm bnde istyoruk olmuyor ama herseyde hayir vardir bu sekilde dusunme sakinAynen... sokaktaki dilenci çocukları görünce içim sızlıyor. Öyle insanların çocuğu oluyorda,biz tirmaliyoruz olmuyor. Hayat çok acımasız
Hicbir bahane 7 yasındaki bir cocugun cicek satması demek degildir yani..Cocuklarini calistiranda
onlari paralariyla oyalanlarda
bugunun cocuklarini yarinin cocuklugunu yasamayamamis buyukleri olmasi icin yetistiriyorlar.
biz cocukken annem bize bezden bebek dikerdi karton bebeklerim butun servetimdi.
e tabiki çocuğumun pahali oyuncaklarida var daha dun kolilerden tren yaptik scooter a bagladik ama anneler artik ya yoksul ya da cok yogun
Dertimi belirtim varsada okusun görsün yani..Kuzum iyide cocugunu o sekilde sokaga mendil satan annenin burda ne isi var Alllah askina... duyarli olman cok guzel keske herkes senin gbi olsa bnde uzuluyorum cok yazik onlarin kaderi bu olmamali ama oyle bi anne bu sitede hic sanmiyorum
Düşünmeden edemiyor insanOyle deme cnm bnde istyoruk olmuyor ama herseyde hayir vardir bu sekilde dusunme sakin
Şaşırmamk gerek var oyle anneler bnce kndsi sobanın yanında otursun sıcacık cocuk dısarda calıssın ...Yalniz o çocukların ebeveynlerinin burayı okuması, benim uzay gezintisine cikmam kadar zor...
Hayır maddiyatla alakalı bence cocugunu buyutmesi bakımından en ıyı sekılde tabi..bunun maddiyatla ne alakası var
aklı başında olan insanlar zaten çocuklarını çalıştırmaz
fakirim ama gururluyum misali
Iste yoktur nerde interi blup girecek oyle yapan anneler fakirlikten yDertimi belirtim varsada okusun görsün yani..
Dunya cok kotu tatlim dogacak cocuklarimizin ne durumda bi hayat surecegni blemiyoruz dhankotuye gdiyor dunya belkide Allah bu yuzden iyi insanlarancocuk vermiyorDüşünmeden edemiyor insan
peki maddiyatı iyi olmayan aileiler iyi çocuk yetiştiremiyor mu?Hayır maddiyatla alakalı bence cocugunu buyutmesi bakımından en ıyı sekılde tabi..
Nie üzerinize alındınız hanımefendi allah allah burası dert köşesi istedigim gibi belirtirim.Iyi, guzel, dert edip yaziyorsunuz da, niye bizlere hitap eden bir baslik ve konusma tarzi seciyorsunuz onu anlamiyorum. Bunun aynisi gecen gun "evli erkeklerle birlikte olmayin" gibi bir basliktaydi. Ayip artik yani.
Aramizda cocugunu calistiran varsa calistirmaz bu konudan sonra, merak etmeyin.
interneti olayan fakir mi oluyor ?Iste yoktur nerde interi blup girecek oyle yapan anneler fakirlikten y
Dunya cok kotu tatlim dogacak cocuklarimizin ne durumda bi hayat surecegni blemiyoruz dhankotuye gdiyor dunya belkide Allah bu yuzden iyi insanlarancocuk vermiyor
Aynen haklısınız ama hangi cocuk arkadasları gibi olmak istemez arkadasının giydigini giymesini gityigi yerlere gitmeyi en iyi sekilde buyumeyi yani sizde haklısınız..peki maddiyatı iyi olmayan aileiler iyi çocuk yetiştiremiyor mu?
çocuk yetiştirmek parayla değil bence verilen terbiye ile gider
her çocuk okuyacak illa fakülte kapısı görecek değil
çocuk önce terbiye ve ahlak sahibi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?