- 26 Ağustos 2010
- 1.948
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ben ondan bahsetmedim iyi okursanız yazdığımı. Aile sömürüsünü ayrı tuttum. Ayrıca on üç on dört yaştan bahsettim o yaş gayet sorumluluk alabilecek bir yaş.sokak küçük çocuklar için tehlikel,d,r arkadaş küçük çoculalar için yazmış..ben pazarda gördüm..6..7 yaşlarında çocuk tezgahın arkasında kartonun üzerine yatmış hava çok soğuktu..
İnsallah harbi bizlerede nasip olur inşallah..Allah bağışlasn tatlım,bana da nasip olur inşallah
Canım benim yazımda zaten aile sömürüsünü ayrı tuttum onu desteklemedigimi belirttim.Canım tabiki bu duşunduklerin dogru ama nir taraftan şöyle düşün calısıyorsun calısıyorsun butun paranı annen baban alıyor bide kısları calısanlardada vardır yani..
Yok canım ben o6,7 yaslardan bahsediyorum..Ben ondan bahsetmedim iyi okursanız yazdığımı. Aile sömürüsünü ayrı tuttum. Ayrıca on üç on dört yaştan bahsettim o yaş gayet sorumluluk alabilecek bir yaş.
inşallah canım..amin..sağlıkla,hayırla olur inşallah tez zamanda..Allah bağışlasn tatlım,bana da nasip olur inşallah
haklısınız..Ben de ard arda ilgilenemeyeceği çocukları doğuranlara ayarımveli toplantısı:çocuğunuz ödev yapmıyor,çalışmıyor takip etmeniz yardımcı olmanız lazım. cevap: 2 tane daha küçük çocuğum var.NİYE DOĞURDUN MADEM?? diyesim var da ahh ahhh
Tabi ki 6 7yaş çalışılacak bir yaş değil ki daha afedersin tuvalete gitse totosunu silemez. O konuda haklısın tabiki ama malesef var ışte o durumda olanlar. Ama ben onların ailelerinin yokluktan çalıştırdıklarıni düşünmüyorum alışmışlar onlar.3sene önce kardeşim hastanede yattı orda bi kadın vardı yeni doğum yapmış bir de iki çocuğu daha varmış. Biraz konuşmuştuk ta çocuklar 8 ve 10yaşlarındalar okula gitmiyorlar ve anneyle babayla işe çıkıp çiçek satıyorlar. E şimdi bi tane daha oldu o farklı mi olacak yok aynı onlar gibi büyüyecek ve anneyle çiçek satacak. Ne gereği var tabi veren rabbim de. Iki tane var bakamıyorsun seninle sokak sokak geziyor bu üçüncü neden?Yok canım ben o6,7 yaslardan bahsediyorum..
Dogru haklısınız...Bu sadece sizin derdiniz değil ki herkes ortak derdi herkes o çocukları görünce üzülüyor, bilinçli olan herkes durumu olmayan ailelerin çocuk yapmaması konusunda hem fikir kişisel bir dert değil ki bu yani. Buraya biri gelecek de ben yoksulum ama çocuk yaptım mendil sattırıyorum diyecek hali yok ya da maaleseef bu yazıyı okuyup ya ne kadar doğru söylüyor benim durumum kötü çocuk yapmayayım demez yani bilinçli olmak eğitim meselesi bu yoksa afişte assan kar etmez yani konunuz alakasız kişisel bir dert olsa yardımcı olalım ama buna nasıl yardımcı olalım? toplumsal o kadar çok derdim var ki..
Dogru haklısınız..Ben de ard arda ilgilenemeyeceği çocukları doğuranlara ayarımveli toplantısı:çocuğunuz ödev yapmıyor,çalışmıyor takip etmeniz yardımcı olmanız lazım. cevap: 2 tane daha küçük çocuğum var.NİYE DOĞURDUN MADEM?? diyesim var da ahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?