- 22 Eylül 2014
- 119
- 65
- 98
- Konu Sahibi pembelisevilir
İnternette görmüşsünüzdür 3 adet kremin (bepanthane 2 çeşit + madecassol) karıştırılıp yüze uygulanmasından bahsederler. Kullanan herkes çoook memnundur ve cildine çok iyi gelmiştir.Bende bir umut 3-4 gün önce bu kremleri aldım. Karıştırıp yüzüme sürecektim. Sonra biraz araştırınca tüylenme yaptığını öğrendim .
Sadece madecassol tek başına sürülürse tüylenme yapmıyormuş ve izleri vs yok ediyormuş
4-5 kere yüzüme sürme gafletinde bulundum.
Güya sivilce izlerimi yok edecek cildimi pürüzsüz yapacaktı
1. gün normal
2.gün normal
3. gün facia
Yüzüm resmen poposu pişen bebekler gibi kabardı, kızardı, pütürleşti
Şoka girdim. Çok üzüldüm.3-5 sivilcem kalsaydı da böyle olmasaydı dedim. Ama ne çare. Akıllandım geç olsa da
Ertesi gün hemen cildiye de aldım soluğu.
10 liralık ilaç yüzünden 150 tl lik masrafa girdim.Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum. İnşaAllah geçer diye dua ediyorum yüzüm harita gibi.
Bunları neden yazdım? İnternetten ya da yakınlarınızdan aldığınız tavsiyelerle cildinize bişeyler uygulamayın.
Herkesin cildi başkadır.
Cildinize iyi bakın
Sadece madecassol tek başına sürülürse tüylenme yapmıyormuş ve izleri vs yok ediyormuş

4-5 kere yüzüme sürme gafletinde bulundum.
Güya sivilce izlerimi yok edecek cildimi pürüzsüz yapacaktı

1. gün normal

2.gün normal

3. gün facia

Yüzüm resmen poposu pişen bebekler gibi kabardı, kızardı, pütürleşti

Şoka girdim. Çok üzüldüm.3-5 sivilcem kalsaydı da böyle olmasaydı dedim. Ama ne çare. Akıllandım geç olsa da

Ertesi gün hemen cildiye de aldım soluğu.
10 liralık ilaç yüzünden 150 tl lik masrafa girdim.Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum. İnşaAllah geçer diye dua ediyorum yüzüm harita gibi.
Bunları neden yazdım? İnternetten ya da yakınlarınızdan aldığınız tavsiyelerle cildinize bişeyler uygulamayın.
Herkesin cildi başkadır.
Cildinize iyi bakın