Y yavruz Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2012 26 0 16 İstanbul 30 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yavruz #1 ilgilenen arkadaşlar pompam iyi durumda herhangi bir arızası yoktur şu anda hepsi burada da fiyatı kdv dahil 178 tl ben 120 tl ye satıyorum kızımı bu pompa sayesinde 5 ay mamasız sadece anne sütü ile besledim iş yerindede rahatlıkla kullandım çekiş gücü çok iyi ben çok memnun kaldım
ilgilenen arkadaşlar pompam iyi durumda herhangi bir arızası yoktur şu anda hepsi burada da fiyatı kdv dahil 178 tl ben 120 tl ye satıyorum kızımı bu pompa sayesinde 5 ay mamasız sadece anne sütü ile besledim iş yerindede rahatlıkla kullandım çekiş gücü çok iyi ben çok memnun kaldım
Y yavruz Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2012 26 0 16 İstanbul 30 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yavruz #2 Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com ürün hakkındaki detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz
Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com ürün hakkındaki detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz